5 x back to school outfits!

Voor sommige van jullie is school misschien al wel weer begonnen en zo niet, dan waarschijnlijk heel binnenkort. Daarom leek mij het wel leuk om 5 x ‘back to school’ outfits samen te stellen zodat je lekker hip je nieuwe schooljaar in kan gaan. Omdat ik ook weet dat mijn blog niet alleen wordt bezocht door scholieren en studenten, komt er volgende week ook nog een speciale ‘back to work’ outfits artikel aan. Maar nu eerst 5 x leuke kleding setjes om aan te trekken naar school/college, be inspired!

Toen ik nog naar school ging koos ik altijd een outfit uit die er leuk uit zag maar mijn kleding moest ook lekker zitten. Vaak maak je op school best lange dagen en dan is het toch wel fijn als je kleding en accessoires comfortabel aanvoelen. Het setje hierboven is casual, hip door de neon accenten en zit vast en zeker ook lekker comfy!

Een grote trend voor het najaar, is camouflage! Ik koos voor een camouflage skinny en die combineerde ik met simpele maar toch stoere accessoires.  Een outfit die geschikt is voor een stoere meid!

Het kan natuurlijk ook zijn dat er nog wat warme dagen komen en dan is het toch fijn om een luchtige outfit aan te trekken. Het jurkje is vrij lang tot iets boven de knie en de achterkant is zelfs nog een stukje langer, geschikt dus voor school. Ik combineerde het jurkje met leuke luchtige sandaaltjes, een ceintuur voor om de middel en uiteraard mag de rugzak niet ontbreken…

Gekleurde jeans blijven ook in het najaar hip en ik koos voor een lichtgele broek die ik combineerde met grijze en zwarte accenten. Ik ben trouwens helemaal verliefd op de zwarte tas, echt een musthave en ook nog eens een koopje…

Ten slotte nog een outfit voor een warme dag en dit keer koos ik voor een jeans short. Deze jeans short is vrij lang maar zorgt er wel voor dat je benen lekker koel blijven. Ook dit setje combineerde ik met sandaaltjes en de groene accenten maken de outfit helemaal af. Voor op het shortje koos ik voor een beige blouse zonder mouwen met wat kant en gouden knoopjes. Een erg leuk setje wat ik zelf zo zou dragen!

Moet jij alweer naar school en wat draag je dan vaak? En welke setje vind jij het leukste?

 

Dit vind je vast ook leuk...

21 Comments on 5 x back to school outfits!

 1. Mariska
  20 augustus 2012 at 15:42 (7 jaar ago)

  Wat een leuke outfits heb je samengesteld Sanne! ik ga binnenkort ook weer naar school en moet inderdaad eens na gaan denken wat ik aan ga doen.. Ben namelijk gewend om altijd in bedrijfskleding te lopen ;)

  Beantwoorden
 2. Vera
  20 augustus 2012 at 15:46 (7 jaar ago)

  Leuke outfits! Vooral de eerste outfit vind ik tof :)

  Beantwoorden
 3. Hanna
  20 augustus 2012 at 16:02 (7 jaar ago)

  Superleuke outfits! Ik zou voor het 2e setje gaan, maar dan zoe ik de armband denk ik weglaten. Eigenlijk is mijn stijl helemaal niet zo stoer, maar ik vind dat setje toch wel erg leuk!
  xoxo

  Beantwoorden
 4. Nancy
  20 augustus 2012 at 16:44 (7 jaar ago)

  Ik vind het laatste setje het leukst! de beige blouse is super mooi!

  Beantwoorden
 5. Emmely
  20 augustus 2012 at 17:47 (7 jaar ago)

  de eerste set vind ik het mooist!
  jammer dat je de meeste winkels niet vind in België:-(

  Beantwoorden
 6. Esmay
  20 augustus 2012 at 18:06 (7 jaar ago)

  Die derde en vijfde outfit <3

  Beantwoorden
 7. Nannick
  20 augustus 2012 at 19:06 (7 jaar ago)

  Ik moet morgen weer naar school :( Ik vind eigenlijk alle setjes wel erg leuk! :D

  Beantwoorden
  • Emmely
   21 augustus 2012 at 12:07 (7 jaar ago)

   moet jij vandaag weer naar school???
   zo raar? in België is dat nooit zo

   Beantwoorden
 8. Robin
  20 augustus 2012 at 19:16 (7 jaar ago)

  Super leuke setjes!
  Ik wil het allemaal :)

  Beantwoorden
 9. Maury
  20 augustus 2012 at 19:35 (7 jaar ago)

  De tweede, derde en de vijfde vind ik heel leuk. Ben de laatste tijd toch iets meer van de stoerdere outfits : zwarte broek, kikker groen shirtje en beige sandeltjes. Super stoer samen!

  Beantwoorden
 10. Rosa
  20 augustus 2012 at 22:53 (7 jaar ago)

  wauw die tweede outfit is echt geweldig die broek moet ik hebben! :$

  Beantwoorden
 11. Lies
  21 augustus 2012 at 22:02 (7 jaar ago)

  Hele mooie outfits! Vooral de 1e en de 4e vind ik erg mooi. Dat zijn ook echt outfits die ik mezelf wel zie dragen.

  Beantwoorden
 12. Evi
  22 augustus 2012 at 10:02 (7 jaar ago)

  Zo een leuk item dit!! Voor iedereen zit er wel wat tussen! Respect!

  Beantwoorden
 13. Lisanne
  23 augustus 2012 at 16:27 (7 jaar ago)

  love it!

  Beantwoorden
 14. Kelly
  26 augustus 2012 at 16:46 (7 jaar ago)

  Oeeeeeh 2 & 5!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *