Gadget: Iphone 3GS leuke fashion en beauty apps

Alweer een tijdje heb ik de Iphone 3GS en ik moet zeggen dat ik niet snel meer over zou stappen naar een ander merk. Dus voorlopig blijf ik met Apple bellen. Maar de Iphone kan natuurlijk meer dan bellen alleen, eigenlijk veel meer. Zo is die super handig voor je email. Ik krijg best veel e-mailtjes per dag binnen en zo kan ik op ieder moment even mijn mail checken. Ook het internet is erg handig, het werkt namelijk erg snel. Zo als je hoort ben ik echt een fan van mijn Iphone. Naast al deze functies (en er zitten nog veel meer handige functies op) kun je apps kopen in de App store. Ik heb zelf nog nooit een App gekocht, want je hebt heel veel Apps die gratis zijn. En ik heb voor jullie (mede Iphone gebruikers) leuke apps verzameld die gerelateerd zijn aan mode & beauty. Mocht je nu een App hebben die ik niet heb genoemd en die zeker niet in dit rijtje mogen ontbreken , plaats even een reactie. De volgende Apps kun je allemaal gratis downloaden in de Appstore:

Fashion Apps:

 • Zara: Heeft een app waarmee je binnen no time de collectie kan spotten, erg handig!
 • StylishGirl: Leuke app om mooie kledingsetjes te maken. Je komt kleding tegen van grote modeketens zoals bijvoorbeeld van Topshop. Je kunt de kleding ook meteen kopen, maar het is ook gewoon leuk om voor fashionstylist te ‘spelen’.
 • Warehouse, heeft ook een app waar je ook de nieuwe collecties kan bewonderen en ja zoals je weet i’m a big fan van Warehouse, dus ook heel leuk!
 • Style tips: Binnen no time weet je wat je aan moet doen. Een leuke app met videos waarin fashion tips worden gegeven. Bijvoorbeeld wat staat mooi en flateus bij je figuur? En zo nog veel meer leuke tips waar je echt wat aan hebt.
 • Fashion Network Original: Zo vers van de catwalk van o.a Milaan, Parijs, New york de allerlaatste catwalkshows, interviews met designers en nog veel meer. Via deze app kun je allerlei fashion filmpjes bekijken, heel handig wat zo hoef je zelf niet meer te zoeken op YouTube.
 • Girlscene: Ook Girlscene heeft een eigen app. Met deze app kun je 24 uur per dag op de hoogte zijn van alle nieuwtjes die op de site verschijnen.

Beauty Apps:

 • Lookz van barryM: Leuke en handige filmpjes om make up looks te creëren. Het word wel snel maar wel stap voor stap uitgelegd. Een leuke app voor een beauty liefhebber!
 • Looks nailz van BarryM: Filmpjes waarin stap voor stap uitgelegd wordt, hoe je de mooiste nagels kunt maken.
 • Beauty studio: Handig programma om snel je foto’s te bewerken, oneffenheden zijn verleden tijd met deze app.
 • L’oréal Paris: Een app met filmpjes waarin verschillende looks worden uitgelegd.
 • Haar makeover Lite: Weet je niet welke kapsel je goed staat? Kom erachter met deze app. In minder dan een minuut kun je met een foto van je gezicht allerlei kapsels uitproberen. Zo heb je nooit meer de kans om een verkeerd kapsel aangemeten te krijgen!

Iphone

68 Comments on Gadget: Iphone 3GS leuke fashion en beauty apps

 1. Tine
  14 maart 2010 at 13:06 (12 jaar ago)

  Dies leuk!
  x