Trendalert: Romantische Ruffles

Een fashion trend die we deze lente/zomer sowieso heel veel voorbij gaan zien komen zijn, ruffles, of ruches of franjes (maar net hoe je het wilt noemen). Deze winter zag je ook al veel truien met ‘ruffles’ maar in de zomer zie je ze ook op shirtjes, jurkjes, shorts, rokjes en blouses. Ik vind het een erg leuke trend en een item met ‘ruches’ geeft direct een romantische vibe aan je outfit. Hieronder heb ik de allerleukste items verzameld, ik ben erg benieuwd wat jullie van deze trend vinden…

Misschien dat ik blouses met ruffles eraan nog wel het allerleukst vind. Ik vind deze blouses erg tof boven een skinny of boyfriend jeans met gaten erin, op die combineer je lief met stoer en dat is altijd een goede combinatie wat mij betreft.

rufles1

1. Vero Moda €39,99 / 2. H&M €24,99 / 3. Esprit €39,99

Ook zie je veel rokjes met ruffles, erg leuk voor de zomer! Ik vind dit soort rokjes vooral leuk om te combineren met een een strakke top en sandaaltjes, of leuke platte gympen voor een speels effect.

rokjes1. H&M €19,99 / 2. Topshop €44,- / 3. Mango €24,-

Hieronder heb ik drie hele verschillende stijl topjes met daaraan allemaal franjes, super leuk! Leuk om te combineren met een jeans of boven een short wanneer het wat warmer wordt…

ruffles2

1. H&M €24,99 / 2. Vero Moda €26,99 / 3. Primark €12,-

Naast blouses vind ik jurkjes met ruffles ook super tof, vooral als je het combineert met mooie sandaaltjes of stoere enkelboots. Vooral jurkje nummer 2 is mijn favoriet!

jurkjes1. River Island €44,- / 2. River Island €55,- / 3. Choies €19,-

Heb jij ook al een kledingstuk met ruffles eraan, en wat vind jij van deze trend?

Comments are closed.