Filmpje: shoplog ModeMusthaves & Forever 21

Met het nieuwe seizoen in het vooruitzicht is het tijd om mijn garderobe langzaam maar zeker te veranderen van voorjaar naar zomerkleding. Gelukkig heb ik nog best veel leuke items van vorig jaar maar uiteraard vind ik het ook leuk om nog wat nieuwe dingen te kopen. Ik kocht afgelopen week wat nieuwe kleding en accessoires en vandaag voor jullie een shoplog, have fun!

 

Dit vind je vast ook leuk...

8 Comments on Filmpje: shoplog ModeMusthaves & Forever 21

 1. Tineke
  28 mei 2014 at 08:08 (6 jaar ago)

  Mooie aankopen, die bruine tas is zo mooi!
  Liefs

  Beantwoorden
 2. Beautydagboek
  28 mei 2014 at 09:26 (6 jaar ago)

  De tas is leuk zeg! En de witte, kanten maxi jurk is ook helemaal mijn ding.

  Beantwoorden
 3. Carien
  28 mei 2014 at 11:45 (6 jaar ago)

  Leuke aankopen! Vooral dat basic shirtje wil ik ook graag :)

  Beantwoorden
 4. Charile
  28 mei 2014 at 17:50 (6 jaar ago)

  Prachtige aankopen! Ik heb gelijk een bestelling geplaatst :D

  Beantwoorden
 5. Michelle Kaiser
  3 juni 2014 at 14:47 (6 jaar ago)

  Die crop top is ook leuk op een kokerrok die onder je buste valt. Als je deze dan erover doet dan is dat heel zwierig. Ik heb zelf namelijk 2 kokerrokken en dit is wel even inspiratie!! Leuke dingen heb je geshopt. kantliefhebber.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *