Toffe pegboard inspiratie!

p1

Wil je wat anders met je saaie muur maar wil je liever geen gaten boren of spijkers slaan, dan is een ‘pegbboard’ misschien wel iets voor jouw interieur. Je hebt deze boards te koop bij verschillende webshops (bijv. psikhouvanjou.nl) en evt. zou je het ook zelf kunnen maken. Een pegboard is eigenlijk niets anders dan een plaat met daarin gaatjes. In deze gaatjes kun je bijvoorbeeld ‘pegs’ (soort stokjes) doen en daaraan iets hangen maar ook heb je speciale boardhaken te koop die je kunt gebruiken. Eigenlijk is een pegboard gewoon een moderne prikbord, leuk voor bijv. in je keuken of werkkamer. Hieronder wat inspiratie, ik ben heel benieuwd wat jij ervan vindt?

p2

p10 p3

p11

p4 p5 p6 p7 p8 p9

Wat vind jij van deze trend, of heb je misschien al een pegboard in je huis hangen?

Comments are closed.