OPI ‘Oz Great and Powerful’ collectie + swatches

Misschien komt dit artikel een klein beetje laat, toch wou ik graag nog even OPI ‘Oz Great and Powerful’ collectie aan jullie laten zien. De kleuren zijn namelijk erg mooi en eigenlijk ben ik altijd heel erg enthousiast over de kwaliteit van OPI. Ik ontving vijf verschillende kleuren en uiteraard heb ik deze voor jullie geswatched. Maar, zou ik jullie eerst wat meer vertellen over deze collectie die uiteraard geïnspireerd is door de Disney film ‘Oz Great and Powerful’?

Dit zegt OPI over deze collectie:

“OPI is super enthousiast om samen met Disney aan deze fantastische reis te beginnen,” aldus Suzi Weiss-Fischmann, OPI Executive VP & Artistic Director. “De magie van Oz The Great and Powerful vormt de inspiratiebron. Deze SoftShades collectie bestaat uit drie spectaculaire glitterlakken met glinsterende confetti, in de kleuren wit, goud en zilver. Daarnaast vind je in de Oz lijn drie zachte transparante tinten; wit, beige en roze. De nude trend zet zich ook in 2013 voort. De SoftShades en glitters uit deze collectie zijn uiteraard ook erg leuk voor bruidjes.” 

Ik ontving o.a. een OPI mini pack met daarin vier verschillende kleuren nagellak. In elk flesje zit slechts 3,75 ml, toch denk ik dat je zeker meerdere keren je nagels hiermee kunt lakken. De kleuren van links naar rechts: What Wizardry is This?, I Theodora You, Glints of Glinda en Don’t Burst My Bubble. Op ‘What Wizardry is This?’ na zijn het allemaal nude tinten die vrij transparant zijn. Hieronder zie je de kleuren op mijn nagels…

Dit is de kleur: Don’t Burst My Bubble, een witachtige kleur die een klein beetje naar lichtroze neigt. Ik vind het een prachtige kleur die perfect past bij de lente. Op de foto hierboven draag ik drie laagjes en zoals je kunt zien is het lakje niet geheel dekkend.

Hier draag ik de kleur ‘Glints of Glinda’, mijn minst favoriete. Dit lakje geeft mijn nagels een beetje een ‘viezige’ kleur, geen succes! Toch kan het wel een perfecte nude kleur zijn voor meiden/vrouwen met een iets donkere huid. Hier draag ik drie laagjes en ook dit lakje is vrij transparant.

Deze kleur, namelijk: I Theodora You, vind ik echt een fantastische kleur (sorry voor de ietwat onscherpe foto). Zoals jullie wel weten hou ik van de kleur roze en deze tint doet mij denken aan lichtroze kauwgom. Dé perfecte kleur voor de lente/zomer! Dit lakje dekt iets beter dan de bovenste twee, hier draag ik slechts twee laagjes…

Ten slotte zit er in deze collectie ook nog een ‘Liquid SandTM nagellak’. Dit is de kleur ‘What Wizardry is This?’ en ik ben aangenaam verrast door dit lakje. Het is tevens mijn allereerste Liquid Sand lakje en wat mij meteen opviel is dat die ontzettend fijn aanbrengt. Hier draag ik twee laagjes, prachtige kleur!

Prijs ‘OPI Mini Pack 4 x 3,75ml’ € 18,95 

Ook ontving ik nog een fullsize flesje (15ml) nagellak, dit is de kleur ‘Lights of Emerald City’ een lakje met glitter en witte confetti. Heel eerlijk, het lakje vind ik er in het flesje mooier uitzien dan op mijn nagels. Dit komt vooral omdat de zogenaamde witte confetti niet goed te verspreiden is op je nagels waardoor het er nogal ‘vreemd’ uitziet. De oranje kleur is trouwens: ‘OPI Are we there yet?’.

Prijs ‘OPI nagellak 15ml’ € 14,25 

Al met al vind ik ‘Oz Great and Powerful’ een erg leuke en verrassende collectie. De lakjes lakken erg fijn, ondanks dat de kwastjes van de kleinste flesjes behoorlijk mini zijn. De nagellak blijf met topcoat zo’n drie dagen mooi op mijn nagels.

OPI producten zijn verkrijgbaar bij een selectie van gerenommeerde beautycentra, drogisten en parfumeriezaken. Verder zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel- en schoonheidssalons. Voor meer informatie over verkoopadressen: http://www.opi.nl

124 Comments on OPI ‘Oz Great and Powerful’ collectie + swatches

 1. martina
  3 mei 2013 at 15:05 (10 jaar ago)

  leuk om te zien! jammer dat er een paar lakjes niet zo goed dekken

 2. femketje
  3 mei 2013 at 15:06 (10 jaar ago)

  Mooie glitterlak!

