Nu in de winkels te verkrijgen, ik heb het over ‘Max Factor Colour X-pert Waterproof Eyeliner’. Wanneer ik een make-up look maak is een eyeliner voor mij echt een must dus ik vind het altijd leuk om nieuwe eyeliners uit te proberen. Ik heb deze nieuwe eyeliner uitgebreid getest en ik kan alvast verklappen dat ik enthousiast ben…

Dit zijn de kleuren die ik ontving: ‘Metallic Lilac’ een paars/blauwe kleur met glitters en ‘Metallic Anthracite’ een donkergrijze kleur met ook glitters. De ‘Max Factor Colour X-pert waterproof eyeliner’ zijn in vier tinten verkrijgbaar, zo heb je ook nog een zwarte kleur ‘Deep Black’ en een turkoois kleur ‘Metallic Turquoise’. Leuk dat Max Factor naast een zwarte kleur ook drie andere kleuren heeft uitgebracht. Dit past trouwens ook heel goed bij de ‘opvallende eyeliner‘ trend dit najaar…

De verpakking van de eyeliner ziet er goed uit, simpel en handig doordat je aan de flacon ziet welke kleur erin zit. Ik verwachtte een  vloeibare eyeliner met een dun kwastje, gelukkig zit er een vilten puntje aan waardoor de eyeliner meteen een stuk handiger aan te brengen is. Het puntje is wel een beetje flexiber maar dat vind ik juist wel fijn.

De eyeliners zijn behoorlijk vloeibaar en meteen een tip, laat de eyeliner goed drogen anders heb je de kans dat de eyeliner flink afgeeft. Doordat de eyeliner zo vloeibaar is, kwam de eyeliner wel een beetje tussen mijn wimpers terecht. Hieronder zie je de swatches en zoals je kunt zien zitten er hele subtiele glitterjes in, mooi!

Omdat de ‘Max Factor Colour X-pert eyeliner’ waterproof is, moest ik dit uiteraard eventjes testen. Wanneer ik er water op deed gebeurde er echt helemaal niets. Na flink wat water en keihard te hebben gewreven krijg je het onderstaande resultaat. Absoluut niet slecht want bij een gewone regen/huil bui blijft de eyeliner gewoon perfect op je oogleden. Waterproof is de eyeliner zeker!

Natuurlijk maakte ik ook nog een look met de eyeliner en hiervoor gebruikte ik de kleur ‘Metallic Lillac’…

De ‘Max Factor Colour X-pert waterproof eyeliner’ ligt vanaf nu in de winkel en kost €9,99. Is deze eyeliner wat voor jou?