Tip Actiecode.nl + Leuke korting bij Sans Online

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten shop ik voornamelijk online. Ik vind het handig en prettig om vanuit mijn luie stoel te shoppen. Wat het nog prettiger maakt is dat je vaak online gebruik kunt maken van kortingscodes. Deze codes kun je natuurlijk gaan opzoeken via een zoekmachine maar eigenlijk is het veel handiger als je alle kortingscodes op één site kunt bekijken. Actiecode.nl is zo’n website waar je allerlei verschillende kortingscodes kunt vinden, heel erg handig!

De site werkt heel gemakkelijk en binnen no time kun je opzoeken of de webshop waar jij wilt gaan winkelen een kortingscode heeft. Zo kun je op Actiecode.nl een overzicht vinden van webshops op alfabetische volgorde. Wat misschien nog wel gemakkelijker is, is de zoekbalk die je kunt gebruiken om een desbetreffende webshop te vinden. Naast kortingen op tal van webshops vind je er ook leuke actiecodes voor dagtripjes en weekendjes weg!

Op dit moment hebben ze een hele leuke kortingsactie in samenwerking met Sans Online. Sans Online is een hele leuke Nederlandse kleding webshop met merken zoals: Vila, Only en Vero Moda. Op dit moment hebben ze een kortingsactie waarbij je 10% korting krijgt op de sale, dus eigenlijk korting op korting. Meer weten, ga dan snel naar deze leuke actie.

Ken jij Actiecode.nl al en wanneer jij online shopt, ga je dan ook altijd op zoek naar kortingscodes?

69 Comments on Tip Actiecode.nl + Leuke korting bij Sans Online

 1. Nikita
  18 juli 2012 at 16:43 (9 jaar ago)

  Niet echt, want ik ben van BE en winkel dus ook vaak in BE webwinkels (verzendkosten zijn lager)

 2. Leonie
  18 juli 2012 at 16:48 (9 jaar ago)

  De sans-online kortingscode werkt maar tot en met 17 juli..

 3. Kelly
  18 juli 2012 at 23:08 (9 jaar ago)

  Altijd handig!

 4. joanne
  19 juli 2012 at 09:26 (9 jaar ago)

  Hoi Leonie, de code doet het nog tot 1 augustus hoor! Shop maar raak dus :)

 5. Korting
  29 december 2012 at 17:31 (8 jaar ago)

  Altijd leuk zo’n korting, net weer een code voor Zalando gebruikt.