Terugblikken op het jaar 2009

Mijn website is nu bijna een jaartje in de lucht en dat betekend dat mijn site bijna een jaar bestaat. Dat wordt natuurlijk uitgebreid gevierd maar dat blijft nog even geheim..

Maar nu eerst maar eens terugblikken op het jaar 2009, want het jaar is alweer(bijna) voorbij (dat ging snel). Er is natuurlijk van alles gebeurd op het gebied van fashion, beauty en lifestyle en daarom heb ik van mijn favoriete artikelen/gebeurtenissen een top 10 gemaakt:

Happy-new-year

10. G-star winkel geopend in Groningen.

Dit was natuurlijk een van mijn eerste berichten en ook meteen veel bekeken op mijn site. Maar dat is niet alleen de reden dat het in mijn top 10 staat, het was namelijk ook de eerste G-star winkel in Nederland en daar zijn wij Groningers natuurlijk best een beetje trots op!

9. Ik ontdekte dat je op de site van mtv.com the Hills afleveringen kon bekijken. Hier in Nederland lopen we een beetje achter wat betreft de afleveringen van the Hills en zo kon ik toch de afleveringen alvast bekijken en hier heb ik ook artikel over geschreven wat heel veel gelezen is.

8. Iedereen op Plakkies deze zomer, was een artikel die wederom veel is gelezen en daarom steeg mijn bezoekersaantal sterk. Het was een goed artikel, maar ook nog eens hele leuke slippers waar een groot gedeelte van de opbrengst naar een goed doel gaat. Reden genoeg om dit artikel in mijn top 10 te plaatsen.

7. In Mei had ik een bericht geschreven over de komst van Zara in Groningen. Na heel veel geruchten zou de Zara dan toch eindelijk een winkel in Groningen vestigen. Helaas is de Zara er nog steeds niet, maar het goede nieuws is dat de Zara in de lente van 2010 klaar is en dat we met z’n allen kunnen gaan aftellen..

6. Waar ik in juni erg blij van werd was het nieuws dat Jimmy Choo een collectie voor de H&M ging ontwerpen. Eindelijk echte Jimmy Choo’s voor weinig, wie wil dat nou niet? Het was toen nog even wachten want het lag pas half november in de winkels, maar wat was het een succes!

5. Na River Island en Primark opende halverwege juli de New Look ook haar deuren in Rotterdam. Dit betekend nog meer fashionable kleding voor betaalbare prijzen.

4. Eerst reisde ik hier altijd voor naar Zwolle, nu kan ik g

elukkig ook in Groningen naar deze winkel. Ik heb het natuurlijk over Pieces, de twaalfde van november werd Pieces feestelijk geopend.

3. Op nummer drie staat mijn allereerste winactie. Ik had namelijk een winactie in samenwerking met Applepiepussy in november. Deze super leuke on-line shop ontdekte ik tijdens het surfen en werd meteen verliefd op al die kleurrijke sieraden. Het leuke was dat ik één van die leuke armbanden weg mocht geven. Mocht je nou niet hebben gewonnen wees niet getreurd want dit jaar komen er nog meer winacties, hoe en wanneer dat laat ik jullie nog weten.

2. In december viel de H&M lente magazine op de mat en wat werd ik vrolijk van de lente collectie. Ook al is het nu nog midden winter ik verheug me al op de lente. Niet alleen vanwege het weer maar ook omdat het modeseizoen heel wat moois beloofd(en natuurlijk omdat de Zara eindelijk in Groningen komt).

1. En op nummer 1 staat… mijn mode ABC. Deze handige mode ABC heb ik gemaakt voor de herfst/winter trends. Het staat om meerdere redenen op nummer één: Omdat het erg handig was, ik kreeg super veel leuke reactie op mijn mode ABC, Girlscene heeft de mode ABC op hun site geplaatst, ook bij funkiMag mocht ik mijn mode ABC plaatsen en last but not least ik vond het super leuk om te maken. Daarom komt er eind januari een nieuwe mode ABC voor de trends van komende lente..

Nu rest mij nog één ding te zeggen: Happy new year! Maak er een mooi, fashionable en vooral een gelukkig 2010 van!

Comments are closed.