 3. Daniëlle Springer
  3 mei 2013 at 15:12 (10 jaar ago)

  Jammer dat sommige niet al te best dekken, maar de kleuren zijn leuk!

 4. Sofie
  3 mei 2013 at 15:28 (10 jaar ago)

  Wat een prachtige lakjes!

 5. Mariska
  3 mei 2013 at 15:31 (10 jaar ago)

  De kleuren zijn niet echt iets voor mij, te licht, maar het liquid sand lakje vind ik wel heel leuk!

 6. Nancy
  3 mei 2013 at 15:58 (10 jaar ago)

  Jammer dat Lights of Emerald City tegen valt, hij zag er zo mooi uit in het flesje!

 7. Squeaky
  3 mei 2013 at 16:22 (10 jaar ago)

  Ik vind Lights of Emerald City wel heel mooi hoor 😀

 8. Bo Gurlystyle
  3 mei 2013 at 17:54 (10 jaar ago)

  Ik hou niet van Softshades, dus ik dacht niks van deze collectie leuk te vinden maar de Liquid Sand kleur is leuk!!! Ik heb gisteren ook 2 lakjes van de Oz collectie gekocht.

 9. Kiani
  3 mei 2013 at 18:04 (10 jaar ago)

  Wat een schattige lakjes!

 10. Myrthe
  3 mei 2013 at 18:50 (10 jaar ago)

  Mooie kleurtjes! Wel jammer dat een paar lakjes niet helemaal goed dekken.

 11. Milou/ LounaBeauty
  3 mei 2013 at 20:00 (10 jaar ago)

  Fijne kleurtjes, zie wel dat sommige minder dekken en dat vind ik jammer. Maar goed, extra laagje erop en dan is het misschien beter. Het lakje met confetti vind ik wel heeeel leuk! 🙂

 12. Jana
  3 mei 2013 at 21:03 (10 jaar ago)

  Mooie lakjes vooral die laatste 🙂 x

 13. Chantal
  3 mei 2013 at 22:08 (10 jaar ago)

  Mooie kleurtjes zitten er tussen, alleen jammer dat ze niet allemaal goed dekken

 14. Cynthiiaa
  3 mei 2013 at 22:59 (10 jaar ago)

  Mooie nagellakken, aparte kleuren! Ook vind ik ze gaaf gecombineerd, totaal verschillend! Lights of Emerald City trekt het meest mijn aandacht, maar ik houd van glitters, toppers en grote grove confetti stukken!

 15. Kimberly
  4 mei 2013 at 07:12 (10 jaar ago)

  Dat liquid sand lakje vind ik heel tof! Ook de topcoat vind ik wel heel erg gaaf 😀

 16. Kirsten
  4 mei 2013 at 07:27 (10 jaar ago)

  Super schattige lakjes (:

 17. Ashleey
  4 mei 2013 at 09:22 (10 jaar ago)

  Heel mooie lakjes echt heel leuk! 😀

 18. Mireile
  4 mei 2013 at 09:50 (10 jaar ago)

  Ik vind de OPI lakjes altijd er mooi, alleen sommige lijken niet zo goed te dekken..

  liefs Mireille
  dresslikemi.com

 19. Axelle
  4 mei 2013 at 14:34 (10 jaar ago)

  ik vind dat confetti lakje juist wel erg leuk! 🙂

 20. Selena
  4 mei 2013 at 17:17 (10 jaar ago)

  I love deze kleurtjes

 21. uniquelifepassion
  4 mei 2013 at 18:31 (10 jaar ago)

  Oeh ze zijn schattig! alleen de dekking niet helemaal geweldig van de lichte lakjes helaas.. 🙁

 22. Kaylani
  4 mei 2013 at 19:51 (10 jaar ago)

  Ik vind de topcoat nog het mooist haha!

 23. Saska
  5 mei 2013 at 18:51 (10 jaar ago)

  Ik vind Glints of Glinda juist wel erg mooi! Maar als ze niet zo goed dekken laat ik ze toch maar liggen denk ik..

 24. sara
  6 mei 2013 at 12:08 (10 jaar ago)

  Ik ♥ van OPI! De lakjes dekken wel goed hoor. Die lichte kleurtjes dekken minder omdat het soft shades zijn, is namelijk de bedoeling dat je eigen nagel erdoor komt :).

 25. Beautyjuf
  6 mei 2013 at 14:34 (10 jaar ago)

  Wat een prachtige nagellak 🙂 Niet voor niets mijn favoriete merk 🙂

 26. Iris
  6 mei 2013 at 17:10 (10 jaar ago)

  Ik vind vooral Lights of Emerald City en What Wizardry is This? erg mooi!