Filmpje: Persoonlijke update!

Vandaag een video met een persoonlijke update. Ik heb even getwijfeld maar toch besloten om even wat dingetjes vertellen die op dit moment een beetje spelen omdat ik toch veel vragen en opmerkingen kreeg over bijvoorbeeld Β de weinige updates de afgelopen tijd. Het is dus een video met een wat persoonlijk tintje en ik leg hier het een en ander uit. Wees een beetje lief voor me en veel kijk plezier!

(Vinden jullie de kwaliteit ook zo goed? Wauw!)

170 Comments on Filmpje: Persoonlijke update!

 1. Annika
  26 augustus 2012 at 15:55 (11 jaar ago)

  goed dat je dit toch online hebt gezet! πŸ™‚
  en de mensen die rare reacties plaatsen zijn zelf gewoon super onzeker en worden waarschijnlijk op school gepest. nu willen ze iemand terugpakken en dan doen ze dat via internet, omdat ze dat in het echt niet durven..
  ik vind je blog super leuk, dus blijf vooral door gaan! <3

 2. kirsten
  26 augustus 2012 at 15:59 (11 jaar ago)

  Gewoon even een <3 voor jou!

 3. Ludwien
  26 augustus 2012 at 16:06 (11 jaar ago)

  Hey Sanne, ik vind het heel knap van je dat je dit filmpje gemaakt hebt!
  Het lijkt me niet simpel om zo’n persoonlijke informatie te delen, dus goed gedaan (;
  Ik wens je heel veel succes met je therapie en hopelijk is het snel beter!
  xx

 4. Marieke
  26 augustus 2012 at 16:12 (11 jaar ago)

  Jeetje, meid, wat krijg jij een boel bullshit over je heen. Het maakt mij niet uit hoe vaak je update, als je maar niet stopt! Dapper dat je op vakantie gaat. Dat vond ik echt heel moeilijk toen ik veel last had van mijn angststoornis. In ieder geval heel veel plezier gewenst!

 5. Shna
  26 augustus 2012 at 16:13 (11 jaar ago)

  Alles op zn tijd!

 6. Rachelle
  26 augustus 2012 at 16:19 (11 jaar ago)

  Wat knap dat je dit toch op internet hebt gezet!
  Heel veel succes met je therapie en hopelijk merk je voor jezelf snel vooruitgang! πŸ™‚
  Liefss.

 7. hanneke
  26 augustus 2012 at 16:25 (11 jaar ago)

  ben blij dat je dit filmpje hebt gemaakt, nu snap ik het dat je weinig te zien was. Je bent een leuke en mooie meid, dit heb je goed gedaan, kom maar voor je zelf op, want een ander doet het niet voor je. Er is altijd wel iemand die een ander moet afkraken. Misschien zijn ze wel jaloers. Ik kijk elke dag even op je site of je nog nieuwtjes hebt, vindt het heel leuk wat jullie doen, ook al ben ik dan misschien wat ouder. Ga alstublieft hier gewoon mee door en blijf er vooral plezier in hebben. groetjes hanneke

 8. Hanna
  26 augustus 2012 at 16:25 (11 jaar ago)

  Goed gedaan Sanne, het is een mooi filmpje geworden! Het geluid vond ik iets minder (opgenomen in een ruimte waar weinig spullen staan?), maar het beeld was echt supermooi! De italiaanes riviΓ©ra is heel mooi, ik ben daar vorig jaar zelf ook geweest. Veel plezier daar, en ook alvast veel succes op de dagbehandeling! Ik ben trouwens ook erg benieuwd naar je nieuwe lay-out. Verder wilde ik nog even vragen of je mijn mailtje hebt ontvangen en of je die zou willen beantwoorden?
  xoxo Hanna

 9. Arieta
  26 augustus 2012 at 16:28 (11 jaar ago)

  Heel knap dat je toch een persoonlijke update op internet hebt gezet! Het maakt ook niet uit hoe vaak je post want je blog is super en nog veel plezier op vakantie!

 10. Ayelet
  26 augustus 2012 at 16:35 (11 jaar ago)

  Ik vond het best heftig om te horen! Ik vind (en je blog natuurlijk) je gewoon al geweldig! Er is echt overal wel kritiek over, maar over jou en je blog? Dat snap ik echt niet! Blijf doorgaan want ik bekijk je blog elke dag! Heel veel sterkte en een fijne vakantie als je op vakantie gaat!

  xxx <3

 11. Kelly
  26 augustus 2012 at 16:40 (11 jaar ago)

  Super knap dat je dit met ons durfde te delen! En doe niet veel uit op die paar mensen die negatief over je (blog) praten. Gezondheid staat op nummer 1, dat zullen zij ook maar moeten begrijpen! Ik vind dat je t top doet, ga zo door! πŸ™‚ Hopelijk word je snel beter πŸ™‚

  Liefs!

 12. lisanneleeft
  26 augustus 2012 at 16:48 (11 jaar ago)

  Ik vind het ontzettend dapper dat je het zo voor de camera vertelt, juist omdat je daar ook een beetje moeite mee hebt. Dat is zeker een complimentje waard!

  En ook die dagbehandeling, spannend hoor. Knap dat je het doet, maar zoals je al zegt, eigenlijk gaat je gezondheid boven alles πŸ™‚

 13. Madelief
  26 augustus 2012 at 16:54 (11 jaar ago)

  Had dat incident op je blog met die bedreigingen helemaal niet meegekregen :O Triest als je via internet zo doet, zeker weten dat die persoon in werkelijkheid ook helemaal niet gelukkig is want dat kan gewoon niet als je zo doet. Veel sterkte iig!

 14. L
  26 augustus 2012 at 16:56 (11 jaar ago)

  De kwaliteit van de video is heel mooi πŸ˜€

  En idd super dat je dit met ons deelt. Ik hoop heel erg voor je dat die dagbehandelingen je gaan helpen. Je kunt het!

  Veel plezier op vakantie, geniet ervan.

  Liefs

 15. Emily
  26 augustus 2012 at 17:06 (11 jaar ago)

  Echt super dat je dit met ons durft te delen. De kwaliteit van dit filmpje is ook echt super goed!

 16. Lie
  26 augustus 2012 at 17:06 (11 jaar ago)

  Wat ben je dapper Sanne, om dit te vertellen. Het lijkt tegenwoordig wel of niemand meer inlevingsvermogen heeft, om dan te zeggen dat je moet stoppen met je blog, belachelijk! En wat goed van je om weer in behandeling te gaan. Een goede vakantie en ga vooral door met je blog!

 17. Lianne
  26 augustus 2012 at 17:11 (11 jaar ago)

  Sterkte Sanne! Ik heb bewondering voor je openheid en vechtlust. Denk aan jezelf en als dat betekent dat er even wat minder gepost wordt dan heb ik daar alle begrip voor. Ik wens je een fijne vakantie, geniet ervan samen met vriend en Puck. En dan in oktober knallen voor je gezondheid.

 18. Tessa
  26 augustus 2012 at 17:11 (11 jaar ago)

  Toppie meid! Je doet het fantastisch ! Je blog is helemaal top en de mensen die wat te zeuren hebben, zijn gewoon jaloers!
  Heeel veel plezier op vakantie , idd lekker even weg van de realiteit!
  XX

 19. Anouk
  26 augustus 2012 at 17:14 (11 jaar ago)

  Ik vind het super knap van je dat je toch een persoonlijk filmpje hebt neergezet. Neem de tijd voor je zelf. Maak filmpes wanneer jij je er goed genoeg voor voelt, en niet omdat t moet. Jij moet je goed voelen. Ik wil je heel veel s6 wensen met de dagbehandeling die je gaat doen. Knap dat je die beslissing voor je zelf hebt gemaakt. En natuurlijk een fijne vakantie. Ik ben ook nog niet geweest en ga ook over een paar weekjes.

 20. Brechtje
  26 augustus 2012 at 17:29 (11 jaar ago)

  echt heel vervelend voor je! als er mensen zijn de haat-dingen schrijven moet je denk ik gewoon aan al de mensen denken die van je houden en al je volgers die wel goede dingen schrijven. want ik vind het heel knap van je dat je sws een blog hebt en filmpjes met best veel filmpjes waar je persoonlijke dingen zegt.
  heel veel geluk en veel plezier op vakantie, geniet van het land, je vriend en puk. haha.
  xxxxx

 21. Dilara
  26 augustus 2012 at 17:46 (11 jaar ago)

  Heel erg vervelend dat er mensen zijn die zulke nare reacties schrijven, niet wetend wat voor impact het heeft. Ik vind het goed van je dat je ondanks dat gewoon tog een persoonlijke update, in video, plaatst. Respect daarvoor! Ik volg je een paar maandjes en ik vind de kwaliteit van je blog egt onwijs goed en lees je artikelen met plezier en kijk ook met plezier naar je filmpjes. Ik vind het niet erg dat je mider post, zolang je maar niet stopt. Bedenk dat de mensen die wat naars zeggen helemaal niet opkunnen tegen al je trouwe bezoeksters die alle begrip voor je hebben. Super leuk dat je op vakantie gaat, geniet ervan Sanne!
  P.s. je filmpje is kwalitatief gezien er zeker op vooruitgegaan, ziet er goed uit!

 22. Sophie
  26 augustus 2012 at 17:49 (11 jaar ago)

  Super kwaliteit πŸ™‚ Echt heel knap dat je dit allemaal met ons deelt!!
  Sanne je bent een top meid!! Fijne vakantie en geniet ervan!!

  Liefs, <3

 23. Mieke
  26 augustus 2012 at 17:56 (11 jaar ago)

  Respect! Sterkte komende tijd! X

 24. Joyce
  26 augustus 2012 at 18:04 (11 jaar ago)

  Knap dat je dit met ons durft te delen. Ik merkte inderdaad dat er de laatste tijd wat minder artikelen online kwamen, maar dat maakt toch helemaal niet uit! De kwaliteit van je video is zeker verbeterd! Ik denk dat het juist leuker is als je niet een vaste dag hebt voor een video, dan is het altijd een ” verassing” als er ineens weer een video online staat en kunnen mensen ook niet teveel van je verwachten, waardoor jij minder druk hebt en je meer kan richten op je gezondheid, vriend en Puck. Ik wens je alvast een fijne vakantie.

 25. Bayla
  26 augustus 2012 at 18:21 (11 jaar ago)

  Mooie video……………!!! Stoere beslissing heb je genomen om in dagbehandeling te gaan, ik wens je daar heel veel succes mee. En Sanne, laat negatieve mensen links liggen en haal je kracht uit het positieve. Je blog is prachtig en jij ook………probeer ervan te genieten.

 26. roos
  26 augustus 2012 at 18:28 (11 jaar ago)

  Knap dat je hier een filmpje over durft te maken. Je verdient echt geen haat-reacties. En ik denk dat veel mensen die je blog volgen jou toch wel blijven volgen ondanks dat je wat minder artikels/fimpjes maakt. Het is namelijk ook belangrijk dat je goed aan jezelf denkt.

 27. Lori
  26 augustus 2012 at 18:29 (11 jaar ago)

  hey Sanne!
  Wat een mooi filmpje!
  Ik heb het dan niet alleen over de superkwaliteit, maar ook over het gesprek!
  Bedankt om het met ons mee te delen en ik begrijp je helemaal!

  xxxx

 28. Tirza
  26 augustus 2012 at 18:34 (11 jaar ago)

  Mooie kwaliteit! Ik had helemaal niet zo’n last van het schudden maar het kan zijn dat andere mensen het wel steekt. Verschrikkelijk dat er van die bedreigingen en onaardige reacties komen, ik kijk elke dag meerdere keren naar je blog en als er bijv. niets is geplaatst zoek ik naar oudere filmpjes/artikelen. Leuke ooglook trouwens! Veel plezier op je vakantie hoor! Lekker genieten. Ik zou het verschrikkelijk vinden als je zou stoppen met je blog, serieus, blijf echt doorgaan. Ik heb zin in de lay-out en heb heel veel plezier met je blog.
  knuffels
  voor jou en Puck πŸ˜‰

 29. Lies
  26 augustus 2012 at 18:46 (11 jaar ago)

  Heel erg goed van je dat je dit filmpje gemaakt hebt! Zelf heb ik ook een angststoornis en die momenten dat je helemaal op bent herken ik. Dan is het ook zeker belangrijk om even de tijd voor jezelf te nemen en te zorgen dat jij je weer beter in je vel voelt. De opmerkingen dat je daarom misschien beter zou kunnen stoppen met je blog vind ik dan ook wel erg raar. Neem gewoon lekker de tijd voor jezelf als dat nodig is en blog alleen als jij je daar goed genoeg voor voelt. Je blog blijft sowieso erg leuk om te lezen ongeacht het aantal berichten of filmpjes. Ik heb ook veel respect voor je dat je de dagbehandelingen gaat doen. En de kwaliteit van dit filmpje is heel erg goed!

 30. Beste
  26 augustus 2012 at 18:52 (11 jaar ago)

  het valt inderdaad op dat je kwaliteit beter is! misschien een beetje overbelicht maar je bent echt goed bezig! πŸ˜€
  hou je sterk meid
  x

 31. kim
  26 augustus 2012 at 18:58 (11 jaar ago)

  Ik vind je blog (inclusief filmpjes) echt super leuk! Ik hoop dat de dagbehandeling gaat helpen! Blijf zo doorgaan;)

 32. evelien
  26 augustus 2012 at 19:12 (11 jaar ago)

  knap dat je dit fimpje online durft te zetten! en veel succes met je dagbehandeling!
  ps. kleine tip: soms praat je een beetje snel, dat komt een beetje gehaast over maar dat is mijn mening πŸ˜‰

 33. Helmi
  26 augustus 2012 at 19:17 (11 jaar ago)

  Ik vind het heel dapper en knap dat je zo’n duidelijk filmpje hebt gemaakt. Ik miste je updates wel, omdat je een superleuke blog hebt! Echter je gezondheid is veel belangrijker, dus neem detijd die je nodig hebt. Succes en fijne vakantie!

 34. Lisa
  26 augustus 2012 at 19:23 (11 jaar ago)

  ik vind dat je het supergoed doet en ik vind je videos echt heel leuk, je blogposts ook! ik vind je stem heel fijn om naar te luisteren en voor nog een keer, ik vind dat je het heeeeeeel goed doet! succes.

 35. lisa
  26 augustus 2012 at 19:28 (11 jaar ago)

  het spijt me dat ik slechte reacties hebben zitten sprijden op je blog. ik heb niet rekening gehouden met je gevoelens, en dat was zeer grof van me.
  nogmaals sorry en veel succes met je blog

 36. Suus
  26 augustus 2012 at 19:34 (11 jaar ago)

  Sanne je bent echt een mooie meid met volgens mij een hele lieve persoonlijkheid, ik hoop echt voor je dat de dagbehandeling gaat werken. Maar met zo’n vechtlust komt dat vast helemaal goed!

 37. Lissa
  26 augustus 2012 at 19:38 (11 jaar ago)

  Dankjewel dat je zo open bent en dit aan ons vertelt. Takes a lot of courage! ’t pleit echt voor je. Volg je site al geruime tijd (in mn vaste blogrondje), maar plaats eigenlijk niet veel reacties. Toch vind ik dit één van de leukste blogs die ik volg en het viel me dan ook al gauw op dat je wat minder updates plaatste, omdat ik er altijd heel erg naar uit keek om jouw site weer te bekijken. Maar dat geeft natuurlijk helemaal niks, want health comes first! Doe lekker rustig aan en geniet van je vakantie. En succes met je dagbehandeling natuurlijk!
  Heel veel liefs, en een dikke knuffel

 38. Cynthiiaa
  26 augustus 2012 at 19:47 (11 jaar ago)

  Ah, terrible girl. Ik begon je blog al een beetje te missen, maar hey, jij bent belangrijk hΓ©! Het is jouw blog, jouw leven en ook jouw beslissingen. Goed dat je gewoon doorgaat, zonde dat zo een debiel zoveel kan verpesten. Keep up the good work, goed trouwens dat je een dagbehandeling gaat doen. πŸ™‚ Good luck daarmee en god.. wat een prachtig beeld girl! πŸ˜€ Veel beter dan voorheen, trouwens, ik had dat ook, mijn camera bewoog voorheen ook met mij mee, toen had ik iets uitgeschakeld en was het weg. Misschien is dat ook een modus bij jou? Zou zonde zijn als je speciaal de videocamera laat liggen. πŸ™‚

 39. kim
  26 augustus 2012 at 19:58 (11 jaar ago)

  He Sanne, Ik vind het echt dapper van je dat je dit hebt verteld. Het is natuurlijk niet iets waar je het graag over hebt, maar echt heel goed gedaan. Ik vind het juist heel goed dat je voor jezelf hebt gekozen en je blog even op een lager pitje hebt gezet. Zonder jou is er namelijk geen blog, en daarom is het goed dat je ook echt even een keer voor jezelf gekozen hebt. Op school leer ik veel over angststoornissen en vind het altijd maar dapper hoe mensen er mee om leren gaan. Ga vooral zo door meid! Ik wens je heel veel succes met je dag behandelingen, wat ik trouwens ook heel knap vind dat je die stap hebt durven zetten want het is niet zomaar wat. Verder vind ik je blog heel erg leuk en je hebt altijd hele leuke DIY projectjes. Ga zo door en denk vooral goed aan jezelf!

  Liefs Kim

 40. femketje
  26 augustus 2012 at 20:40 (11 jaar ago)

  wtf, doodsbedreigingen ook gewoon >.< die heb ik trouwens ook gehad het eerste halfjaar dat ik blogde, echt ridiculous maar goed… weetje, het is goed dat je soms meer tijd voor jezelf neemt, je bent en blijft een mens en je moet jezelf op nummer 1 zetten :3 zonder jou geen blog!

 41. Rosa
  26 augustus 2012 at 21:22 (11 jaar ago)

  Ik blijf zeker je blog volgen sanne hoe vaak je ook update!
  Succes met je therapie!
  Liefs

 42. Femke
  26 augustus 2012 at 21:23 (11 jaar ago)

  Heel erg dapper van je, Sanne! Echt knap. Heel erg veel succes en sterkte de komende tijd, en ik zal zeker je blog nog blijven bezoeken πŸ˜‰ Keep up the good work girl! {trouwens; ook goede camerakwaliteit!}

 43. Roos
  26 augustus 2012 at 21:28 (11 jaar ago)

  ik vind deze kwaliteit veel beter! πŸ˜‰
  zou je een keer een ‘my boyfriend does my make up’ willen doen?

 44. Anne
  26 augustus 2012 at 21:35 (11 jaar ago)

  Goed dat je dit deelt met ons! Echt! Ik volg je blog met alle plezier en gun je een prettige vakantie! Heel veel plezier met je vriend..

  <3

 45. eva
  26 augustus 2012 at 21:45 (11 jaar ago)

  ik heb er echt heel veel respect voor dat je zo’n video op internet zet. dat getuigt van veel lef en zelfvertrouwen! ik snap niet dat mensen zulke rare dingen reageren en trek je er alsjeblieft toch niet al te veel van aan, hier moet je gewoon boven staan! super veel vakantid plezier!!!!

 46. Marchella
  26 augustus 2012 at 21:50 (11 jaar ago)

  Ik kijk zo nu en dan eens op je blog dus ik merk niet gelijk dat je minder post. Ik reageer dus ook nooit op berichten, maar in dit geval ben ik wel van mening dat internet een vrij medium is, waar jij naar hartenlust moet kunnen posten wanneer en wat jij wilt. Dat je een persoonlijke post maakt zoals deze, zegt voor mij iets over de tijd en liefde die jij steekt in je blog.

  Dan een ander op een dergelijk laag niveau raakt en dreigementen moet uiten op jouw adres is slechts een teken van zwakheid. Gewoonweg zielig en daar heb ik vrij rigoureuze onaardige oplossing voor die ik maar voor mij hou πŸ˜‰

  Lekker doorgaan, doen wat jij wil en ontzettend veel succes met de dagtherapie. Ik hoop dat je eruit kunt halen wat je nodig hebt.

 47. Suus
  26 augustus 2012 at 21:56 (11 jaar ago)

  Echt super goed dat je dit filmpje hebt gemaakt! Ik denk dat iedereen die dat soort opmerkingen hebben gemaakt niet wisten hoe jij je voelde, dus dit maakt dat in ieder geval wel duidelijk. Je gezondheid gaat sowieso altijd boven je blog, dus je moet je niet schuldig gaan voelen, omdat je minder artikelen maakt. Ik denk dat iedereen in jou positie dat zou doen. Super kwaliteit van het filmpje trouwens! Liefs, xxx

 48. Iris
  26 augustus 2012 at 22:57 (11 jaar ago)

  Ik weet hoe het is om niet lekker in je vel te zitten, heb zelf anorexia en heb er dus oom vaak moeite mee. Verder schrok ik echt dat je doodsbedreigingen kreeg! Echt zielig gewoon! Ik snap dat je minder blogt als je niet lekker in je vel zit en je moet je echt niet verplicht voelen! Want iedereen die hier een hart heeft begrijpt dat!

 49. Maritte
  27 augustus 2012 at 02:57 (11 jaar ago)

  Wat goed dat je zo’n persoonlijk filmpje over jezelf online durft te zetten. Dat getuigt echt van lef!

  Het viel mij inderdaad ook al op dat er minder updates waren maar weet je, ik vind het veel belangrijker dat jij je goed voelt en daardoor leuke artikelen schrijft, dan dat je je slecht voelt maar artikelen schrijft omdat het ‘moet’.
  Het is jouw blog, jouw plaatsje op het internet, en het is aan jou om daar mee te doen wat je zelf wilt toch! πŸ˜‰

  In ieder geval fijn dat je weer terug bent en ik wens je alvast veel succes met je dagbehandeling en natuurlijk veel plezier op je vakantie!

  Oh ja, wat de kwaliteit van je filmpjes nog beter zou maken is door je schattige hondje Puck te showen! πŸ˜‰
  Nee grapje hoor, haha! ^^

 50. Esmay
  27 augustus 2012 at 07:14 (11 jaar ago)

  Wat knap dat je dit toch online durft te zetten! En hoe dΓΊrft diegene jouw doodbedreigingen te sturen, wat ziek en laag en jammer πŸ™
  Ik hoop dat je je snel veeeel beter gaat voelen, misschien ook door die dagbehandelingen! Veel succes, sterkte en liefs <3

 51. Mar
  27 augustus 2012 at 08:51 (11 jaar ago)

  Hey Sanne,
  Ontzettend dapper dat je dit filmje online durft te zetten! Helaas ben ik zeer slechthorend en ik versta er niets van. Ligt niet aan jou, ik versta sowieso mensen slecht en filmpjes op tv of internet versta ik gewoon niet. Dus eigenlijk ben ik nog wel benieuwd wat er is. Zou je me dat gewoon eventjes in korte woorden kunnen zeggen?
  Want ik lees je blog al meer dan een jaar en ik vind het absoluut niet erg dat je eventjes wat minder posts plaatst, omdat het niet zo lekker gaat. Ik blijf gewoon iedere dag trouw eventjes kijken en ik zie het vanzelf wel wanneer er weer iets nieuws online staat.
  Ik wil je veel sterkte en succes wensen en ik hoop echt dat je snel weer wat beter in je vel zit! Je bent echt een sterke vrouw, onhoudt dat πŸ˜‰

 52. Lindy
  27 augustus 2012 at 09:08 (11 jaar ago)

  Super knap dat je dit hebt gedaan!
  Ik vind het zo raar dat mensen gaan zeuren etc, ze krijgen gratis super leuke tips, foto’s en zoveel meer. Ik bedoel ze betalen er niet voor ofzo.
  Succes met je dagbehandelingen en ik wens je een top vakantie toe.

  Liefs

 53. Berdiene
  27 augustus 2012 at 09:35 (11 jaar ago)

  Ik vind je er echt goed uit zien! Vooral je haar zo staat je echt heel klassiek en wauw wat staat die kleur blauw je goed! Verder vind ik het knap dat je dit hebt gefilmd. Succes de komende tijd en het komt vast goed! De kwaliteit was echt super! Het geluid was misschien wat hol (door de kamer?) maar dat was niet super storend. Succes Sanne!

 54. cynthia
  27 augustus 2012 at 09:52 (11 jaar ago)

  wat knap dat je dit filmpje hebt gemaakt na z`n rot periode!
  je ziet er goed uit en ik vind het knap dat je een behandeling gaat volgen!
  ik mis je artikelen en filmpjes op wearefashion.

  ik wens je veel sterkte de komende tijd!

  xx

 55. Kimberly
  27 augustus 2012 at 10:19 (11 jaar ago)

  Super knap van je dat je deze video online hebt gezet! Ik wens je alvast heel veel succes met je dagbehandelingen! En ik wens je een hele fijne vakantie!! πŸ™‚
  Je kwaliteit van je video is echt super!

 56. Christine
  27 augustus 2012 at 10:20 (11 jaar ago)

  Hey Sanne,
  Wat dapper dat je dit online durft te zetten πŸ™‚ Ik wens je heel veel sterkte met je dagbehandeling, dappere beslissing dat je dat gaat doen! Het zal best intensief zijn.
  Heb je ooit medicijnen overwogen?
  Liefs,
  Christine

 57. Lisa
  27 augustus 2012 at 10:27 (11 jaar ago)

  Wat een gedoe zeg allemaal en echt niet normaal dat mensen dat soort dingen tegen je zeggen, daar bereiken ze echt niks mee. Ik kijk nog steeds regelmatig op je blog en het is jouw keus om meer of minder posts erop te zetten en als je zou stoppen dan zou dat ook gewoon je eigen keus zijn en dat maakt geen f*ck uit wat andere mensen vinden. Kijk hoe ver je bent gekomen, die andere zijn gewoon hartstikke jaloers op jou! En das niet zo gek want je bent een prachtige meid om te zien en ik hoop echt dat deze behandeling zal gaan helpen, blijf gewoon hoop houden! Na regen komt altijd zonneschijn πŸ˜€

 58. irene
  27 augustus 2012 at 10:27 (11 jaar ago)

  Ah echt super knap dat je deze video hebt gemaakt en dat je in dagbehandeling gaat! <3
  Keep up the good work meid en geniet van je vakantie!!
  Dikke kus, irene
  Ps ik vond de kwaliteit echt super ;D

 59. Nancy
  27 augustus 2012 at 10:48 (11 jaar ago)

  Leuk filmpje Sanne en inderdaad super goede kwaliteit! Maak je niet te druk om je blog, dat komt wel weer, jij zelf en je gezondheid staan op nummer 1 πŸ˜‰ Hele fijne vakantie, geniet er van!

 60. Chantal
  27 augustus 2012 at 11:17 (11 jaar ago)

  Mooie video Sanne, goed dat je er gewoon open en eerlijk over bent. Take your time, doe rustig en ik blijf je blog gewoon lekker volgen! πŸ™‚

 61. Maury
  27 augustus 2012 at 11:47 (11 jaar ago)

  Ik blijf gewoon lekker jou blog volgen! En vooral niet stoppen dan maar wat minder update’s, maar niet stoppen! Daar is het te leuk voor! Door jou blog ben ik veel mode bewuster geworden! Super leuke site! <3

  PS De kwaliteit is perfect!

 62. Francisca
  27 augustus 2012 at 12:29 (11 jaar ago)

  Hey,

  Gewoon alles op z’n tijd doen. We zien de updates tevoorschijn komen. πŸ™‚

  Videokwaliteit is Γ©cht mooi. Je hebt ook wat leuks aan. ^_^

  Groetjes!

 63. Emma
  27 augustus 2012 at 13:39 (11 jaar ago)

  Lieve Sanne, wat knap dat je dit in een filmpje zo hebt verteld πŸ™‚ Ik herken wel een beetje het gevoel van helemaal op zijn en dan is het vaak echt het beste om je rust te pakken! Veel liefs en sterkte en alvast succes met de dagbehandeling! Lijkt me een lastige keuze, maar vast de juiste. πŸ™‚

 64. Cariena
  27 augustus 2012 at 20:25 (11 jaar ago)

  Goed filmpje! Ik merk dat er altijd wel mensen zijn die het allemaal niet genoeg vinden, als je je best doet dan hebben ze weer iets te ‘zeuren’. Verder vind ik het heel rot voor je dat het niet zo goed met je gaat, maar je doet het natuurlijk ook voor je lol. Ik vind het heel stoer van je dat je tΓ³ch weer een persoonlijke video hebt gemaakt! xx

 65. kelly
  27 augustus 2012 at 22:01 (11 jaar ago)

  Durf je niet de straat op ? x

 66. clarissa
  27 augustus 2012 at 22:04 (11 jaar ago)

  Meid ik denk dat je een hele goede stap maakt met de keus voor een dag behandeling!! Respect!! Je mag hier echt trots op zijn. Want het is niet niks… En als jij het ff rustig aan wil doen dan doe je dat toch lekker, het is jou blog dus jij beslist dat en niemand anders. Wie denken ze wel dat ze zijn!!

  Liefs

 67. manuela
  27 augustus 2012 at 23:05 (11 jaar ago)

  heel knap van je en sterkte!

 68. Emmely
  28 augustus 2012 at 08:57 (11 jaar ago)

  Je hebt een super toffe blog en je moet niet luisteren wat een ander zegt.
  Doe het gewoon op je eigen tempo.
  veel succes op 1 oktober en geniet van je vakantie!!!!

 69. Meyke
  28 augustus 2012 at 10:41 (11 jaar ago)

  Lieve, sterke Sanne,

  Ik vind het zo knap van je dat je ondanks dat je ziek bent je jezelf kwetsbaar op durft te stellen en bloot te geven in een filmpje als dit. Ik schrok er van om te horen dat iemand je bedreigd heeft en ik kan me voorstellen dat je daar heel erg van geschrokken bent. Wat een misselijke actie van die persoon zeg.. bah!
  Ik vond het geluid wat “hol” klinken, maar het was wel goed te verstaan. Het beeld is mooi en mag ik even opmerken hoe mooi je bent?! Bij deze! Heel veel kracht en succes gewenst meis, je komt er wel, al lijkt die berg nu heel hoog..
  Dikke knuffel van mij (de meestal lurker)

 70. Michelle
  28 augustus 2012 at 17:28 (11 jaar ago)

  Wauw! Wat knap dat je een filmpje hierover hebt gemaakt! Heel veel succes straks met je dagbehandelingen, ik hoop echt dat ze helpen. En ik blijf sowieso je blog volgen, want ik vind dat je super schrijft!

 71. Stefanie
  28 augustus 2012 at 18:13 (11 jaar ago)

  Je moet je niets aantrekken van al die negativiteit – belangrijk is gewoon dat je blogt wanneer je er zelf zin in hebt en je goed voelt. ^_^ Veel sterkte en alvast een fijne vakantie!

 72. Saskia
  28 augustus 2012 at 20:23 (11 jaar ago)

  Net als de meeste meiden vind ik het heel tof van je dat je dit filmpje hebt gemaakt. Blijf lekker doorgaan zo en doe dat op jou tempo!

 73. Diana
  28 augustus 2012 at 23:00 (11 jaar ago)

  Neem alle tijd voor jezelf die je nodig hebt, dat is het belangrijkste! Ik ga vooral genieten van je vakantie! We verwachten natuurlijk wel schattige foto’s van Puck!

  • Diana
   29 augustus 2012 at 17:29 (11 jaar ago)

   Ik bedoelde dus: “En ga vooral genieten van je vakantie!” Hahaha

 74. Hawin
  31 augustus 2012 at 23:28 (11 jaar ago)

  Ik heb je blog vandaag pas ondekt en ben daar heel blij mee. Ik hoop niet dat je stopt. Ik zag je filmpje en vond je gelijk geweldig.

 75. Miranda
  1 september 2012 at 14:55 (11 jaar ago)

  Mensen die die rot opmerkingen maken weten niet hoe erg paniekaanvallen zijn die zouden het zelf eens moeten meemaken dan piepen ze wel anders.
  Meid als je je er niet toe voelt om even te bloggen dan doe je dat gewoon niet heel simpel je moet gewoon jezelf op de 1ste plaats zetten en dan komt de rest. En ik wil je nog veel succes wensen met je dag besteding πŸ™‚

 76. Julia...
  4 september 2012 at 00:53 (11 jaar ago)

  Hoi Sanne, heel dapper van je dat alles zo zegt in je video!! En heel veel succes met de dagbesteding. Groetjes Julia…

 77. Rox
  7 september 2012 at 20:38 (11 jaar ago)

  Leuk dat je het filmpje toch online hebt gezet! Maar wat erg dat je gewoon met de dood bedreigd bent, vreselijk! Eerst aan jezelf werken, de echte fans blijven je wel trouw. Hoop dat het goed met je gaat πŸ™‚

 78. Fleur
  10 september 2012 at 14:32 (11 jaar ago)

  Knap van je dat zo open bent over je persoonlijke situatie. Vind het wel goed dat je je lezers helemaal op de hoogte brengt van hoe je er nu voor staat. Jij bepaalt hoe en wat met je blog zoals je al zei, zo is het gewoon. Je lezers die om je geven, blijven toch wel. En negatieve mensen die stomme en nare comments geven, die ben je liever kwijt dan rijk natuurlijk. Die moet je dus maar snel vergeten. Het zijn er vast maar weinig, maar juist die nare comments blijven langer hangen in je hoofd, wat logisch is. Het is alleen niet terecht, want volgens mij vinden al je lezers (ik ook dus) jou een fantastische meid en je doet het hartstikke goed allemaal. Als jij andere prioriteiten hebt, dan gaan die gewoon voor. Ik blijf ook nog steeds terug komen op je blog ookal heb je wat minder regelmatig geupdate. Het gaat om de kwaliteit en niet de kwantiteit zeg ik altijd maar. En dat zit wel goed bij jou =) De kwaliteit van je filmpje vind ik wel goed. Het beeld is top. Ik heb maar één opmerking, het geluid is wat hol, maar dat komt omdat je in een kamer filmt waar je interieur wat kaal is, kleine kamer. Ik heb daar geen last van, maar ik denk wel dat het iets mooier zal klinken wanneer het wat minder hol klinkt. Dat is mijn enige aanmerking. Je praat misschien wel snel, maar ik weet waardoor dat komt, dat leg je ook goed uit. Daarom stoort mij dat totaal niet en ga ik niet minder naar je video’s kijken ofzo. Heel veel succes wil ik je vast toewensen met de dagbehandeling die je in oktober start. Knap dat je deze stap zet en je problemen niet uit de weg gaat! Het zal je vast heel veel helpen en je werkt tenminste aan jezelf. Heel veel mensen hebben problemen maar stoppen hun problemen weg en willen ze niet erkennen waardoor de problemen groter worden of kunnen worden. Jij doet dat niet, dus daar mag je heel erg trots op zijn. Zet hem op! En al ga je heel weinig updaten vanaf oktober, ik blijf nog steeds even vaak kijken op je blog hoor =D

 79. Debbie
  19 september 2012 at 19:25 (11 jaar ago)

  Ontzettend knap en goed dat je dit filmpje plaatst. Ik reageer niet zo heel vaak, maar vind dat ik nu wel moet omdat ik je blog volg en altijd vind dat je leuke artikelen en filmpjes maakt πŸ™‚ Van de mensen die klagen moet je je maar niet teveel aantrekken, ook al is dat makkelijker gezegd dan gedaan πŸ˜‰
  Het beeld is trouwens echt super, maar ik moet toegeven dat ik je andere camera ook niet storend vond voor de filmpjes.
  Heel erg veel succes met de dagbehandelingen en geniet van je vakantie, want die heb je wel echt verdiend! πŸ™‚

 80. Kelsey
  7 oktober 2012 at 15:58 (10 jaar ago)

  Wat super stoer dat je dit durft te vertellen. Ik vind je blog super leuk en ik kijk echt elke dag en ik geef je groot gelijk dat je alleen filmpjes maakt als jij er aan toe bent in iederen geval heel veel succes met je dag behandeling en hopelijk komen er snel weer nieuwe filmpjes.