Win een Lush pakket met lente goodies!

Deze vrijdagochtend begin ik met een heerlijke winactie, je maakt vanaf vandaag namelijk kans op een pakket met ontzettend fijne Lush goodies. Het is alweer een tijdje geleden dat ik een winactie heb gehouden en het werd wel weer een keertje tijd. Echt een speciale reden heb ik niet maar dat neemt niet weg dat ik jullie wel heel dankbaar ben dat jullie dagelijks mijn blog bezoeken, dank jullie wel! Benieuwd wat en hoe je kunt winnen, lees dan snel verder…

Dit zijn de heerlijke spulletjes in lente stijl die je kunt winnen…

 • Tulpen uit Amsterdam (voor in bad) €8,95
 • Bubble Bloom (voor in bad) €8,95
 • Madame Butterfly (voor in bad) €8,95
 • The Carrot (voor in bad) €8,95
 • En The Guv’ner deo €10,95
Het leuke van de badspulletjes is dat je ze meerdere keren kunt gebruiken door het stokje, ze zijn dus lekker zuinig in gebruik. Ook is de deo heel fijn en hier kun je een review lezen, uiteraard krijgt de winnaar een nieuwe ;D opgestuurd.

 

Een pakket dus t.w.v. €46,75, wat moet je hiervoor doen?

 • Verplicht: Laat een comment achter waarin je verteld wat je favoriete seizoen is en waarom…
 • Niet verplicht maar ik waardeer het wel enorm, plaats het volgende bericht op Twitter: Follow & RT @wearefashion om dit leuke Lush pakket te winnen –> http://wearefashion.nl/?p=17144 #lente
 • Ook zou ik het leuk vinden als je mijn Facebook pagina liked!
Dat is alles wat je moet en mag doen en ik wens jullie veel succes! Meedoen kan trouwens tot en met maandag 14 mei 2012.

226 Comments on Win een Lush pakket met lente goodies!

 1. Rachel
  11 mei 2012 at 00:48 (10 jaar ago)

  Mijn favoriete seizoen is de lente. De zon komt tevoorschijn en mijn stemming verbeterd. Vind het heerlijk om de pasgeboren lammetjes te zien. Ook is het qua temperatuur over het algemeen erg aangenaam. Ben roodharig en heb een gevoelige huid, dus teveel zon ben ik niet wild van. De lente is een ideale tussenweg.

 2. xLovelylife
  11 mei 2012 at 00:50 (10 jaar ago)

  Leuk ik doe graag mee en volg al een tijdje via bloglovin, zal dit bericht liken en je bericht op twitter plaatsen @Nailsartfreack

  • xLovelylife
   11 mei 2012 at 00:51 (10 jaar ago)

   Mijn favoriete seizoen is trouwens de winter, omdat ik met kerst ben geboren en de sfeer er omheen met alle feesten en familie zo verschrikkelijk gezellig vind.

 3. anita.hubert@apg.nl
  11 mei 2012 at 01:57 (10 jaar ago)

  Zomer is absoluut favoriet. Ik hou van zon, warme temperaturen, luchtige kleding en lange dagen.

 4. lisanneleeft
  11 mei 2012 at 02:20 (10 jaar ago)

  Hihi, het is nog helemaal geen vrijdag ochtend Sanne! 🙂
  Ik doe niet mee, maar wilde even zeggen dat ik het een hele leuke winactie vind!

  Gaat het alweer wat beter met je? 🙂

  • Sanne van Huis
   11 mei 2012 at 23:51 (10 jaar ago)

   Haha, klopt maar de meeste mensen hebben het artikel waarschijnlijk in de ochtend gelezen :P.

   En het gaat gelukkig alweer beter, jeej! 😀

 5. Britt
  11 mei 2012 at 07:27 (10 jaar ago)

  Hee Sanne!
  Wat een super leuke winactie. Ik was vorige week voor het eerst in een Lush winkel in Utrecht. En ik wilde alles hebben! Uiteindelijk heb ik een zeepblok gekocht. En hmmm, wat ruikt ie lekker! Heerlijk zomers fris. En daarom is de zomer ook mijn favoriete seizoen. Alle beauty merken komen uit met gezellige LE’s. En alles ruikt zo lekker. De meeste mensen zijn ook veel gezelliger en liever in de zomer dan in de winter.
  Daarbij ga ik in de zomer altijd met mn moeder een dagje shoppen in de opruiming. En vind ik ook altijd super gezellig. Aan het einde van de dag spreken we dan weer af met mijn vader en mn broertje, en dan gaan we lekker ergens wat drinken en daarna lekker uit eten!

  I <3 SUMMER!!

  Liefs, Britt

 6. Mascha
  11 mei 2012 at 07:52 (10 jaar ago)

  Oh, de lente is echt mijn favorieten tijd van het jaar. De temperatuur is lekker maar niet overheersend. De bloemetje en blaadjes verschijnen weer. Ik kan echt genieten van een veld van narcissen die weer gedag zeggen. En de vogeltjes die je ’s ochtends wakker maken, veel gezellig dan wakker worden van je wekker. Scheelt ook dat in de lente de zomertijd weer ingaat, zalig als het ’s ochtends al licht is als je je bed uit moet.

  Ik volgde je al via bloglovin, ben je gaan volgen via twitter. En heb een berichtje geplaatst op twitter.

 7. Lie
  11 mei 2012 at 08:00 (10 jaar ago)

  Mijn favo seizoen is de lente. Het is mij in de zomer snel te heet, en in de lente kan je lekker naar buiten en in de tuin bezig zonder dat het zo heet is. Waar ik woon zit in de verste verte geen Lush, dus ik doe graag mee!

 8. Tara
  11 mei 2012 at 08:05 (10 jaar ago)

  Mijn favoriete seizoen is de zomer en dan niet de natte zomer zoals die van vorig jaar, maar de lekkere zomer met 25 graden, barbecuen, lang licht buiten en heerlijk buiten zitten met vrienden.

 9. ElineW
  11 mei 2012 at 08:46 (10 jaar ago)

  Niet geheel verrassend denk ik, maar LENTE!!! Absoluut!
  Ik hou van de geur van opbloeiende bloemen en de geur van het frisse gras of vochtige bladeren. Ik kan zo genieten van de natuur in de Lente.. alles is dan net even mooier dan in de andere seizoenen.. Bovendien is de lente als het een beetje mooi weer is, heerlijk om actieve dingen te doen! Niet te warm, niet te koud, het eerste verse lentezonnetje.. dat geeft me zoveel ENERGIE!!! De Lente is dan ook altijd het seizoen dat ik weer fanatiek aan het hardlopen ben en overal wandelend naartoe ga! Love it! Xoxo

 10. Cheryl
  11 mei 2012 at 08:54 (10 jaar ago)

  Mijn lievelingsseizoen is de zomer! Ik hou van warmte en nog meer van het dragen van rokjes/jurkjes en leuke sandaaltjes met blote benen 😀
  Ook ben ik graag buiten en lekker op terrasjes etc.

