Een kijkje in mijn leven #11 + Persoonlijke update!

Allereerst wil ik even mijn excuus aanbieden voor het niet zo vaak plaatsen van artikelen de laatste tijd. De afgelopen weken zat ik eerlijk gezegd niet zo heel erg lekker in mijn vel en het warme weer van afgelopen week hielp ook niet echt mee (ik hou niet zo van de warmte). Eigenlijk heb ik gewoon even wat rustiger aangedaan en mijn blog op een wat lager pitje gezet. Dat voelde niet zo heel goed, ik bedoel mijn blog is toch mijn ‘kindje’, maar soms moet je gewoon even wat tijd voor jezelf nemen. Zie het maar als een soort van vakantie die ik eventjes heb genomen. Ik had het echt even nodig en nu gaat het weer stukken beter met mij en heb ik weer zin om met veel energie en plezier artikelen te gaan maken! Oh en achter de schermen is er wel hard doorgewerkt want zoals jullie wel weten krijg ik binnenkort een nieuwe layout, spannend! Op de volgende pagina weer een kijkje in mijn leven, de foto’s zijn van de afgelopen twee weken…

Mijn vriend en ik waren 18 juli 5 jaar samen en dat moest uiteraard gevierd worden. We hebben heerlijk en uitgebreid gekookt en de garnalen cocktail en flensje met ijs en vruchten waren twee van de vijf gerechten, heerlijk! Een super fijn haarproduct van Aussie waarover jullie binnenkort een review kunnen lezen.

Mmm lekkere broccolisoep! Zonnebril op en lekker naar buiten om van de zon te ‘genieten’. Een sneak peek van mijn huiskamer, dit is onze eettafel met stoeltjes. Misschien dat ik binnenkort een roomtour ga doen van onze huiskamer…

De orchidee is echt mijn lievelingsplant, deze kreeg ik van mijn vriend. Voor het huis zat ik in de schaduw en dit is ons uitzicht. Op dit moment is onze wijk nog een beetje een bouwput en hebben we dus een nogal een ‘ruig’ uitzicht…Als het warm weer is vind ik aardbeien uit de koelkast zo lekker, echt mijn favo gezonde snack!

Mijn nieuwe armbandjes, binnenkort wat beter te zien in een shoplog. Wroem, wroem Puck op de motor! Gisteren lekker Mexicaans gegeten en wat had ik zin in eten. Mijn vriend is op dit moment aan het vasten en gisteren mochten we om 21.42 eten. dit wordt gelukkig wel steeds vroeger maar aan het einde van Ramadan mogen we geloof ik rond een uurtje of 21.00 eten.

Dit was weer een kijkje in mijn leven nummero 11, tot de volgende keer!

 

Dit vind je vast ook leuk...

18 Comments on Een kijkje in mijn leven #11 + Persoonlijke update!

 1. Lovethatmakeup
  30 juli 2012 at 10:32 (8 jaar ago)

  Krijg al trek als ik al die foto’s zie! Ik heb ook het AUSSIE masker, en die is echt super fijn!

  Beantwoorden
 2. Femke
  30 juli 2012 at 10:47 (8 jaar ago)

  Leuke foto’s Haha, Puck op die motor, super schattig zeg! Ohja, gefeliciteerd dat jij en je vriend 5 jaar samen zijn! Leuk leuk! :)

  Beantwoorden
 3. Myrthe
  30 juli 2012 at 10:48 (8 jaar ago)

  Als je even niet lekker in je vel zit, snap ik dat je je blog op een iets lager pitje hebt gezet, dat is dan alleen maar goed! Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe lay-out. Leuke foto’s ook, die neon armbandjes zijn zo gaaf! :)

  Beantwoorden
 4. Vera
  30 juli 2012 at 11:05 (8 jaar ago)

  Leuk om te zien en het is echt niet erg hoor dat je even wat minder post. Neem lekker even die rust! Ik ben benieuwd naar alle leuke artikelen die gaan komen :)

  Beantwoorden
 5. Esmay
  30 juli 2012 at 11:09 (8 jaar ago)

  Ik heb zin in aardbeitjes nu! En Puck op die moter hihi!
  En wens je vriend succes met het vasten! Doe jij zelf ook mee? :D

  Beantwoorden
 6. Desirée
  30 juli 2012 at 12:00 (8 jaar ago)

  De Aussie producten voor gekleurd haar zijn heerlijk, die geur ook weer. Lekker perzikjes ^^ Leuke foto’s :D

  Beantwoorden
 7. Kim
  30 juli 2012 at 13:11 (8 jaar ago)

  Hoi Sanne! Ik vind dat je een leuke blog heb en ik lees de artikels ook met plezier, alleen ik wil je even een tip geven. Want de laatste tijd heb je redelijk veel van die artikels met een kijkje in mn leven. Terwijl ik liever een artikel wil zien over beauty en fashion (die je ook wel veel plaatst hoor). Ik hoop dat je er wat aan heb xx

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   31 juli 2012 at 10:31 (8 jaar ago)

   Aah normaal gesproken doe ik ‘Een kijkje in mijn leven’ 1 x in de twee weken maar doordat ik nu wat minder artikelen heb gemaakt lijkt het idd alsof er wat minder tijd tussen heeft gezeten :)

   Beantwoorden
 8. Nancy
  30 juli 2012 at 14:02 (8 jaar ago)

  Leuke foto’s :D Goed om te horen dat het weer beter gaat, en Gefeliciteerd met jullie 5 jaar samen!

  Beantwoorden
 9. marieke
  30 juli 2012 at 18:53 (8 jaar ago)

  wat lief dat je meedoet met de ramadan van je vriend!

  Beantwoorden
 10. Cynthiiaa
  31 juli 2012 at 01:20 (8 jaar ago)

  Wauw, respect da tje mee doet aan de ramadan, lief dat je meedoet! Het zag er wel zalig uit trouwens. ^^ Gelukkig wordt het in jouw geval weer vroeger licht girl. :D

  Beantwoorden
 11. kiki
  4 augustus 2012 at 16:04 (8 jaar ago)

  leuke foto,s heb zins vandaag je website ontdekt maar ik ga zeker je blog bijhouden
  ik heb zelf nog niet zo veel make up want ik ben elf maar ik vind het wel heel erg leuk
  maar ik ga zeker wat nieuwe inkopen doen
  ik kende de mac producten zelf nog niet maar ik ga zeker er iets van kopen
  zijn de mac producten duur en waar kan je ze kopen
  xxx kiki
  ps in augustus word ik twaalf

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   7 augustus 2012 at 10:35 (8 jaar ago)

   Je kunt MAC o.a. kopen bij sommige Bijenkorfs en Douglas en uiteraard ook in de Pro shop maar die zit alleen in Amsterdam. Online kun je MAC ook kopen bij Douglas, Bijenkorf en maccosmetics.nl :)

   Beantwoorden
 12. Annabel
  3 september 2012 at 15:07 (8 jaar ago)

  Hoi Sanne,
  Die neon armbandjes zijn echt zooooo gaaf! Ik ben erg benieuwd waar je die vandaan hebt?!?!

  Groetjes…

  ps. laat mensen maar lullen en ga zo door!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *