Uitslag enquete WAF 2013

Maar liefst 210 keer is mijn enquete ingevuld, heel erg bedankt hiervoor! Leuk om te zien dat jullie zo betrokken zijn en ik heb er gelukkig ook echt wat aan gehad. Ik kreeg een heleboel lieve complimentjes, erg leuk om te lezen, maar ook waren jullie scherp en kritisch en dat is fijn want zo kan ik mijn blog blijven verbeteren. In dit artikel wil ik jullie vertellen wat vooral opviel, zowel positieve als negatieve punten…

Algemeen

De gemiddelde leeftijd van mijn bezoekers is tussen de 12 & 19 jaar en 100% is vrouw, ik had stiekem ook niet echt anders verwacht. De meeste van jullie wonen in Nederland en 11% komt uit Belgie. Jullie kennen WAF vooral van andere blogs maar ook heel veel van jullie kennen mijn blog via Youtube, verrassend! Jullie bezoeken gemiddeld gezien mijn blog 1x per dag en daar ben ik blij om, plaats ik tenminste niet voor niets elke dag een update. Jullie bezoeken WAF het meeste via BlogLovin maar ook direct (URL).

Mijn layout

De meeste van jullie zijn tevreden over mijn layout, wat ik het meeste las was waren woorden zoals: mooi, overzichtelijk, clean, strak, netjes en rustig. Over het algemeen zijn jullie dus tevreden. Maar toch waren er ook wel wat meiden bij die mijn blog ‘saai’ vinden, wat ik mij ook wel kan voorstellen. Toch heb ik heel bewust gekozen voor een layout Β die clean is waardoor de focus meer ligt op mijn artikelen. Eigenlijk ben ik zelf ook meer van ‘less is more’, dus past mijn blog erg goed bij me. Toch ga ik kijken of ik misschien een leukere achtergrond kan vinden om de boel een klein beetje op te fleuren…

Reacties

Zo’n 90% van de mensen die de enquete hebben ingevuld laten geen reacties achter. De meeste redenen die ik las waren: geen toegevoegde waarde omdat alles al is gezegd, geen tijd of te lui (hihi) of jullie weten het eigenlijk niet waarom. Persoonlijk vind ik het best jammer. Het krijgen van reacties vind ik één van de leukste dingen aan mijn blog, ik vind het namelijk heel leuk om wat van jullie te “horen”. Zo weet ik ook meteen of een artikel of ‘item’ in de smaak valt. Ook zie ik het een klein beetje als waardering voor de tijd en energie die ik steek in mijn blog. Natuurlijk wil ik jullie niks verplichten, begrijp me niet verkeerd, maar oprecht vind ik het leuk om wat meer van jullie te horen!

Wat vinden jullie leuk aan WeAreFashion?

Dit was erg leuk om te lezen, ik werd overladen met complimentjes! Wat ik voornamelijk las was dat jullie mijn blog leuk vinden vanwege de mix tussen fashion & beauty, mijn manier van schrijven, de collages en dan vooral de samengestelde outfits, de originaliteit van mijn artikelen, de persoonlijkheid die het uitstraalt en de DIY’s.

Wat vinden jullie minder leuk aan WeAreFashion?

Dit was voor mij eigenlijk het meest interessant, met deze feedback kan ik namelijk mijn blog verbeteren en dat is eigenlijk ook wat ik continu aan het doen ben. Wat ik vooral las: De kwaliteit van de video’s (heb ik zo even een vraag over), korte en weinige artikelen, veel collages, niet door kunnen klikken naar volgende artikel.

Wat ik mij vooral afvraag is wat jullie bedoelen met de kwaliteit van mijn video’s? Hebben jullie het dan over de inhoud of meer over de kwaliteit van hoe de video eruit ziet? Ik vind namelijk mijn beeldkwaliteit ten op zichtte van een half jaar geleden stukken beter, omdat ik sinds kort altijd film met mijn SLR.

Gemiddeld gezien plaats ik zo’n twee artikelen per dag op een doordeweekse dag, dat blijft ook zo. Maar in het weekend komt er vaak geen update online en ik kan mij voorstellen dat jullie dit jammer vinden. Vanaf nu kunnen jullie dus ook in het weekend weer een update(s) verwachten!

Niet alle blogposts zijn altijd even lang maar ik probeer toch altijd op een dag een wat langere en kortere artikel te plaatsen. Toch kan ik kijken of ik aan sommige items misschien wat meer inhoud kan geven.

Ook las ik behoorlijk vaak dat jullie een ‘volgende’ en ‘vorige’ knop missen. Toch heb ik die, misschien niet helemaal duidelijk, onderaan het artikel zie je pijltjes (aan de linker kant), daarmee kun je naar het vorige of volgende artikel.

Wat zouden jullie meer willen zien op WAF?

Jullie zouden vooral graag meer video’s, reviews, inspiratie artikel (collages) en nieuwtjes op het gebied van mode & beauty willen zien op mijn blog. Ik ben zeker van plan om weer meer video’s te gaan plaatsen, ik wil weer graag naar sowieso standaard 1x per week (net als vroeger). Ook ga ik meer reviews plaatsen, toch dacht ik dat jullie dit juist minder leuk vinden omdat ik vaak op review artikelen weinig comments krijg. Zo zie je maar dat een enquete hartstikke nuttig is! Ook ga ik meer speuren naar nieuwtjes op het gebied van mode en beauty want blijkbaar hebben jullie hier ook meer behoefte aan. Qua collages, ik denk dat ik dat een beetje hou zoals het nu is gezien ik ook een aantal keren las dan mensen juist vinden dat er te veel collages zijn (zie hierboven).

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om de uitslag te lezen van de enquete, nogmaals heel erg bedankt als je mee hebt gedaan. Hele fijne zaterdag!

108 Comments on Uitslag enquete WAF 2013

 1. femketje
  11 mei 2013 at 11:33 (10 jaar ago)

  grappig om de uitkomst te lezen πŸ˜€

 2. Beautyjuf
  11 mei 2013 at 11:48 (10 jaar ago)

  Wow, wat leuk voor je dat de enquete zo vaak is ingevuld. Daar kun je echt wat mee πŸ™‚ Leuk dat je de uitkomst met ons deelt! Ga vooral zo door, want ik vind dat je een heel leuk blog hebt πŸ™‚

 3. Myrthe
  11 mei 2013 at 11:53 (10 jaar ago)

  Echt leuk om de uitkomsten te lezen! En wat je zegt met reacties, dat vind ik inderdaad ook, soms wordt een artikel heel vaak bekeken, maar komen er veel minder reacties in vergelijking tot minder bekeken artikelen. Dan vraag je je toch af wat mensen nou leuker/minder leuk vinden πŸ˜›

 4. Louise
  11 mei 2013 at 12:33 (10 jaar ago)

  Wat leuk dat je de resultaten zo terugkoppelt! Zelf geniet ik ook altijd van de reacties op mijn blog dus kan ik het niet laten om bij elk bezoek een reactie achter te laten πŸ™‚

  xx

 5. Kimberly
  11 mei 2013 at 14:00 (10 jaar ago)

  Leuk dat je de uitslag ook online zet!

 6. Mirjam
  11 mei 2013 at 14:04 (10 jaar ago)

  Leuk om te lezen! In de meeste dingen vind ik mijn mening wel terug, al ben ik eigenlijk vooral hartstikke tevreden over je leuke site! Ik ga er aan denken om wat vaker een reactie achter te laten. Eigenlijk neem ik hier meestal de tijd niet voor, omdat ik veel blogs bezoek. Ik kan me voorstellen dat het leuk is voor je om ook wat reacties terug te krijgen op je artikelen! Ik vind de kwaliteit van je video’s trouwens eigenlijk heel goed! Inderdaad heel erg verbeterd in vergelijking met een half jaar geleden. Ga vooral zo door zou ik zeggen! πŸ™‚

 7. Charile
  11 mei 2013 at 14:08 (10 jaar ago)

  Leuk om te lezen πŸ˜€

 8. kitkatje
  11 mei 2013 at 16:11 (10 jaar ago)

  ik zie geen pijltjes, hmm

 9. Cynthiiaa
  11 mei 2013 at 17:06 (10 jaar ago)

  Leuke uitkomst, zo te zien heb je er veel aangehad! Je lay-out vond ik juist lekker overzichtelijk en clean. Ja, dat woord zocht ik toentertijd! :p Clean en fresssssh. Je diy’s blijven uniek en zeer leerzaam, keep up the good work lady!

 10. jenna
  11 mei 2013 at 17:49 (10 jaar ago)

  Ik zal proberen om wat vaker reacties achter te laten! =)

 11. Anne Solveig
  11 mei 2013 at 18:06 (10 jaar ago)

  Wat leuk! Ik heb de enquete helaas gemist, maar mooi uitkomsten!

 12. kikilovezayn
  11 mei 2013 at 18:57 (10 jaar ago)

  leuk dat je de uitkomst laat zien

 13. Emma
  11 mei 2013 at 19:32 (10 jaar ago)

  Oei, dan zal ik in het vervolg wat meer reactie’s plaatsen, haha πŸ˜€ ik doe dit meestal niet ook omdat ik lui ben… Met je lay-out vind ik niks mis, al zou het wel mooi zijn moest je achtergrond roze bloemetjes of zo iets hebben (het is maar een idee…)!
  Ik zou wel liever wat meer “Mijn favorieten van dit moment” zien, dit vind ik erg fijn! πŸ™‚ En ook nog eventjes iets, maar dat zou ook aan mij kunnen liggen, als je OOTD post, vind ik dat je dat elke dag moet doen, of toch zeker op vaste moment bv. 1 keer per week (dan wordt het OOTW) of 1 keer per maand (OOTM)… Misschien ligt dit gewoon aan mij hoor, maar het is een tip gewoon πŸ™‚

 14. Eveline
  11 mei 2013 at 20:12 (10 jaar ago)

  Ik reageer nooit ergens op omdat ik het geen toegevoegde waarde vind hebben. Maar goed om te weten dat je het leuk vind. Ik heb veel respect voor je artikelen, maar laat dat dus nooit aan je weten. Bij deze! Ik ga proberen wat meer een positieve reactie onder je artikelen te zetten!

 15. Kim
  11 mei 2013 at 21:53 (10 jaar ago)

  Leuk om de uitkomst de lezen, ik had de enquΓͺte ook ingevuld. Ik ben ook een lezer die niet altijd een reactie achterlaat :$
  Vanaf nu zou ik vaker een reactie achter laten.

 16. Lianne
  11 mei 2013 at 23:58 (10 jaar ago)

  Leuke uitkomst, je ziet dan wel wat van je antwoorden erin terug πŸ™‚

 17. Fleur
  12 mei 2013 at 16:11 (10 jaar ago)

  Heel veel van de resultaten had ik ook aangegeven in de enquete, wel grappig dat zoveel bezoekers er hetzelfde over denken!
  Ik had ook gezegd dat de kwaliteit van de video’s misschien wat beter kan.. ik bedoel vooral dat andere misschien iets bekendere bloggers zoals; Vera, Mascha, Cynthia of Teske, filmpjes maken met beter geluid & beeld. (Volgens mij filmen hun allemaal met een canon D66 of iets wat er op lijkt.) Terwijl ik vind dat jou blog zeker niet slechter is als hun blogs. Dus ik vind het een beetje zonde dat de video’s een beetje minder zijn terwijl je blog net zo goed is! Maar je video’s worden alsnog steeds beter vind ik! En ik vind je blog en filmpjes super leuk, dusja.. zoveel maakt de kwaliteit nou ook niet uit, haha.
  Lange uitleg maar ik hoop dat je er wat aan hebt.
  Liefs, Fleur.

  • Sanne van Huis
   12 mei 2013 at 16:20 (10 jaar ago)

   Hmm, ook ik film met een slr dus ik zou eigenlijk niet weten hoe ik mijn kwaliteit beter kan krijgen. Zet je het filmpje wel op 780p? In ieder geval bedankt voor je feedback.

 18. robin
  12 mei 2013 at 18:31 (10 jaar ago)

  Grappig om te zien dat er meer hetzelfde als mij denken.
  Over de kwaliteit wordt bedoelt dat het geluid/beeld beter kan, maar goed.. ik volg je nu ong. een jaar, en zie je blohonwijs groeien!

  • Sanne van Huis
   12 mei 2013 at 19:19 (10 jaar ago)

   Geluid snap ik misschien nog, vaak klinkt het een beetje hol? Maar het beeld snap ik eigenlijk niet zo goed, ik film met mijn slr en dit is full HD. Kijk je mijn video wel in 720p? want bij mij thuis zie ik mijn video super scherp πŸ™‚

 19. Danielle
  13 mei 2013 at 15:53 (10 jaar ago)

  Handig dat je het zo neer zet. Ik had hem ook ingevuld en wat leuk om te horen dat je er zeker wat aan gehad hebt.

 20. Ilona -Kleedmeaan.nl
  15 mei 2013 at 12:03 (10 jaar ago)

  Leuk om de uitslag te lezen! Ik snap helemaal wat je bedoelt met de comments! πŸ˜‰ Zal vanaf nu braaf reageren πŸ˜› hahaha. (deed ik eigenlijk al :P)

 21. Marjolein
  16 mei 2013 at 16:29 (10 jaar ago)

  Ah wat een mooie resultaten! Ik vind dat je niet weinig artikelen plaatst, wow, 2 per dag is veel!! Verder zou ik vaker gaan reageren, haha.