  Heb alles gedaan, maar het alleen geen twitter. x

 11. sarah
  11 mei 2012 at 08:55 (10 jaar ago)

  Mijn favoriete seizoen is de lente, al valt mijn verjaardag in de winter. Ik vind het geweldig om te zien hoe er terug mooie bloesems aan de bomen komen, de geur van vers gemaaid gras, van de bloesem,… Ook de frissere ochtenden, en de al wat warmere middagen vind ik geweldig. Rond die tijd van het jaar kan je het heel soms ook eens wagen om met rokje/kleedje maar zonder panty buiten te komen, wat een geweldig gevoel is na die lange, koude winter met dikke broeken en truien. Ah, ik hou van de lente!

 12. Amanda
  11 mei 2012 at 09:01 (10 jaar ago)

  Leuke winactie 😀 Mijn favoriete seizoen? De zomer, ik heb een hekel aan kou, regen en nattigheid. Helaas is het in Nederland bijna nooit lekker weer, maar als het er wel is geniet ik daar enorm van! Zeg altijd tegen mijn familie dat ik in het verkeerde lang geboren ben haha. Geef mij maar 30+ graden, heerlijk!

 13. I
  11 mei 2012 at 09:48 (10 jaar ago)

  Oooeeeh wat een leuke winactie! Ik had mijn oog al een tijdje op die nieuwe badspulletjes, met name de tulp en de wortel, maar ja, no buy hé!

  Mijn favoriete seizoen is de lente (maar dan vooral de mooie dagen ;)). Omdat het dan net zo koud is geweest voelt 15 graden opeens als super lekker warm terrasjesweer, compleet met jurkjes en zonnebril, en soms zelfs de eerste optimistische barbecue van het jaar. Heerlijk om na college even je winterdip te laten wegsmelten op een terrasje of mijn balkonnetje, inclusief waterijsje. In de zomer vind ik dat vaak toch te warm, dan heb ik het na een half uur zo warm dat ik gewoon echt uit die zon wil. Daarnaast werk ik bij de dierentuin, en alle pasgeboren dieren zijn natuurlijk ook superleuk!
  Twitter heb ik helaas niet, maar ik volg je al tijden via facebook en bloglovin’ 🙂

 14. Charlotte
  11 mei 2012 at 10:01 (10 jaar ago)

  Heee !
  Super leuk dat je weer eens een winactie houd! vind ik echt super. Maar mijn favoriete seizoen is toch wel de zomer, lekker in de zon bakken,bbqen, zwemmen, met vriendinnen naar het zwembad of het meer! Altijd super gezellig. En ik zeg eerlijk, ik heb nog nooit een product van lush geprobeert, want er zit er geen bij mij in de buurt helaas :(. Dus zou dit super graag willen winnen. Facebook en twitter heb ik niet. Sorry daarvoor anders volgde ik je sowieso en had je pagina we geliked !
  Hopen dat ik win!

  Liefs, Charlotte

 15. martha
  11 mei 2012 at 11:05 (10 jaar ago)

  Mijn favoriete seizoen is de zomer. Niet alleen omdat het lekker warm is en lang licht is. Maar je ziet meer vrolijke gezichten op straat. Je kan naar het strand en gezellig een terrasje pakken. Zomerkleren vind ik ook leuker dan winterkleren. Ik krijg al helemaal de zomerkriebels als ik die schrijf haha!

 16. Loan
  11 mei 2012 at 11:36 (10 jaar ago)

  De lente is absoluut mijn lievelingseizoen! Lekker na de koude winter. De bloemetjes die weer gaan bloeien, lekker weer (niet te warm en niet te koud), de geur van gras, de vogeltjes die gaan zingen, tijd voor je eerste ijsje in het jaar, iedereen die vrolijk is (bijna iedereen dan..), tijd om weer de vrolijke jurkjes uit je kast te pakken, tijd voor de eerste barbecue in het jaar, HEERLIJK! Dan denk je echt: La vie est très magnifique! c:

 17. Steffie
  11 mei 2012 at 11:55 (10 jaar ago)

  helaas geen bad dus deze sla ik over ^^

 18. Judith
  11 mei 2012 at 12:39 (10 jaar ago)

  Mijn lievelingsseizoen is de herfst. Vooral de kleuren van de bladeren vind ik prachtig. Hetzelfde geldt voor de oranje gloed die het licht aan het eind van de middag vaak heeft. Perfect om wat mooie foto’s te schieten!
  Mindere punten van de herfst zijn inderdaad de regen en de wind die zich weer laten zien, maar wees eens eerlijk; het is toch heerlijk om heel de dag in een comfortabele trui, spijkerbroek en, om het een beetje modieus te maken, een mooi paar hakken te lopen en ’s avonds op te warmen en te ontspannen in een heet bad?

 19. Inge
  11 mei 2012 at 12:43 (10 jaar ago)

  Hey!
  Ik doe zeker mee! Ik ben gek op Lush, door de natuurlijke en betaalbare producten. Ik heb namelijk een hele moeilijke huid en ik kan alleen tegen echt natuurlijke producten, zoals die van de Lush!
  Mijn favoriete seizoen is de lente. In de lente ben ik jarig (15 juni, nog net lente 🙂 ), maar dat is ook het eerste seizoen na de winter. De winter heb ik niets mee, winterdepressies, gladheid, kou, allemaal heel vervelend als je naar school moet fietsen 🙁 Maar dan komt de lente, mijn favoriete seizoen! Alles lijkt weer opnieuw te beginnen, de bomen worden weer groen en er komt meer kleur in de natuur door de bloemen en vlinders. Wij wonen aan een sloot, dus dan zie je weer jonge eendjes zwemmen (zo schattig 🙂 ). En meestal is het in de lente lekker weer, niet te warm gewoon lekker (niet zoals nu…) en natuurlijk is dat lekkere weer een goed excuus om ijsjes te eten. De lente is voor mij het seizoen van het genieten! Ik hou er van 🙂

 20. Chantal
  11 mei 2012 at 12:53 (10 jaar ago)

  Mijn favoriete seizoen is de winter. Ik ben geboren in de herfst (16/12) maar voel me echt een winterkind! Ik houd van dikke sjaals, warme chocolademelk, sneeuwvlokjes en schaatsen. Vroeg of laat, om kou zitten we nooit verlegen, dus omarm het! 😛 Het lentepakket zal me zeker troosten dat mijn favo seizoen voorbij is. Heb ook getweet: https://twitter.com/#!/SilverRetriever/status/200900997747445760
  Ik volg je op BL en twitter en FB. En dankjewel dat we niks hoeven te zoeken op je site! Lukt me nooit haha.

 21. Joyce
  11 mei 2012 at 13:08 (10 jaar ago)

  Deze sla ik over! Ik ga bijna nooit in bad haha!

 22. Lis
  11 mei 2012 at 13:08 (10 jaar ago)

  De lente is zeker mijn favoriete seizoen omdat; * iedereen vrolijk is * je weer lekker buiten kunt zitten * ik jarig ben in dit seizoen * je voorpret hebt voor de zomervakantie * het ’s avonds weer langer licht is *

 23. Daantje
  11 mei 2012 at 13:09 (10 jaar ago)

  Wat een ontzettend leuke winactie! De zomer is absoluut mijn favoriete seizoen. Ik fleur dan echt helemaal op. Je merkt zo’n groot verschil aan mij vergeleken met de winter. Ik ben een stuk vrolijker en het lekkere kleurtje dat mij altijd gegund wordt in de zomer vind ik ook ontzettend fijn. Ik voel me gewoon altijd veel mooier en lekkerder in mijn vel in de zomer!

 24. Puck
  11 mei 2012 at 13:53 (10 jaar ago)

  Hoewel ik de zomer heerlijk vind, en me dan op en top voel, klinkt de herfst ook wel erg aantrekkelijk. Niet zozeer om het weer (verschrikkelijk!) maar daar zit ook weer een voordeel aan. Na heel de zomer in korte broekjes, luchtige shirtjes en open schoenen gelopen te hebben, kan ik zo verlangen naar een trui! Mijn moeder is een koukleum dus de houtkachel gaat al snel aan. Het sfeertje in huis, mijn vader die vaker thuis is (hij is in het voorjaar/zomer vaker op reis voor zijn werk), dat doet mij echt genieten. Toch klinkt de zomer met de warmte ook super. Moeilijk!

 25. Shna
  11 mei 2012 at 13:55 (10 jaar ago)

  Oehh mijn favoriete seizoen is zeker de zomer! Lekker lang licht buiten, heerlijk op een terras een rose biertje drinken, lekker bbqen op het balkon, met je slippers aan door de stad wandelen en een ijsje eten, zonnebril op, muziekje aan met de ramen open, lekkere grote mooie aardbeien te koop, iedereen is vrolijk en blij, zonnetje op je toet!! Heerlijk toch 😀

 26. femketje
  11 mei 2012 at 13:56 (10 jaar ago)

  leuk! ik doe mee 😀 ik volg via twitter: https://twitter.com/#!/femketje/status/200916809942171648 en ook via bloglovin, heb het artikel ook eventjes geliked! ook like ik de FB :3

  mijn favoriete seizoen is de herfst.. en dan niet omdat het weer dan altijd zo lekker is maar omdat ik zelf in de herfst geboren ben, de natuur dan super mooie kleuren krijgt en het weer gezellige maanden gaan worden met sinterklaas etc.! Ook vind ik het altijd fijn als het wat minder lekker weer is om in bad te gaan of lekker lang te douchen (met producten van lush ofcourse) XD

 27. carolien
  11 mei 2012 at 14:15 (10 jaar ago)

  Wat is mijn favoriete seizoen?? Ik moest hier even goed over na denken. Eerst wilde ik zeggen: de zomer, want dan is het mooi weer, ga ik heerlijk met mijn vriend op vakantie, kan ik uren op het terras wijntjes drinken en lig ik dagen in de zon te lezen. Maar toen dacht ik; de winter, want dan ik leuke kleding aan in laagjes, dan kan ik mezelf verstoppen in mijn outfit, dan kan ik me kleden tegen de temperatuur. En toen dacht ik nee. De lente, want in de lente komen voor het eerst de blaadjes weer aan de bomen. Nederland kleurt weer, er worden lammetjes geboren en de wereld ontwaakt. Ik kan wel vertellen welk seizoen ik niet leuk vind. Ik hou niet van de herfst. Ik hou niet van de regen, ik hou er niet van dat sommige vrienden treurig worden van de herfst. Dat mensen zich ellendig en ongelukkig voelen door dat seizoen. Ik prijs me dus 3 seizoenen per jaar gelukkig. En de herfst? Die overleef ik ook wel weer. Mijn favoriete seizoen? Bijna het hele jaar is favoriet, en ik hoop dat ik het altijd zal proberen te waarderen.

 28. Lisa
  11 mei 2012 at 14:20 (10 jaar ago)

  Mijn favoriete seizoen is de lente/zomer. Ik hou van de vrolijkheid die dan weer opbloeit. De kleuren die weer ineens allemaal terug komen op allerlei manieren. Kleding, bloemen… Alles ziet er gewoon weer vrolijker uit. Ook mensen zie je weer sneller lachen als wanneer het regent. Gewoon, het lijkt wel alsof alles vrolijker is!

 29. Maartje
  11 mei 2012 at 14:32 (10 jaar ago)

  Mijn favoriete seizoen is de zomer!
  Omdat het dan (vaak) heerlijk warm is en de zon dus schijnt.
  Ook kun je dan naar het strand en daar gewoon de hele dag lekker in de zon liggen en af en toe even gaan zwemmen in de zee. Ook kan je dan ’s avonds nog tot laat lekker buiten zitten en bbqen of met een kampvuur.
  De mensen zijn dan vrolijk, en iedereen draagt leuke kleurrijke kleren. En iedereen lijkt gewoon wat vrolijker te zijn.

 30. Esther
  11 mei 2012 at 14:36 (10 jaar ago)

  Mijn favoriete seizoen is de lente/zomer, omdat de zon dan heel vaak schijnt! Iedereen is veel vrolijker en gezelliger, en in de lente/zomer doe ik vaak leuke dingen! Je kan lekker felle kleurtjes dragen en mooie sandaaltjes of slippers. En je kan jezelf lekker verwennen met een Lush pakket, tenminste, als je die wint natuurlijk… Ik wil supergraag winnen, ik heb ook je Facebook pagina geliked en ik zal ook nog even tweeten!
  xxx

 31. Thea
  11 mei 2012 at 14:42 (10 jaar ago)

  Mijn favoriet? Hm lastig hoor, elk seizoen heeft z’n leuke kanten! Nee hoor ik weet het wel, de LENTE! In de winter ben ik net een beer, ik kruip in mijn hol en hou een winterslaap, mij zie je nauwelijks buiten dus ik ben superblij als het weer warmer wordt, blaadjes aan de bomen dus alles weer mooi groen en fris. Overal jonge dieren en vogels die fluiten. Ontzettend genieten van die heerlijke eerste asperges! En als het zonnetje schijnt lekker met een kop thee buiten even lezen, heeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk!

 32. Linsey
  11 mei 2012 at 14:42 (10 jaar ago)

  Hoi Sanne!
  Oh wat een geweldige winactie! Ik doe heel graag mee.
  Mijn favoriete seizoen… Pfoe dat is moeilijk. Ik denk toch wel de zomer, maar daarna komt de lente. Beide omdat het dan lekker weer is, iedereen lekker blij is, je zonder jas naar buiten kan, en dat fijne gevoel 🙂 Toch de zomer op nummer 1, omdat ik dan jarig ben en dan de vakantie is haha. Verder vind ik ze beide topseizoenen! 🙂

  Ik heb je facebook pagina geliked en heb je tweet geretweet. Ik volg je trouwens ook meteen op twitter. (@LinseyCheng) Ik heb trouwens een slotje op mijn account, maar ik heb een foto van de tweet gemaakt zodat je hem toch kan zien:

  Ik doe echt graag mee met deze winactie, omdat ik graag en vaak in bad ga, en de dichtsbijzijnde lush is voor mij 1,5 uur rijden. Mijn moeder heeft nooit tijd om zo lang te rijden en zo ver mag ik ook nog niet met de trein. Online bestellen mag ik ook niet 🙁 Wel heb ik heel veel goede en leuke verhalen over lush gehoord, en het lijkt me leuk om een keertje iets te proberen.
  Hoe dan ook, ik zou het echt leuk vinden als ik win! (:

  Heel veel liefs en veel plezier en succes met het kiezen van een winnaar/winnares, ik wens iedereen veel succes met deze winactie!

  x Linsey

  • Linsey
   11 mei 2012 at 15:05 (10 jaar ago)

   Oh sorry, ik ben de foto van de tweet vergeten:
   Kan je deze zien?

   • Linsey
    11 mei 2012 at 15:06 (10 jaar ago)

    Nee dus de link doet het niet.
    En nu? haha ik ben niet zo handig met computer nee :$
    xx

   • Linsey
    11 mei 2012 at 15:07 (10 jaar ago)

    Oh jammer, hij is niet te zien dus.
    Ik blijf het proberen:

   • Linsey
    11 mei 2012 at 15:08 (10 jaar ago)

    [IMG]http://i46.tinypic.com/34ru63k.jpg[/IMG]

    • Linsey
     11 mei 2012 at 15:09 (10 jaar ago)

     Oh, hij doet het nog steeds niet.
     Dit is mijn laatste poging en sorry als het dan niet lukt, maar ik weet niet hoe het anders moet (ik doe het via tinypic)

     Liefs! x

    • Linsey
     11 mei 2012 at 15:10 (10 jaar ago)

     Oh, jammer hij doet het nog steeds niet.
     Ik weet niet hoe ik het anders moet doen (ik doe het nu via tinypic) dus dit is mijn laatste poging, sorry.

     Liefs! x

 33. marleen
  11 mei 2012 at 14:44 (10 jaar ago)

  aahh wat een leuke winactie Sanne! Ik heb geen twitter, maar ik heb net gister facebook aangemaakt en ik heb je facebookpagina geliked!
  Mijn favoriete seizoen is de lente, zoals veel mensen denk ik. Ik vind het heeerlijk om alle bloemen, bomen en planten weer groen te zien, en om de zon:) De zomer vind ik ook fijn, maar dat is soms net té warm, ik vind de lente heerlijk! Het maakt me zo vrolijk:)

  xliefs Marleen

 34. kelly
  11 mei 2012 at 15:00 (10 jaar ago)

  Mijn favoriete seizoen is de zomer , waarom ?
  – ben ik jarig
  – lekker weer
  – het doet me altijd goeie herrineringen omdat in de zomer ben ik altijd veel buiten met vriendinnen , leuke dingen doen en als ik er aan terug denk dan krijg ik weer kriebels in me buik , de zomer dus !

 35. charile
  11 mei 2012 at 15:23 (10 jaar ago)

  Wat een leuke winactie! Ik doe zeker mee 🙂
  Mijn favoriete seizoen is de zomer. Eigenlijk ook de lente, maar dit jaar door het slechte weer dus echt niet. Ik hou van de heerlijk warme zon, vrolijke kleding en mooie make-up looks. Lekker veel fruit eten en genieten van de zomer vakantie. De zomer past echt helemaal bij mij! Helaas ben ik in de winter jarig, anders was het nog beter geweest 😉
  xx Charile

 36. Pauline
  11 mei 2012 at 15:30 (10 jaar ago)

  Mijn favoriete seizoen is de herfst, omdat ik gek ben op de kleuren van de herfst die je overal ziet, ook in kleding. Ik ben ook een herfsttype (rood haar en sproetjes). Ook sta ik voor de kleuters en in de herfst kan je zoveel leuke dingen met ze maken! 😀

 37. Laurea
  11 mei 2012 at 15:33 (10 jaar ago)

  echt een leuke winactie!!!!
  heb geen facebook maar wel twitter ik volg je en het getweet.
  mijn favoriete seizoen is denk ik de lente of eigenlijk vooral het deel dat het over gaat naar de zomer waarom?
  Temperatuur zo rond de 20 – 30 graden
  alles is volop in bloei
  ik ben rond die periode jarig
  m’n hooikoorts periode is dan bijna over
  nou maar hopen dat dat geweldige weer snel komt
  -xxx- laurea

 38. sara
  11 mei 2012 at 15:41 (10 jaar ago)

  mijn lieveling seizoen is de lente omdat dan de zon doorbreekt en ik mijn leuke nagellakjes weer uit mijn kaptafel kan halen en de blaadjes die uit de boom vallen <3

 39. Kim
  11 mei 2012 at 15:45 (10 jaar ago)

  Wat een super leuke winactie!!

  Mijn Favoriete seizoen is de lente. Ik hou van het mooie weer en de geur van de bloemetjes die in de bloei staan. Ik ben dan zelf veel vrolijker en heb het gevoel dat andere mensen dat ook zijn. Wat ik ook heerlijk vind aan de lente is dat je dan weer lekker in de zon op het terasje kunt zitten. Eigenlijk vind ik alles wat met lente te maken heeft in een woord HEERLIJK

  Ik heb helaas geen twitter maar ik heb je facebook pagina geliked!

 40. Senna
  11 mei 2012 at 15:50 (10 jaar ago)

  mijn favorite seizoen is de zomer. Lekker barbecuen en tot laat nog lekker zwemmen en gezellig buiten zitten. Iedereen is vrolijk en het is in de zomer altijd zo gezellig.
  Je huid moet er natuurlijk ook wat beter uitzien met wat lossere en korte kleding en daarom zijn de badspulletjes heel lekker te gebruiken om een mooie huid te krijgen.

  Liefs,
  Senna
  (ik heb de facebook pagina ook geliked!)

 41. Mirjam
  11 mei 2012 at 16:04 (10 jaar ago)

  Ik heb je Facebook pagina geliked (ik dacht dat ik dat al had gedaan, maar het bleek van niet…) en een tweet gestuurd (@Mirjahamkaas). Mijn favoriete seizoen? De herfst! Ik hou van stormen terwijl ik in bed lig of een lekker warm bad met kaarsjes en tijdschriftjes neem. Daar zouden deze lekkere Lush spulletjes heel goed bij passen 😀 Ook vind ik het heerlijk om door het natgeregende bos te gaan paardrijden of om lekker uit te waaien op het strand met mijn verzorgpaardje. Dat kan in de herfst het allerbeste!

 42. Mell
  11 mei 2012 at 16:10 (10 jaar ago)

  Leuke winactie !
  voor mij is de lente mijn favoriete seizoen.
  het is alvast een voorproefje op de zomer.
  de bomen en planten bloeien uit, en al die schattige diertjes worden geboren.
  het geeft je een fijn gevoel na een lange dip in de winter.
  in de lente als het een mooi zonnetje is, dan kan je niet anders dan vrolijk zijn.
  ik merk zelf ook dat iedereen gezelliger is en je ziet ook in de winkeltjes enzo allemaal mooie kleren met mooie zachte kleurtjes enzo
  heerlijk gewoon ! <3

 43. Irma
  11 mei 2012 at 16:13 (10 jaar ago)

  Ik zat nog te twijfelen tussen lente en zomer, maar ik denk dat toch de lente mijn favoriete seizoen is. Ik hou namelijk niet zo van vakantie en hitte, maar van vrolijkheid, mensen zien en warmte.
  In de zomer ben ik meestal niet in Nederland, maar dan zie ik mijn vrienden en vriendinnen nauwelijks en dat is eigenlijk wat mij gelukkig maakt.
  Daarom is mijn favoriete seizoen de lente.

 44. Femke
  11 mei 2012 at 16:24 (10 jaar ago)

  Normaal gesproken de lente, want dan is het vaak lekker weer (niet te warm, niet te koud), ik ben dan jarig en alles begint weer te groeien en te bloeien. Helaas is deze lente een beetje in het water gevallen, want zulk lekker weer is het nu niet:(

 45. yassie
  11 mei 2012 at 16:31 (10 jaar ago)

  hoi
  mijn fafo seizoen i
  s de lente want de winter is te koud de zomer te warm en de lente heerlijk niet koud en niet warm en in de lente ben ik het vrolijkst

 46. vere
  11 mei 2012 at 16:54 (10 jaar ago)

  mijn favoriete seizoen is de zomer, omdat het dan lekker warm is.
  de winter is veel te koud, de herfst te regenachtig en de lente is nog niet warm genoeg.
  succes iedereen

 47. Yentel
  11 mei 2012 at 16:57 (10 jaar ago)

  Mijn favoriete seizoen is lente (tenminste, als het weer beter is dan nu)
  Dan komen de bloemen weer uit en staan de bomen in bloei (dan zie je die roze en witte bomen!) en dan zie je jonge lammetjes (die zijn zoo schattig <3)
  En dan wordt het warmer en schijnt de zon weer vaker en dan kunnen we die dikke winterkleding omruilen voor shirtjes en open schoenen!
  En dan ben ik jarig! (20 mei :D)

  Daarom is lente mijn favoriete seizoen!
  Superleuke winactie trouwens!
  En stel dat ik win….dan is het een heel leuk verjaardagscadeau!

 48. Femke
  11 mei 2012 at 17:22 (10 jaar ago)

  Wat een super leuke winactie!
  Mijn favoriete seizoen is de lente, alle lammetjes worden geboren, de blaadjes aan de bomen worden groen en alle bloemetjes ruiken lekker!
  De zon gaat vaker schijnen en ik word er heel erg blij van!
  Ik zou dit lush pakket heel erg graag willen winnen omdat ik heel erg van lush producten houd en ik ze heel erg schattig vind!
  Ik heb de tweet getweet @FemkevanG
  Ik volg je al een lange tijd op bloglovin
  ik heb de wearefashion pagina geliked op Facebook
  Succes iedereen!
  Femke

 49. Samantha
  11 mei 2012 at 17:41 (10 jaar ago)

  Mijn favoriete seizoen is de Lente, tenminste, niet de lente van dit jaar..
  Ik hou er van dat als je opstaat en de zon door de gordijnen schijnt,
  de vogeltjes die fluiten. Daar word ik echt vrolijk van!
  Ik hou niet van té warm of té koud, hagel, regen, sneeuw. Bah!
  Geef mij maar de lente, lekker vrolijk met alle bloemetjes die beginnen te groeien,
  fel blauwe lucht, mooie make-up in lente kleuren, love it.
  Ik vind dit trouwens een super leuke winactie!
  xxxxxx

 50. Uniflame
  11 mei 2012 at 17:43 (10 jaar ago)

  Lente is mijn favo seizoen. Dit is omdat alles weer gaat bloeien maar ook omdat het weer lekker warmer en zonning wordt. De zomer vind ik vaak te warm, maar de lente vind ik heerlijk! Het is lekker lang licht en iedereen is zo vrolijk 🙂
  Ik heb ook getweet. Account is @meteenstrikje

 51. Lisanne
  11 mei 2012 at 18:00 (10 jaar ago)

  Mijn favoriete seizoen is de zomer omdat dan alles vrolijker is en kleurrijker. Ik hou van de lange zwoele avonden en dat je in de ochtend wakker wordt en je raam open doet en de zon al vol op schijnt. En natuurlijk dat je weet dat de zomervakantie er aan komt en je weer lekker weg kan naar een ver land. Ook hou ik van de zomerkleding+schoenen, lekkere open schoenen en shortjes en leuke bikinis waarmee je kan zonnen op het strand. Ik hoop dat ik win en het is een super leuke winactie!
  X

 52. Alicia
  11 mei 2012 at 18:24 (10 jaar ago)

  Hee,

  Leuke actie!
  De zomer is zeker mijn favo seizoen, lekker heel de dag op het strand liggen en in de zee badderen 🙂 en lekker bruin worden! En is iedereen een stuk vrolijker.
  Wat een leuke en lekkere producten zeg!

  Liefs Alicia

  • Alicia
   11 mei 2012 at 18:26 (10 jaar ago)

   Je facebookpagina had ik al eerder geliked

 53. Anouk
  11 mei 2012 at 18:28 (10 jaar ago)

  mijn favoriete seizoen is tog wel de herfst
  omdat je dan lekker als het beetje kouder begint te worden met een dekentje op de bank kan zitte met lekkere thee, kageltje aan mmmm!!!!
  ook al wort het weer in dit seizoen minder, van deze dingen geniet ik dan het meest!!
  en om samen met me hondje naar het bos te gaan wandelen
  en hem dan de riem af te doen zodat hij lekker zelf door de afgevallen blaaderen op de grond kan huppelen! dat is zo leuk om te zien!!

  ik heb het ge twittert, en op facebook likete ik je al !!

  x Anouk

 54. Lenette
  11 mei 2012 at 19:56 (10 jaar ago)

  Wat een heerlijke producten weer van Lush! Mijn favoriete seizoen is Zomer. Dan is iedereen op zijn vrolijkst, zijn de leukste collecties in de winkels, vrij van werk en school! HEEL BELANGRIJK haha, ga ik vaak naar het buitenland en ik hou ontzettend veel van reizen, dus dat vind ik altijd een geweldige ervaring, kan je eindelijk je witte gezicht en melk benen lekker bruin laten bakken, je kan prachtige foto’s shooten met het weer, je kan leuke tutorials en outfit of the days opnemen voor de zomer, je kan eindelijk lekker buiten video’s opnemen of gewoon lekker genieten in de tuin in plaats van binnen kleumen van de kou – kort om, ik hou van de zomer en deze lush producten zouden er perfect bij passen! Heel veel succes nog met je win actie x

 55. linde
  11 mei 2012 at 19:56 (10 jaar ago)

  Mijn favoriete seizoen is de lente. Ik vindt het prachtig als alles begint te groeien. Mooie bloemetjes, volle bomen, groen gras, heerlijk. Ook smelt ik weg als ik alle nieuwkomertjes zie. kleine lammetjes en andere pasgeboren diertjes, I love it! ook de geur van de lente is heerlijk. *snif* *snif* en vergeet het niet te warme heerlijke weer! (als het mee zit hier in nl)

  ik heb je gevolgd en getweet 🙂

 56. Mirjam
  11 mei 2012 at 20:06 (10 jaar ago)

  Wat lief zeg, dat je zomaar zo’n gave winactie voor je bezoekers organiseert! En wat voor één.. Echt leuk! Ik heb zelf (nog steeds) geen ervaring met Lush, maar wil deze heerlijke producten dolgraag eens proberen!

  Mijn favoriete seizoen is ongetwijfeld de lente.. Heerlijk, om na zo’n barre en boze winter weer voorjaarskriebels te krijgen! Het zonnetje, de vrolijke mensen, pasgeboren dieren en al het groen.. I just love it!

 57. Inez
  11 mei 2012 at 20:10 (10 jaar ago)

  mijn favoriete seizoen is de winter ! Ik vind sneeuw er altijd zo mooi uitzien ! En ook wordt ik gelukkig van het geluid van tikkende regen tegen een raam aaah Zalig ! Of na even buiten geweest te zijn lekker binnen komen en tegen de verwarming aan gaan staan en ook nog even een geurkaarsje laten branden, Jep ik vind alles aan de winter gewoon zo gezellig 😀

 58. Hanna
  11 mei 2012 at 20:12 (10 jaar ago)

  Oow wat vind ik dit een geweldig leuke winactie! En tsja, mijn favoriete seizoen… Ik vind het ‘idee’ van de lente altijd wel leuk; het is geen winter meer, het zonnetje gaat schijnen, alle bloemen gaan weer bloeien enz. Maar als het dan lente is blijkt vaak toch dat het veel regent en nog steeds koud is, dus ik ga toch voor de zomer! Vooral op vakantie naar Italië, heerlijk vind ik dat… Eerst lekker 12 uur met z’n vijven in een overvolle auto, dan aankomen op de camping en beginnen met een lekker ijsje… Okee, we zouden het hier niet over vakantie gaan hebben, maar ik associeer de zomer gewoon meteen met vakantie ;-). Verder vind ik het heerlijk om te zwemmen, vroeg wakker te worden terwijl het al licht is en niet koud is, maar ook nog niet zo bloedheet als het later op de dag zal worden, lekker hardlopen in die vroege morgen… Ik heb er gewoon al helemaal zin in!
  Badankt Sanne, voor deze vrolijke winactie!
  xoxo Hanna

 59. Lotte
  11 mei 2012 at 20:42 (10 jaar ago)

  Ik doe mee! Ik vind het lastig om te zeggen wat mijn favoriete seizoen is.. maar ik denk toch de zomer, omdat het dan lekker weer is en natuurlijk vakantie!

 60. Olina
  11 mei 2012 at 20:45 (10 jaar ago)

  Ik vind de zomer het leukste seizoen, omdat je veel buiten kunt zijn. En ik hou van buiten zijn en warmte, het is gezellig en je kunt lekker zonnen. 🙂 Het is ook niet zo koud, ik vind koud wel lekker maar niet lang, ik heb liever de zomer.. Ik vind het zwemmen ook leuk.

 61. Ingrid
  11 mei 2012 at 21:10 (10 jaar ago)

  Wat een heerlijke winactie! Ik ben deze producten helaas mis gelopen, dus om ze te winnen zou geweldig zijn.

  Mijn favoriete seizoen? Grappig, want die vraag stelde ik mezelf laatst nog. Als klein meisje van een jaar of 5-6 vond ik alle seizoenen prachtig. Toen had je ook nog echt een duidelijk verloop tussen de seizoenen (standaard schaatsen in de winter & sneeuw, altijd stralend zomerweer op mijn verjaardag, 4 juli, lekker in het bos met de bladeren spelen)….. praat dan wel over eind jaren 80-begin jaren 90. Mijn broertje is 25 november ’93 geboren en toen konden we al schaatsen zo vroeg in het jaar. En met de klas nog “ijsvrij”….. goed ik draaf door in mijn jeugdherinneringen. Als ik kijk naar wat ik nu het mooiste seizoen vind is dat denk eind lente/begin zomer. Begin juli verhuis ik naar Toulouse, zuid-frankrijk en vind het voorjaar daar het lekkerst. Lekkere temperaturen van rond de 25 graden, ideaal om ook nog wat te kunnen doen. In de zomer kan het er op lopen tot ver in de 30 graden en behalve bij de airco hangen of verkoeling zoeken in het water doe je dan ook echt niks meer. Inmiddels werk ik alweer een aantal jaren dus tijd om 6 weken lang aan het zwembad te liggen heb ik niet meer, dus als ik nu mag kiezen kies ik toch voor wat draaglijker temperaturen.

