Make Up For Ever ‘Black Tango’ nail polish

Ik schrijf niet vaak over slechts een klein beautyproduct, meestal laat ik meerdere producten in een artikel zien. Maar soms komen er toch (kleine) producten voorbij die gewoon een plekje op mijn site verdienen. Zo ook een prachtig lakje van het merk ‘Make Up For Ever’ in een prachtige zwarte kleur met blauwe highlights uit de ‘Black Tango’ collectie…

De herfstcollectie van MUF heeft de naam ‘Black Tango’ gekregen. Een collectie die bestaat uit mooie donkere en mysterieuze kleuren. Deze collectie bevat een oogschaduwpalette en drie verschillende lakjes waarvan deze zwarte er eentje is. Maar dit is niet zomaar een zwart lakje, dit lakje bevat namelijk hele fijne mooie blauwe glitters die een super tof effect geven.

Gelukkig scheen de zon op de dag dat ik de foto’s maakte en hier zie je het lakje. Het flesje zit verpakt in een doosje en dit vind ik altijd wel heel leuk, geeft toch een beetje een gevoel van luxe.

Nog even een foto van dichtbij, zie je de blauwe glittertjes?

Zo ziet de lak eruit op mijn nagels en mij viel meteen op dat de lak erg prettig aanbrengt. Het kwastje is vrij plat en de lak zelf is vrij vloeibaar, wat mij betreft de ideale combinatie. Het lakje dekt perfect in twee dunne laagjes en droogt vrij snel. Met een topcoat heeft het lakje bijna drie dagen chipvrij op mijn nagels gezeten, toch een record voor mij!

(Hier nog even een foto met flits, wauw!)

De Make Up For Ever ‘Black Tango’ lakje is nu verkrijgbaar bij Sephora en kost rond de 17 Euro voor 7,5 ml. Wat vind jij van het lakje?