Uitslag enquete WAF 2013

Uitslag enquete WAF 2013

Maar liefst 210 keer is mijn enquete ingevuld, heel erg bedankt hiervoor! Leuk om te zien dat jullie zo betrokken zijn en ik heb er gelukkig ook echt wat aan gehad. Ik kreeg een heleboel lieve complimentjes, erg leuk om te lezen, maar ook waren jullie scherp en kritisch en dat is fijn want zo kan ik mijn blog blijven verbeteren. In dit artikel wil ik jullie vertellen wat vooral opviel, zowel positieve als negatieve punten…

Algemeen

De gemiddelde leeftijd van mijn bezoekers is tussen de 12 & 19 jaar en 100% is vrouw, ik had stiekem ook niet echt anders verwacht. De meeste van jullie wonen in Nederland en 11% komt uit Belgie. Jullie kennen WAF vooral van andere blogs maar ook heel veel van jullie kennen mijn blog via Youtube, verrassend! Jullie bezoeken gemiddeld gezien mijn blog 1x per dag en daar ben ik blij om, plaats ik tenminste niet voor niets elke dag een update. Jullie bezoeken WAF het meeste via BlogLovin maar ook direct (URL).

Mijn layout

De meeste van jullie zijn tevreden over mijn layout, wat ik het meeste las was waren woorden zoals: mooi, overzichtelijk, clean, strak, netjes en rustig. Over het algemeen zijn jullie dus tevreden. Maar toch waren er ook wel wat meiden bij die mijn blog ‘saai’ vinden, wat ik mij ook wel kan voorstellen. Toch heb ik heel bewust gekozen voor een layout  die clean is waardoor de focus meer ligt op mijn artikelen. Eigenlijk ben ik zelf ook meer van ‘less is more’, dus past mijn blog erg goed bij me. Toch ga ik kijken of ik misschien een leukere achtergrond kan vinden om de boel een klein beetje op te fleuren…

Reacties

Zo’n 90% van de mensen die de enquete hebben ingevuld laten geen reacties achter. De meeste redenen die ik las waren: geen toegevoegde waarde omdat alles al is gezegd, geen tijd of te lui (hihi) of jullie weten het eigenlijk niet waarom. Persoonlijk vind ik het best jammer. Het krijgen van reacties vind ik één van de leukste dingen aan mijn blog, ik vind het namelijk heel leuk om wat van jullie te “horen”. Zo weet ik ook meteen of een artikel of ‘item’ in de smaak valt. Ook zie ik het een klein beetje als waardering voor de tijd en energie die ik steek in mijn blog. Natuurlijk wil ik jullie niks verplichten, begrijp me niet verkeerd, maar oprecht vind ik het leuk om wat meer van jullie te horen!

Wat vinden jullie leuk aan WeAreFashion?

Dit was erg leuk om te lezen, ik werd overladen met complimentjes! Wat ik voornamelijk las was dat jullie mijn blog leuk vinden vanwege de mix tussen fashion & beauty, mijn manier van schrijven, de collages en dan vooral de samengestelde outfits, de originaliteit van mijn artikelen, de persoonlijkheid die het uitstraalt en de DIY’s.

Wat vinden jullie minder leuk aan WeAreFashion?

Dit was voor mij eigenlijk het meest interessant, met deze feedback kan ik namelijk mijn blog verbeteren en dat is eigenlijk ook wat ik continu aan het doen ben. Wat ik vooral las: De kwaliteit van de video’s (heb ik zo even een vraag over), korte en weinige artikelen, veel collages, niet door kunnen klikken naar volgende artikel.

Wat ik mij vooral afvraag is wat jullie bedoelen met de kwaliteit van mijn video’s? Hebben jullie het dan over de inhoud of meer over de kwaliteit van hoe de video eruit ziet? Ik vind namelijk mijn beeldkwaliteit ten op zichtte van een half jaar geleden stukken beter, omdat ik sinds kort altijd film met mijn SLR.

Gemiddeld gezien plaats ik zo’n twee artikelen per dag op een doordeweekse dag, dat blijft ook zo. Maar in het weekend komt er vaak geen update online en ik kan mij voorstellen dat jullie dit jammer vinden. Vanaf nu kunnen jullie dus ook in het weekend weer een update(s) verwachten!

Niet alle blogposts zijn altijd even lang maar ik probeer toch altijd op een dag een wat langere en kortere artikel te plaatsen. Toch kan ik kijken of ik aan sommige items misschien wat meer inhoud kan geven.

Ook las ik behoorlijk vaak dat jullie een ‘volgende’ en ‘vorige’ knop missen. Toch heb ik die, misschien niet helemaal duidelijk, onderaan het artikel zie je pijltjes (aan de linker kant), daarmee kun je naar het vorige of volgende artikel.

Wat zouden jullie meer willen zien op WAF?

Jullie zouden vooral graag meer video’s, reviews, inspiratie artikel (collages) en nieuwtjes op het gebied van mode & beauty willen zien op mijn blog. Ik ben zeker van plan om weer meer video’s te gaan plaatsen, ik wil weer graag naar sowieso standaard 1x per week (net als vroeger). Ook ga ik meer reviews plaatsen, toch dacht ik dat jullie dit juist minder leuk vinden omdat ik vaak op review artikelen weinig comments krijg. Zo zie je maar dat een enquete hartstikke nuttig is! Ook ga ik meer speuren naar nieuwtjes op het gebied van mode en beauty want blijkbaar hebben jullie hier ook meer behoefte aan. Qua collages, ik denk dat ik dat een beetje hou zoals het nu is gezien ik ook een aantal keren las dan mensen juist vinden dat er te veel collages zijn (zie hierboven).

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om de uitslag te lezen van de enquete, nogmaals heel erg bedankt als je mee hebt gedaan. Hele fijne zaterdag!