In mijn kledingkast #2

In dit nieuwe terugkerende item op mijn blog wil ik jullie een kijkje gaan geven in mijn kledingkast. Welke items heb ik de laatste tijd veel gedragen en zijn absolute favorieten? Dat is wat jullie in dit terugkerende artikel gaan zien en zo krijg je ook een klein beetje een kijkje in mijn kleding/sieradenkast. De meeste items heb je hoogstwaarschijnlijk ook al in ‘OOTD’ artikelen voorbij zien komen waar ik dan uiteraard ook nog eventjes naar link in dit artikel. Lees snel verder om te zien welke zes items op dit moment favoriet zijn!

Oh en voordat er weer vragen over komen, de afbeelding hierboven is helaas niet een foto van mijn eigen kledingkast (I wish…).

Dit neon roze blousje is zwaar favoriet! Ten eerste omdat ik hou van roze, ten tweede omdat die er gewoon prachtig uitziet en ten derde, het mouwloos blousje zit ook nog eens erg lekker. Je hebt hoogstwaarschijnlijk de blouse al voorbij zien komen in mijn shoplop van een tijdje geleden en ook hier heb ik de blouse aan…

Ook de bovenstaande transparante top heb ik meerdere malen de afgelopen maand gedragen. Het is een vrij simpele top maar de kant die verwerkt is in de mouwtjes en aan achterkant, maakt de top wel ietsjes specialer. Ik vind het vooral leuk om dit blousje te dragen bij een gekleurde broek, zoals hier.

Een paar weken terug was het best wel mooi weer en de temperatuur was een stuk aangenamer dan nu. Ik ben best wel snel warm en ik vind het dan fijn om iets luchtigs aan te trekken. Deze playsuit van Primark is lekker luchtig en zit heerlijk comfy. Deze playsuit hebben jullie verder nog niet in een ‘OOTD’ voorbij zien komen maar wie weet komt daar binnenkort verandering in…

Ik ben gek op mijn oranje skinny van Pull & Bear. Het is wel echt een skinny en daardoor zit de broek de eerste 2 uur niet zo lekker, daarna wordt die gelukkig wel iets wijder en zit die een stuk beter. Ik vind het een erg leuke broek en ik vind het qua kleur goed passen bij de zomer. Op deze pagina kun je zien hoe ik graag de broek combineer…

Het horloge hierboven kocht ik tijdens mijn shoptrip in Bremen bij Primark. Ik kwam thuis met twee horloges en dit horloge is van de twee favoriet bij mij. Dit horloge vind ik vooral leuk om te dragen als ik ‘zachte’ kleurtjes draag en maakt vaak mijn outfit helemaal compleet!

De schoenen hierboven heb ik al best een tijdje. Keek ik er eerder niet naar om, tegenwoordig draag ik ze steeds vaker. Ik ben niet echt een ‘sneakermeisje’ maar door de lieflijke bloemetjes print wordt het toch net wat meer ‘Sanne’. Deze schoenen hebben jullie al regelmatig voorbij zien komen in verschillende ‘OOTD’s’…

Dit was weer een kijkje in mijn kast en ik hoop dat jullie het item weer net zo leuk vonden als de vorige keer!