LE: Topshop ‘Louise Gray’ make-up!

Eén van mijn favo online shops is Topshop. Heel eerlijk, ik heb er nog nooit een bestelling geplaatst maar ik vind wel dat ze super gave kleding en accessoires verkopen. Ook de make-up ziet er altijd heel tof uit! Gisteren was ik weer even aan het ‘rond snuffelen’ op de site van Topshop en ik kwam wel een hele leuke collectie tegen…

Topshop heeft nu namelijk een hele leuke collectie online die ontworpen is door de Londense modeontwerpster ‘Louise Gray’. Ze heeft kleding en accessoires ontworpen, maar dat is nog niet alles, ook ontwierp ze een make-up collectie. Deze make-up collectie is zo ontzettend gaaf, die moest ik gewoon even met jullie delen…Kijk snel op de volgende pagina!

Wat een geweldige producten, ik vind echt alles leuk! De lakjes zijn tof, de lipsticks zien er goed uit en ook de blush ziet er veelbelovend uit. Ook de verpakkingen zien er pretty uit, heel speels en past goed bij de ontwerpen van ‘Louise Gray’. Alle onderstaande producten zou ik meer dan graag in mijn stash willen hebben…Zwijmel, zwijmel…

1) Glitters of pailletten? Je kunt het in ieder geval op je gezicht of nagels plakken £8,-. 2) In de collectie zitten vier verschillende lakjes, vooral de hele glitterige lakjes vind ik erg mooi £6,50. 3) Wat een leuk oogschaduw paletje, allemaal kleurtjes die je misschien niet heel snel met elkaar zou combineren £12,50. 4) In deze collectie zitten twee verschillende lipsticks, vooral de roze (hoe kan het ook anders) is mijn favoriet £10,-. 5) Super mooie cream blush in twee verschillende tinten £12,50. 6) Ten slotte nog een hele leuke blauwe vloeibare eyeliner, ziet er goed uit! De verpakking vind ik trouwens ook echt prachtig! £8,-.

Vind jij deze collectie ook zo ontzettend gaaf?