Leuke voorjaar outfits #2

De afgelopen dagen leek het wel lente, helaas komt hier in het weekend alweer verandering in. Het schijnt zelfs dat er winterse temperaturen aan zitten te komen, dat terwijl ik net wat lentekriebels begon te krijgen. Nou ja, gelukkig komt de voorjaar er hoe dan ook aan en kunnen we straks genieten van de zon, groene blaadjes aan de boom en natuurlijk mooie nieuwe lente kleding en accessoires. Ik maakte alvast drie leuke voorjaar outfits om alvast een beetje in de lente stemming te komen…Be inspired!

Mintgroen is hot en ik vertelde jullie al dat ik van deze kleur begin te houden. De outfit is vrij casual door de jeans en blouse maar door de accessoires wordt het geheel toch iets sjieker. Hier zie ik ze mezelf zeker wel in lopen , jij ook?

Ook hou ik de laatste tijd steeds meer van stoere kleding en accessoires. De outfit hierboven is heel geschikt voor een bijvoorbeeld een dagje festival. Eigenlijk vind ik alles aan dit setje tof, de armbandjes en tasje vind ik nog net iets leuker dan de rest…

Dan ten slotte nog een vrij casual setje met een wat sportiever tintje. Dit komt vooral door de sneaker wedges maar ook door de tas. Ik vind de combinatie crème, blauw en goud erg mooi, ook deze outfit zou ik gerust dragen!

Wat is jouw favo setje en waarom? Binnenkort kunnen jullie deel 3 zien want ik zie zo ontzettend veel leuke kleding, schoenen en accessoires dat ik nog wel tien van zulke artikelen kan maken, dus hou vooral mijn blog in de gaten…

28 Comments on Leuke voorjaar outfits #2

 1. Sofie
  8 maart 2013 at 07:39 (7 jaar ago)

  Toffe items! Collage nummer 2 vind ik het allerleukst :)

  Beantwoorden
 2. Myrthe
  8 maart 2013 at 07:45 (7 jaar ago)

  Supermooie kleurtjes, vooral in de eerste outfit (:

  Beantwoorden
 3. Ashleey
  8 maart 2013 at 07:50 (7 jaar ago)

  Super leuk gecombineerd en lekker vrolijk :D

  Beantwoorden
 4. LounaBeauty/ Milou
  8 maart 2013 at 08:50 (7 jaar ago)

  Ik vind uit elk collage iets leuk… dat pak ik eruit en maak ik weer 1 collage van haha… :) Leuk meid. ;) Die blauwe tas… uit de 1e set… love it!!!

  Beantwoorden
 5. Michelle
  8 maart 2013 at 09:34 (7 jaar ago)

  Leuk gedaan! Ik kies voor collage 1 en 3, kan toch nooit kiezen..

  Beantwoorden
 6. Belllezza
  8 maart 2013 at 10:14 (7 jaar ago)

  Leuke outfits heb je samengesteld! Ik vind de eerste erg leuk :)

  Beantwoorden
 7. Jennifer
  8 maart 2013 at 10:58 (7 jaar ago)

  Collage nummer 2 is helemaal mijn ding! :) Die broek vind ik echt super leuk! :)

  Beantwoorden
 8. Chantal
  8 maart 2013 at 11:02 (7 jaar ago)

  Leuke outfits, ik ga voor collage nummer 2.

  Beantwoorden
 9. Marije
  8 maart 2013 at 11:08 (7 jaar ago)

  Hele leuke collages :) Nr 1 zou ik zo aantrekken. Ik vind mint ook een hele leuke kleur, maar het staat me niet zo goed omdat ik zo bleek ben en lichtblond haar heb. Maar minty accessoires kunnen natuurlijk altijd!

  Beantwoorden
 10. Amy
  8 maart 2013 at 15:04 (7 jaar ago)

  Setje 1, ik zou het echt meteen zelf dragen. Al vind ik de sneakers van setje 3 ook echt gorgeous!

  Beantwoorden
 11. Kelly
  8 maart 2013 at 16:14 (7 jaar ago)

  Het 2e is erg leuk! :) Alleen volgens mij is t een legging? En om daar nou een t-shirt bovenop te doen… Nee.

  Beantwoorden
 12. Sas
  9 maart 2013 at 01:51 (7 jaar ago)

  Van mij mag je nog 10 van zulke artikelen maken hoor, graag zelfs :D
  Ik vind het eerste outfitje het leukst denk ik, vooral met die oorbellen en nagellak!

  Beantwoorden
   • Danielle
    16 maart 2013 at 16:40 (7 jaar ago)

    Ik had ook al gereageerd, maar mijn reactie had ze alweer verwijderd. Zag net dat jij ookal gereageerd had. Flauw is dat dan, dat jij er veel werk in steekt en zij het zomaar ‘afpakt’ zonder te vragen.

    Beantwoorden
    • Sanne van Huis
     17 maart 2013 at 22:08 (7 jaar ago)

     Jep, dat is heel jammer idd. Ik ga toch maar overwegen om een watermerkje in mijn collages te plaatsen. In ieder geval heel erg bedankt voor je oplettendheid!

     Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *