5 x back to school outfits!

Voor sommige van jullie is school misschien al wel weer begonnen en zo niet, dan waarschijnlijk heel binnenkort. Daarom leek mij het wel leuk om 5 x ‘back to school’ outfits samen te stellen zodat je lekker hip je nieuwe schooljaar in kan gaan. Omdat ik ook weet dat mijn blog niet alleen wordt bezocht door scholieren en studenten, komt er volgende week ook nog een speciale ‘back to work’ outfits artikel aan. Maar nu eerst 5 x leuke kleding setjes om aan te trekken naar school/college, be inspired!

Toen ik nog naar school ging koos ik altijd een outfit uit die er leuk uit zag maar mijn kleding moest ook lekker zitten. Vaak maak je op school best lange dagen en dan is het toch wel fijn als je kleding en accessoires comfortabel aanvoelen. Het setje hierboven is casual, hip door de neon accenten en zit vast en zeker ook lekker comfy!

Een grote trend voor het najaar, is camouflage! Ik koos voor een camouflage skinny en die combineerde ik met simpele maar toch stoere accessoires.  Een outfit die geschikt is voor een stoere meid!

Het kan natuurlijk ook zijn dat er nog wat warme dagen komen en dan is het toch fijn om een luchtige outfit aan te trekken. Het jurkje is vrij lang tot iets boven de knie en de achterkant is zelfs nog een stukje langer, geschikt dus voor school. Ik combineerde het jurkje met leuke luchtige sandaaltjes, een ceintuur voor om de middel en uiteraard mag de rugzak niet ontbreken…

Gekleurde jeans blijven ook in het najaar hip en ik koos voor een lichtgele broek die ik combineerde met grijze en zwarte accenten. Ik ben trouwens helemaal verliefd op de zwarte tas, echt een musthave en ook nog eens een koopje…

Ten slotte nog een outfit voor een warme dag en dit keer koos ik voor een jeans short. Deze jeans short is vrij lang maar zorgt er wel voor dat je benen lekker koel blijven. Ook dit setje combineerde ik met sandaaltjes en de groene accenten maken de outfit helemaal af. Voor op het shortje koos ik voor een beige blouse zonder mouwen met wat kant en gouden knoopjes. Een erg leuk setje wat ik zelf zo zou dragen!

Moet jij alweer naar school en wat draag je dan vaak? En welke setje vind jij het leukste?