Het make-up merk NYC heeft nu een zomercollectie in de winkels liggen, namelijk ‘Color Rush’. Met deze collectie ben je helemaal bij met de laatste trends en klaar voor de zomer. Vandaag wil ik jullie alvast de lakjes uit deze collectie laten zien. Voor meer info en swatches, lees je snel verder…

Deze zomer staat natuurlijk helemaal in het teken van felle kleurtjes. Je kleding staat natuurlijk nog net wat leuker als je nagels ook een leuk zomers kleurtje hebben. De ‘Color Rush Collectie’ bestaat uit hippe kleurtjes waarmee jij je nagels binnen no time een zomers tintje geeft. De kleuren hierboven van links naar rechts zijn: 294 Lexington Yellow, 221 Spring Street, 236 Greenwich Village, 298 High Line Green en 296 Water Street Blue. In ieder geval al heel erg leuk dat de lakjes namen hebben gekregen!

Op de verpakking staat dat de nagellak binnen 1 minuut droog is. De nagellak droogt bij mij redelijk snel maar is niet binnen een minuut droog en hard. Ik vind de lakjes wel heel fijn lakken, wat vooral komt door het kwastje en de ‘dikte’ van de nagellak. Sommige kleurtjes dekten slechts in een enkel laagje maar sommige kleurtjes hadden ook twee laagjes nodig. Hieronder zie je de kleuren op mijn nagels…

Dit is de kleur 294 Lexington Yellow, een mooie knalgele kleur die creamy is van finish. Normaal gesproken ben ik niet zo van de gele nagellak maar ik vind dat deze best wel mooi staat en het geeft mij meteen een heel zomers gevoel. Dit lakje had twee dunne laagjes nodig voor een mooie dekking.

Dan een mooie oranje kleur, 221 Spring Street. Een kleur die natuurlijk perfect is voor aankomende EK. Ik vind dit een super mooi kleurtje en deze lak dekte slechts in een laagje. Ik denk dat ik deze lag ga dragen tijdens het EK want daar is die helemaal geschikt voor.

Dan een mooie roze lak met de naam, 236 Greenwich Village. Roze lakjes vind ik altijd leuk en ik kan er niet genoeg van krijgen. Ik vind dit een heel mooi kleurtje en ook deze ga ik vast een zeker vaker dragen deze zomer. Dit lakje dekte ook slechts in een laagje.

Ik heb nog helemaal niet zo heel veel groene lakjes in mijn stash, dit is de kleur 298 High Line Green. Dit vind ik echt een super mooie groene lak, een beetje grasgroen. Dit lakje dekte ook in een laagje en ik denk dat ik wel vaker ga voor groene nagels want ik vind het best wel heel geslaagd!

Ten slotte nog een blauwe lak, 296 Water Street Blue. De kleur doet mij inderdaad denken aan een mooie blauwe zee. Hier draag ik twee laagjes en zoals je ziet geeft dat een mooie dekking.

Ik vind de lakjes allemaal erg mooi van kleur ook al zijn ze niet heel bijzonder maar ze zijn in ieder geval super geschikt voor de zomer. De lakjes chipten redelijk snel, namelijk binnen twee dagen zagen mijn nagels er niet meer zo heel mooi uit. Toch vind ik dit niet zo’n probleem omdat ik vaak toch na twee dagen wel weer een nieuw kleurtje op mijn nagels wil.

De lakjes uit de ‘Color Rush Collectie’ ligt vanaf nu bij Kruidvat en kosten €2,29 per stuk, een koopje dus!