Max Factor Colour X-pert waterproof eyeliner

Nu in de winkels te verkrijgen, ik heb het over ‘Max Factor Colour X-pert Waterproof Eyeliner’. Wanneer ik een make-up look maak is een eyeliner voor mij echt een must dus ik vind het altijd leuk om nieuwe eyeliners uit te proberen. Ik heb deze nieuwe eyeliner uitgebreid getest en ik kan alvast verklappen dat ik enthousiast ben…

Dit zijn de kleuren die ik ontving: ‘Metallic Lilac’ een paars/blauwe kleur met glitters en ‘Metallic Anthracite’ een donkergrijze kleur met ook glitters. De ‘Max Factor Colour X-pert waterproof eyeliner’ zijn in vier tinten verkrijgbaar, zo heb je ook nog een zwarte kleur ‘Deep Black’ en een turkoois kleur ‘Metallic Turquoise’. Leuk dat Max Factor naast een zwarte kleur ook drie andere kleuren heeft uitgebracht. Dit past trouwens ook heel goed bij de ‘opvallende eyeliner‘ trend dit najaar…

De verpakking van de eyeliner ziet er goed uit, simpel en handig doordat je aan de flacon ziet welke kleur erin zit. Ik verwachtte een  vloeibare eyeliner met een dun kwastje, gelukkig zit er een vilten puntje aan waardoor de eyeliner meteen een stuk handiger aan te brengen is. Het puntje is wel een beetje flexiber maar dat vind ik juist wel fijn.

De eyeliners zijn behoorlijk vloeibaar en meteen een tip, laat de eyeliner goed drogen anders heb je de kans dat de eyeliner flink afgeeft. Doordat de eyeliner zo vloeibaar is, kwam de eyeliner wel een beetje tussen mijn wimpers terecht. Hieronder zie je de swatches en zoals je kunt zien zitten er hele subtiele glitterjes in, mooi!

Omdat de ‘Max Factor Colour X-pert eyeliner’ waterproof is, moest ik dit uiteraard eventjes testen. Wanneer ik er water op deed gebeurde er echt helemaal niets. Na flink wat water en keihard te hebben gewreven krijg je het onderstaande resultaat. Absoluut niet slecht want bij een gewone regen/huil bui blijft de eyeliner gewoon perfect op je oogleden. Waterproof is de eyeliner zeker!

Natuurlijk maakte ik ook nog een look met de eyeliner en hiervoor gebruikte ik de kleur ‘Metallic Lillac’…

De ‘Max Factor Colour X-pert waterproof eyeliner’ ligt vanaf nu in de winkel en kost €9,99. Is deze eyeliner wat voor jou? 

96 Comments on Max Factor Colour X-pert waterproof eyeliner

 1. Charile
  10 oktober 2012 at 15:25 (9 jaar ago)

  Ziet er echt super goed uit :D

 2. Lies
  10 oktober 2012 at 15:30 (9 jaar ago)

  De kleurtjes van deze eyeliners vind ik heel erg mooi en ook dat er subtiele glitters inzitten. Dit geeft toch net iets extra’s eraan. Ook een erge fijne tip dat je hem goed moet laten drogen, want dat die gaat afgeven willen we natuurlijk niet haha. De look die je ermee gemaakt hebt vind ik ook erg mooi!

 3. Myrthe
  10 oktober 2012 at 16:09 (9 jaar ago)

  Wauw supermooi! Goed gepigmenteerd ook, en handig dat je er een ‘experimentje’ van hebt gemaakt. Misschien dat ik er wel een meeneem als ik ze zie liggen ^^

 4. Eva
  10 oktober 2012 at 17:42 (9 jaar ago)

  Wauw, heel erg mooi, en lekker waterproof. Zijn ze er wel makkelijk af te halen?

 5. Tirza
  10 oktober 2012 at 18:03 (9 jaar ago)

  ik ben wel benieuwd naar die turquise (idk hoe je dat schrijft o.o)

 6. Esmay
  10 oktober 2012 at 18:35 (9 jaar ago)

  Ohja, die zwarte wil ik nog hebben! Heb namelijk de groene en de paarse en vind ze echt fijn! Eerste eyeliner die én goed blijft zitten én waar ik een prachtige winged eyeliner mee kan zetten!

 7. Cynthiiaa
  10 oktober 2012 at 19:54 (9 jaar ago)

  Prachtige eyeliners, vind de paarse gloed in de Metallic Lilac amazing!

 8. Jana
  10 oktober 2012 at 20:05 (9 jaar ago)

  Ziet er mooi uit (: x

 9. Milou
  11 oktober 2012 at 00:11 (9 jaar ago)

  Het ziet er echt supergoed uit! Jammer dat ik geen vloeibare eyeliner gebruik.

 10. Kelsey
  11 oktober 2012 at 15:50 (9 jaar ago)

  Mooi!!!

 11. Sas
  11 oktober 2012 at 21:18 (9 jaar ago)

  Ziet er echt goed uit! Zie je bij die Antracietkleurige heel goed dat je een ‘gekleurde’ eyeliner ophebt in plaats van een zwarte? Dat is een beetje de reden voor mij om hem misschien niet te gaan halen, als het toch niet echt opvalt. Maar hij lijkt me wel echt fijn.