5x Leuke H&M (herfst)outfits!

Afgelopen maandag plaatste ik een artikel met mijn favorieten uit de H&M najaarscollectie. Eigenlijk was ik net te snel, want de volgende dag zag ik dat er nog meer herfst items online waren gekomen. Bij het zien van al dat moois, begon het behoorlijk te kriebelen. Want zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op het maken van setjes met kleding en accessoires, en de nieuwe collectie van H&M leent zich hier uitstekend voor. Misschien nog een beetje vroeg om al aan herfst outfits te denken, maar zo krijg je wel alvast een beetje inspiratie en kun je alvast een beetje bekijken wat de trends gaan worden…

 

Toen ik de blauwe jacket zag, was ik op slag verliefd. Echt een super te gek jasje die ik best graag zou willen hebben. Ik combineerde het blauwe jasje met zwarte en grijze kleding en accessoires en zo is het jasje echt een eye catcher in het geheel. Dit is toch wel de manier hoe ik het jasje zou dragen, simpel en daardoor lekker casual!

Het volgende setje is net iets minder casual en misschien wel heel geschikt voor naar het werk? Ik combineerde de koraalkleurige blazer met een jeans, een simpele witte shirt eronder en leuke beige loafers. Super leuk trouwens dat H&M nu ook loafers in het assortiment heeft, ze zijn er trouwens ook in het zwart.  Een leuk setje en wil je het nog net wat sjieker, kies dan voor een nette pantalon in plaats van een jeans.

 

Ga je stappen, heb je een etentje of ga je naar een feestje, dan is het bovenstaande setje vast iets voor jou! Ik vind het jurkje echt super gaaf omdat de kleur mij aanspreekt, het model is tof en aan de achterkant heeft het jurkje een opengewerkt stuk. Het jurkje combineerde ik met voornamelijk zwarte en grijze tinten maar de sieraden zorgen voor net wat meer kleur. Vind je de outfit net iets TE, combineer het jurkje dan met wat ‘strakkere’ sieraden zonder al teveel ‘bling’…

Het bovenstaande setje zou ik zo aan trekken! De trui is echt prachtig en zit vast en zeker ook nog eens heel erg comfy. De kleur van de broek is tof en de gympen zijn gewoon te gek! Het is een casual setje met ‘lieve’ kleurtjes, wat we ook dit najaar gelukkig gewoon blijven zien.  De lipgloss en de tas maken de outfit compleet.

Gelukkig, neon blijft ook hartstikke hip. Leuk, want dat brengt tenminste wat kleur in de sombere maanden die ons nog te wachten staan. Ik koos voor een mooie neon roze trui die een tikkeltje oversized is. Deze trui heb ik gecombineerd met een vrij heftig broekje. Ben je niet zo van de prints, kies dan voor een zwarte of grijze broek. Door de broek vind ik het een vrij ‘stoer’ setje en daarom heb ik ook gekozen voor stoere boots en tas. Om toch te zorgen dat het niet te stoer werd, koos ik voor een vrij ‘girly’ ring en uiteraard moeten de nagels ook lekker felroze worden!

Wat vind jij van de najaarscollectie van H&M en wat is jouw favoriete outfit?

 

Dit vind je vast ook leuk...

38 Comments on 5x Leuke H&M (herfst)outfits!

 1. Kirsten
  19 juli 2012 at 14:53 (8 jaar ago)

  Je maakt altijd echt superleuke outfits! Je zou een soort eigen ‘app’ moeten hebben, kan ik je meenemen als ik ga shoppen, haha. Ik heb gister bij de H&M alvast een winterjas besteld. Echt heel erg eigenlijk, maar je kunt er maar op tijd bij zijn, toch?(a)

  Beantwoorden
 2. Danielle
  19 juli 2012 at 14:53 (8 jaar ago)

  Ik vind nummer 1, 2 & 4 van outfit 1; nummer 1 van outfit 2; nummer 1 van outfit 3; 1, 3 & 5 van outfit 4 en 4 & 5 van outfit 5 het leukst (:

  Leuke outfits heb je gemaakt!

  Beantwoorden
 3. Lie
  19 juli 2012 at 15:09 (8 jaar ago)

  Leuk gedaan, vooral de eerste drie sets zijn leuk!

  Beantwoorden
 4. Nena
  19 juli 2012 at 15:21 (8 jaar ago)

  Mooie dinegn! Vooral de nagellak en juwelen zijn erg tof! XX

  Beantwoorden
 5. Chantal
  19 juli 2012 at 15:27 (8 jaar ago)

  Er zit echt ontzettend leuke dingen tussen, moet mezelf inhouden niet al te gaan bestellen!

  Beantwoorden
 6. Nannick
  19 juli 2012 at 16:27 (8 jaar ago)

  Leuke setjes! Ik vind de broek uit het laatste setje echt helemaal te gek :D Hebben hebben hebben!!

  Beantwoorden
 7. Joyce
  19 juli 2012 at 16:45 (8 jaar ago)

  Ah wat een leuke sets weer Sanne! Ik vind vooral de neonroze set en de roze broek ge-wel-dig!

  Beantwoorden
 8. Femke
  19 juli 2012 at 17:31 (8 jaar ago)

  Wat een leuke sets! echt hele leuke items!

  Beantwoorden
 9. Ellis
  19 juli 2012 at 17:52 (8 jaar ago)

  De laatste vind ik super leuk!

  Beantwoorden
 10. Ellis
  19 juli 2012 at 17:52 (8 jaar ago)

  De laatste vind ik super leuk!

  Beantwoorden
 11. Myrthe
  19 juli 2012 at 18:09 (8 jaar ago)

  Leuk zeg! Nummer 2 en 4 vind ik het mooist (:

  Beantwoorden
 12. Safannah
  19 juli 2012 at 20:11 (8 jaar ago)

  Ik vind de h&m de laatste tijd een beetje tegenvallen helaas.

  Beantwoorden
 13. Lies
  19 juli 2012 at 20:49 (8 jaar ago)

  Erg mooie outfits heb je samengesteld! Als ik er vanuit ga wat ik zelf ook echt zou dragen, dan zouden dat de 1e, 2e en 4e outfit zijn.

  Beantwoorden
 14. Cynthiiaa
  19 juli 2012 at 22:11 (8 jaar ago)

  Leuke outfits heb je samengesteld! Ik vind de laatste het leukst, de kleurencombo trekt mij gewoon. :D

  Beantwoorden
 15. Iris
  19 juli 2012 at 23:04 (8 jaar ago)

  Leuke outfits! Moet wel eerlijk toegeven dat ik de h&m de laatste tijd niet zulke leuke spullen vind hebben.

  Beantwoorden
 16. Ruth
  20 juli 2012 at 11:47 (8 jaar ago)

  Leuke setjes heb je samengesteld! Dat blauwe jasje is inderdaad erg mooi! Ik kan sowieso van elk setje wel iets shoppen :-) Handig!

  Beantwoorden
 17. Roos en Laura
  20 juli 2012 at 12:12 (8 jaar ago)

  Super mooie outfits! Ik zou ook eens een gekleurde broek moeten hebben, aangezien ik zo vaak lange jeansen draag kan een andere kleur er ook wel eens bij! Die lakjes van H&M vind ik echt super fijn trouwens! x Roos

  Beantwoorden
 18. Sara
  20 juli 2012 at 13:00 (8 jaar ago)

  Oh ik moet die roze trui hebben! ^^

  Beantwoorden
 19. Pia
  20 juli 2012 at 13:24 (8 jaar ago)

  Leuk! Ik vind het alleen een beetje jammer dat je van een klaar uitgaat, dus bijvoorbeeld bij de eerste blauw. Het zou leuker zijn als je met wat verschillende kleuren zou werken in een look.

  Beantwoorden
 20. Anneke
  20 juli 2012 at 13:51 (8 jaar ago)

  Plaatje 2 vind ik heel leuk, vooral de schoenen!

  Beantwoorden
 21. Fleur
  20 juli 2012 at 15:47 (8 jaar ago)

  Grappig, ik zat gisteren de nieuwe catalogus door te bladeren en jij hebt drie items verwerkt in de sets die ik als favoriet heb bestempeld. De blazer bij het tweede setje, de broek bij het 4e setje en de tas bij de laatste set (maar dan de licht beige kleur). Erg leuke setjes heb je weer gemaakt! Het is trouwens ‘het blauwe jacket’ (ik gebruik vaak http://woordenlijst.org/ voor spelling check dingen, super handig).

  Beantwoorden
 22. Amber
  21 juli 2012 at 11:29 (8 jaar ago)

  Wauw, echt hele leuke setjes. 1, 2 en 4 zijn mijn favoriet.

  Beantwoorden
 23. Tirza
  30 juli 2012 at 10:52 (8 jaar ago)

  Toen ik de eerste outfit zag was ik echt totaal in love! Echt stoerrr!!!! De tweede vind ik niet zo mijn stijl alleen het shirt is toffff! De derde vond ik echt te gek! Echt mega hipp. En die laatste is niet helemaal mijn kleuren alleen die broek<3 wauw zeg…
  Super leuke outfits!

  Beantwoorden
 24. Tess
  31 juli 2012 at 09:27 (8 jaar ago)

  Je moet echt een app maken van verschillende winkels met verschillende outfits dat lijkt me echt geweldig!!!

  Beantwoorden
 25. Janaika
  31 augustus 2012 at 21:05 (8 jaar ago)

  wauwwauwwauw, echt heel erg mooi. Ik vind zelf outfit 1 en 4 het leukst en ik ga zeker morgen zoeken naar de outfits als ik de stad ben met mijn moeder! :)

  Beantwoorden
 26. best High end Gaming laptop as
  13 juli 2016 at 17:13 (4 jaar ago)

  There can be a rumor, merely a rumor, that Dell is resulting
  out which has a 19-inch laptop at the beginning of 2006.
  This may offer you the ability to give attention to finding that particular
  laptop on sales but not sidestep in the wrong one. Gaming laptop under 500 euro This diversity will
  give you large solution to choose in the number of fine laptops.

  There are literally countless choices when shopping for any laptop.
  There is not to have a look at before you go for any refurbished
  Alienware laptop.

  Beantwoorden
 27. Razor Electric Scooter Lights
  13 juli 2016 at 17:15 (4 jaar ago)

  Foil and rotary razors include the two typical forms of electric
  razors Foil shavers have an oscillating head beneath a perforated screen. Perhaps you’re familiar with all the notion that unplugging idle
  appliances or machines helps you to save money on electricity.

  Electric razor length setting You are likely to
  become popular as well as the center of attraction where you live with your cool new electric
  scooter.

  The most typical rotary shaver replacement parts offered by Remington range are Hair Pockets,
  Rotary Heads, Cutters and full Cutter Assemblies. If you are stuck for a gift for the man then you should certainly consider
  getting him an electric powered razor.

  Beantwoorden
 28. most powerful nerf gun in the world my
  13 juli 2016 at 17:27 (4 jaar ago)

  You’ll have the capacity to feel like you could
  be defying the laws regarding gravity along with your personal arms.

  Nerf balls, beach balls, soft playground balls all move slower from the air and are
  quicker to dodge. Best nerf ever The best use with the night
  crawler should be to sell it for an engineer, so he will make you aquadynamic fish attractors.

  And that’s what it genuinely comes down to inside end, doesn’t it.
  Justin Bieber extends his Believe tour to the
  summer of 2013, adds 30 more dates.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *