Het grote mode herfst/winter trends overzicht #1

Net als vorig seizoen heb ik voor jullie wederom een trend overzicht gemaakt voor dit najaar. Wat kun je qua mode allemaal verwachten deze herfst en winter? Ik heb de meest leuke en opvallende trends voor jullie uitgezocht zodat je precies weet wat hip is. Misschien heb je zelf natuurlijk ook al de nodige trends gespot, toch heb je misschien wat aan dit artikel en ik zou zeggen laat je vooral inspireren…

Wat mij betreft een echte herfstkleur, (oker) geel. Je ziet enorm veel items in deze vrolijke warme kleur en geel staat natuurlijk prachtig bij groen en oranje. Maar wil je het wat rustiger houden, geel matched ook erg goed bij zwart (pas wel op voor de ‘bijen’ look), grijs en wit!

Je hebt het al wel eerder op mijn blog voorbij zien komen, namelijk de ‘army’ trend. Hier kun je echt niet omheen. Ik vind het een super leuke trend en ik heb dan ook nog steeds wat dingetjes op mijn wishlist staan. Army is een vrij stoere trend maar door een juiste mix van verschillende stijlen en kleuren kun je het geheel ook heel vrouwelijk maken..

Een echte tassen trend is de shopper. Natuurlijk zagen we deze tas ook al wel in de zomer maar ook in de winter mag een (nep) leren shopper niet aan je arm ontbreken…

Oh wat ben ik gek op knitwear! Dit is ook een trend wat je jaar op jaar terug blijft zien en gelukkig maar want zo zit je er in ieder geval lekker warmpjes bij. Je ziet heel veel verschillende soorten breisels, van grof tot fijn met een patroon of heel basic alles kan en alles mag…

Ook de stoere boots zien we dit najaar gewoon weer terug. Ik vind deze schoenen super leuk en zorgen voor wat meer ‘edge’ in een outfit. Bij mij staan zwarte stoere boots nog op mijn wishlist en hopelijk kan ik die snel aan mijn garderobe toevoegen.

Ook de statement sieraad zien we terug en ik heb zo ontzettend veel mooie grote opvallende kettingen gezien. Ik vind een statement ketting vooral mooi staan bij een simpele outfit waardoor het sieraad ook echt opvalt. De ketting van Pull & Bear is trouwens wel echt een plaatje…

Een trend waar ik niet heel gecharmeerd van ben maar het is wel een opvallende trend en ik vond dat deze absoluut in dit rijtje thuis hoort. Het doet mij allemaal erg denken aan ‘Versace’ in de jaren 90 en blijkbaar is ook deze trend weer helemaal terug van weggeweest. Wat vind jij van de Barok trend?

Nog een kleur wat je heel veel gaat zien, namelijk bordeauxrood. Ik vind dit een prachtige warme kleur wat heel goed staat bij groen, wit, zwart en grijs. Ik heb nog geen bordeaux in de kast maar ik heb ook geen idee of deze kleur mij staat, misschien binnenkort eens iets proberen. Trendy is het in ieder geval wel…

Dit was deel 1 van mijn ‘grote mode herfst/winter trends overzicht’ en volgende week kunnen jullie deel 2 bewonderen. Wat is jouw favo trend uit het bovenstaande rijtje?

69 Comments on Het grote mode herfst/winter trends overzicht #1

 1. Esmay
  8 oktober 2012 at 07:02 (10 jaar ago)

  Ik vind de trends van nu overall erg leuk πŸ˜€ Jippie!

 2. MySuperSweetLife
  8 oktober 2012 at 07:05 (10 jaar ago)

  Het gebeurt niet vaak maar ik vind dit keer eens alle trends leuk!
  Liefs

 3. Sofie
  8 oktober 2012 at 07:31 (10 jaar ago)

  Mooie spulletjes,leuke trends en kleuren….
  Alleen vind ik de juwelen wel leuk maar weet ik nooit hoe ik deze moet dragen zonder dat het to much overkomt : )

 4. Roseary
  8 oktober 2012 at 07:44 (10 jaar ago)

  Erg leuke trends, weer!

 5. Myrthe
  8 oktober 2012 at 08:36 (10 jaar ago)

  Jaa, zo leuk! Ik houd echt van je fashion artikels ;D Van hierboven vind ik eigenlijk alles superleuk (:

 6. Anneke
  8 oktober 2012 at 09:31 (10 jaar ago)

  Erg leuke trends! Ik moet nog een paar stoere boots.
  Ik vind de gebreide truien erg leuk, maar helaas krijg ik er nogal jeuk van…

 7. femketje
  8 oktober 2012 at 10:46 (10 jaar ago)

  <3 okergeel en bordeaux!

 8. Kimberly
  8 oktober 2012 at 13:24 (10 jaar ago)

  De army style en bordeaux vind ik dit seizoen geweldig!

 9. Lies
  8 oktober 2012 at 14:25 (10 jaar ago)

  De kleuren van de trends vind ik allemaal erg mooi, maar mijn favoriete trend is toch wel het knitwear. Ik ben daar eigenlijk altijd al gek op geweest, dus ben blij dat dit weer een trend is geworden.

 10. Joyce
  8 oktober 2012 at 15:37 (10 jaar ago)

  Fijn overzicht zo, ik vind de trends fijn! πŸ™‚

 11. roos
  8 oktober 2012 at 17:47 (10 jaar ago)

  Ik vind het allemaal heel leuk behalve okergeel, statement en barok.

 12. hanna
  8 oktober 2012 at 18:30 (10 jaar ago)

  ik vind de trends heel leuk, vooral statement sieraden bordeaux

 13. Jana
  8 oktober 2012 at 20:33 (10 jaar ago)

  Bordeaux is zo’n mooie kleur πŸ˜€ x

 14. TannΓ©
  8 oktober 2012 at 20:41 (10 jaar ago)

  Okergeel… Het blijft een kleur waar ik aan zal moeten wennen. Ik ben wel benieuwd hoe de meer commerciele winkels de barokke/Oosterse trend gaan aanpakken!

 15. Axelle
  13 oktober 2012 at 18:00 (10 jaar ago)

  superleuk allemaal !
  xoxo

 16. Brechtje
  21 oktober 2012 at 22:11 (10 jaar ago)

  echt een leuk overzicht! please lekker vaak doen! LOVE U