LE: Topshop ‘Louise Gray’ make-up!

Eén van mijn favo online shops is Topshop. Heel eerlijk, ik heb er nog nooit een bestelling geplaatst maar ik vind wel dat ze super gave kleding en accessoires verkopen. Ook de make-up ziet er altijd heel tof uit! Gisteren was ik weer even aan het ‘rond snuffelen’ op de site van Topshop en ik kwam wel een hele leuke collectie tegen…

Topshop heeft nu namelijk een hele leuke collectie online die ontworpen is door de Londense modeontwerpster ‘Louise Gray’. Ze heeft kleding en accessoires ontworpen, maar dat is nog niet alles, ook ontwierp ze een make-up collectie. Deze make-up collectie is zo ontzettend gaaf, die moest ik gewoon even met jullie delen…Kijk snel op de volgende pagina!

Wat een geweldige producten, ik vind echt alles leuk! De lakjes zijn tof, de lipsticks zien er goed uit en ook de blush ziet er veelbelovend uit. Ook de verpakkingen zien er pretty uit, heel speels en past goed bij de ontwerpen van ‘Louise Gray’. Alle onderstaande producten zou ik meer dan graag in mijn stash willen hebben…Zwijmel, zwijmel…

1) Glitters of pailletten? Je kunt het in ieder geval op je gezicht of nagels plakken £8,-. 2) In de collectie zitten vier verschillende lakjes, vooral de hele glitterige lakjes vind ik erg mooi £6,50. 3) Wat een leuk oogschaduw paletje, allemaal kleurtjes die je misschien niet heel snel met elkaar zou combineren £12,50. 4) In deze collectie zitten twee verschillende lipsticks, vooral de roze (hoe kan het ook anders) is mijn favoriet £10,-. 5) Super mooie cream blush in twee verschillende tinten £12,50. 6) Ten slotte nog een hele leuke blauwe vloeibare eyeliner, ziet er goed uit! De verpakking vind ik trouwens ook echt prachtig! £8,-.

Vind jij deze collectie ook zo ontzettend gaaf?

83 Comments on LE: Topshop ‘Louise Gray’ make-up!

 1. Vera
  29 augustus 2012 at 16:24 (10 jaar ago)

  Wat een aparte producten! Erg leuk 🙂

 2. Lies
  29 augustus 2012 at 19:44 (10 jaar ago)

  Wat een mooie producten allemaal! Ik heb niet snel dat ik een hele collectie mooi vind, maar bij deze heb ik dat wel.

 3. Lie
  29 augustus 2012 at 19:59 (10 jaar ago)

  De nagellak ziet er leuk uit!

 4. Nena
  29 augustus 2012 at 20:32 (10 jaar ago)

  Ziet er heel leuk en schattig uit! XX

 5. Jana
  29 augustus 2012 at 21:07 (10 jaar ago)

  Mooie producten 🙂 x

 6. Joyce
  29 augustus 2012 at 21:20 (10 jaar ago)

  Dat ziet er zeeeeeker goed uit! ^-^ Vooral de knallend roze lipstick vind ik prachtig!

 7. Myrthe
  1 september 2012 at 11:10 (10 jaar ago)

  Wauw, wat een mooie producten!