  Een superleuke winactie en ik wens iedereen veel succes toe. Sanne bedankt voor deze super leuke, humeur opliftende winactie.

 62. Nena
  11 mei 2012 at 21:14 (10 jaar ago)

  Ik heb zelf geen facebook of twitter maar mijn favoriete seizoen is Zomer! Omdat je dan heerlijk van de vakantie kan genieten en kan zwemmen in openlucht!

 63. Francisca
  11 mei 2012 at 21:38 (10 jaar ago)

  Mijn favoriete seizoen is dus écht de lente. Alles begint weer langzaam groener te worden en de zon wordt wat minder verlegen. In de zomer laat de zon zich (voor mijn gevoel) weer te veel zien, haha!

 64. lindab
  11 mei 2012 at 22:07 (10 jaar ago)

  Mijn favo seizoen is de lente, heerlijk. Steeds langere dagen, warmte (wanneer het een goede lente is natuurlijk) nieuwe dieren die geboren worden, bomen en bloemen die in bloei staan, onderbuik kriebels, de zon, mijn winterkleding opruimen en zomerkleding tevoorschijn halen, gewoonweg fantastisch!
  Net als dit Lushpakket, daarom doe ik graag mee! Ik volg via FB (linda brouwers) Twitter (@LindaB1983) en bloglovin en heb getweet: https://twitter.com/#!/LindaB1983/status/201039939931095040 en geliked.

 65. Man-Yie
  12 mei 2012 at 08:08 (10 jaar ago)

  Leuke winactie! Mijn favoriete seizoen is de lente. Alles wordt weer groen en staat in de bloei, het is langer licht en de vogeltjes fluiten je wakker. 🙂 Heb ook het idee dat iedereen een stuk vrolijker wordt in de lente.

 66. Roos
  12 mei 2012 at 10:40 (10 jaar ago)

  Mijn favoriete seizoen? Daar moet ik niet lang over nadenken! ZOMER! (en nee niet omdat het zomer/lente producten zijn). Ik vind zomer gewoon super fijn om een paar redenen:
  – Warm weer, mooie kleurtjes en alle plantjes die in bloei staan.
  – Watermeloen! Ik ben geobsedeerd door watermeloen ik kan er van blijven eten! En die zijn er alleen in de zomer!
  – Vanaf het goed weer is word ik gewoon op slag happy!!
  – De kleding!!!!!! Ik hou van de kleding die voor het zomer seizoen zijn!
  Er hangen nu al een heleboel kledingstukken voor de zomer in mijn kast en als ik er nar kijk krijg ik zoveel zin dat ik ze kan aandoen en geen koud leid!
  Ik haat winter en koud weer gewoon als de pest !!!
  Ik volg je op fb en twitter en ga nu een tweet schrijven! xx

 67. Britt
  12 mei 2012 at 10:54 (10 jaar ago)

  Leuuuk!
  Mijn favoriete seizoen is natuurlijk de zomer!
  Lekker buiten zitten op de camping, in de tuin. Waar dan ook, het is zo leuk! De zomer is gewoon heerlijk. Ik hou van warmte! Hahaha. De kleding van de zomer is zoooveeel leuker dan in de winter. Weg met die saaie grijze/bruine kledingstukken en HELLOOOOO, leuke pasteltinten, korte broekjes en leuke topjes! AAA I WANT SUMMER HIHI.

  Liefs,
  Britt. (ps; ik heb ook getweet haha!)

 68. Nina
  12 mei 2012 at 12:09 (10 jaar ago)

  Super leuke winactie!
  Mijn favoriete seizoen is zomer. De grote zomervakantie, zwemmen (ik hou zo van zwemmen), strandwandelingen, zonnen, je hebt een bruine huid en daarop staat alles beter en je hebt helemaal geen make-up nodig dan, de geur van zonnebrand, bikini’s kopen, zeeën van tijd hebben, tijdschriften en boeken lezen, heerlijk zomerfruit, felle kleuren kleding, ijsjes, zonder jas naar buiten, shortjes, zomerliefdes, iedereen is positiever in de zomer, salades, vroeg licht en laat donker en zo kan ik nog wel even doorgaan, haha.

 69. Claire
  12 mei 2012 at 12:22 (10 jaar ago)

  wat een super leuke winactie ! ik heb geen facebook dus ik kan het niet like 🙁
  mijn favorite seizoon is winter omdat ik hou van leuke handschoentjes en mutjes en ik hou van gezelligheid in huis met gezellige kaarsjes als het buiten koud is !
  xoxo

 70. Mariska
  12 mei 2012 at 12:40 (10 jaar ago)

  Nou net jammer dat wij geen bad hebben ;(

 71. Michelle A
  12 mei 2012 at 13:10 (10 jaar ago)

  Mijn favoriete seizoen is de zomer. Ik woon bij het strand en het is zo heerlijk om daar de hele dag te zijn en daarna thuis te komen om samen met vrienden en vriendinnen op mijn dakterras te ploffen met een fles wijn en een zak chips!

 72. harriet
  12 mei 2012 at 13:53 (10 jaar ago)

  mijn favoriete seizoen is toch wel de zomer lekker buiten zitten en even niet zo veel make-up ,maar een lekker geurtje en verzorgde zachte huid en daar is lush wel een heel goed pruduct voor.

  Liefs, harriet

 73. Viviën
  12 mei 2012 at 14:15 (10 jaar ago)

  LENTE! mijn favoriete seizoen. De tijd dat we langzaam maar zeker onze winterjas en kriebelende coltruien verruilen voor jasjes, blote armen en zomerjurkjes.
  Je hoeft niet elke ochtend meer na te denken hoeveel lagen je vandaag weer aandoet, om niet verkluimt aan te komen op school.
  Het seizoen waar we geen blauwe vingers meer hebben, maar rode blosjes op onze wangen. Geen onhandelbaar haar hebben door al het vocht buiten ;). Het seizoen, waar we iedere ochtend wakker worden met gezellige fluitende vogeltjes en de eerste zonnestralen op ons gezicht al voelen, waardoor we weten dat het een stralende dag gaan worden.
  Heerlijk, wanneer je de eerste bloemen ziet opkomen en buiten alles langzaam steeds groener wordt en natuurlijk de geur van die prachtige bloemen!

  Lente is ook de tijd waar iedereen weer gezellig buiten een terrasje pakt.
  In de lente schijnt te zon wat vaker en wat is nou heerlijker dan dat rozige gevoel na een dagje in de zon te hebben gezeten?
  In de lente kunnen we weer ijsjes eten!! mmmmm… 🙂
  Kortom de lente is mijn favoriete seizoen ! 😀

 74. lori
  12 mei 2012 at 15:37 (10 jaar ago)

  mijn favoriete seizoen is de zomer!
  Vooral voor het warme weer, lekker door de stad lopen zonder jasje aan met een ijsje in je hand, ZALIG!

 75. lieve
  12 mei 2012 at 15:58 (10 jaar ago)

  Wat een leuk pakket wat je kan winnen.
  Mijn favoriete seizoen is de zomer omdat het dan lang licht is
  iedereen buiten is en dat maakt alles gewoon een stuk gezelliger.
  Je kan lekker zwemmen zonnen ijsjes eten ZONDER jas naar buiten
  ook vind ik me kleding in de zomer veel leuker rokjes sleehakken slipper
  shortjes en geen lange broeken meer die na het fietsen nat zijn van de regen.

  overal kleur geen witte benen meer en iedereen is vrolijk ik hou gewoon van de zomer !

 76. Ceren
  12 mei 2012 at 16:02 (10 jaar ago)

  Mijn favoriete seizoen is de Lente.
  Omdat de Lente voor mij staat voor bloei en voor leven.
  Ik kan niks mooiers bedenken dan wanneer ik wakker wordt met het zonnetje in mijn gezicht en de vogels die tjirpen.
  De bladeren die aan de bomen groeien, jemig wat een kick ass gevoel kan dat mij geven. De bloemetjes die beginnen te bloeien, het voelt gewoon alsof je leeft alsof alles leeft alsof je nog meer ziet en ervaart en ruikt.
  De lente voelt voor mij als een geboorte, elk jaar weer opnieuw. Iets wat nooit stopt en er altijd is, het zal je niet ineens in de steek laten, iets wat de zomer in Nederland soms wel doet 😉
  Pfoee ik kan er soms wel emotioneel van worden! Al dat moois om me heen!

 77. Ineke
  12 mei 2012 at 16:54 (10 jaar ago)

  Ik doe graag mee! Ik volg je via bloglovin en heb je facebook geliked.
  Mijn favoriete seizoen is de lente. Het wordt dan (als het goed is) heerlijk lekker weer, en alle bloemetjes gaan bloeien. Het gaat er buiten gewoon erg mooi uitzien!
  Ook vind ik dat het soms zo lekker regent in de lente, zo heel zacht, warme regen. Dit klinkt heel gek, maar dit vind ik echt heerlijk.
  En de lente betenkent natuurlijk dat de zomer eraan komt! En dat geeft me het idee van vrijheid.
  xliefs

 78. Britt
  12 mei 2012 at 17:19 (10 jaar ago)

  Mijn favoriete seizoen is de zomer! Lekker op vakantie, lekker bruin worden, waarschijnlijk wel verbranden, veel zwemmen, onze gelakte teennagels weer showen in de nieuwe hippe sandaaltjes die je eindelijk weer aankan, cocktails drinken, zonnebrillen op, kortom, gewoon weer GENIETEN van de lekker warme zomerzon<3

  Ik volg je op twitter en bloglovin:D

 79. Saskia
  12 mei 2012 at 18:43 (10 jaar ago)

  Mijn favoriete seizoen is de lente. De bomen krijgen weer bladeren, bloemen komen weer op en het weer wordt warmer. Het is nog niet zo benauwd als de zomer. Eigenlijk is het in de lente precies goed.

 80. Lisa
  12 mei 2012 at 19:46 (10 jaar ago)

  Hoi Sanne,
  Super leuke winacie!
  mijn favo seizoen is de zomer omdat het warm is iedereen is vrolijk, je kan lekker bruin worden mmmm heerlijk.
  XXXLisa

 81. Maartje
  12 mei 2012 at 19:47 (10 jaar ago)

  Favoriete seizoen, hmmm Sanne, waarom maak je het zo lastig! Hihi… Normaal gesproken zou ik zeggen: ZOMER! Maar als je dan kijkt naar de zomer van 2011, wordt ik daar niet echt heel blij van. De lente van 2011 was daarintegen wel heel fijn qua weer!
  Dit jaar is de lente juist niks qua weer… Pfffff! Moeilijk, moeilijk! Maar ik ga toch maar voor de zomer, ik duim voor een topzomer dit jaar :D. En waarom zomer, jaaa lekker weer natuurlijk!!! Ik woon aan het strand, dus met een temperatuurtje van ongeveer 25 graden kan het niet beter natuurlijk! Iedereen wordt toch vrolijk van de zon 🙂

  Ik heb ook nog over de winactie getweet: https://twitter.com/#!/hartjes/status/201367699740303361

 82. Indianrosemakeup
  12 mei 2012 at 21:33 (10 jaar ago)

  Mijn favoriete seizoen is de lente (: schaapjes, lekker zonnetje heerlijke temperaturen. ( soms)
  Ik volgde je al op twitter(: ik heb jammergenoeg geen facebook dus kan niet liken.

  Ik zou het pakket willen winnen punt 1 omdat ik geen lush in de buurt heb (; Ook omdat ik nog op zoek ben naar de ultimate beste deo voor mij. Een deo van lush heb ik nog nooit geprobeerd.

  Al het lush materiaal ga ik gebruiken voor op mijn site ! Dan zal ik er ook jou site bij zetten

  Xxxx

 83. Amal
  12 mei 2012 at 22:21 (10 jaar ago)

  Mijn favoriete seizoen is de herfst. In het begin van de herfst is de temperatuur nog lekker, niet te warm en niet te koud. Lekker op ballerina’s en zonder jas naar buiten. Ook vind ik het prachtig om te zien hoe de natuur verandert, eerst hele groene bomen. Daarna steeds meer gekleurde bladeren en bladeren op de grond. Heerlijk om dan een filmpje te pakken thuis, misschien onder de deken, maar met een heerlijke sfeer.

 84. Pleun
  13 mei 2012 at 10:39 (10 jaar ago)

  Mijn favoriete seizoen is de lente, omdat de dagen dan weer langer zijn en je alles weer zo mooi tot leven ziet komen buiten. Alleen deze lente is niet mijn favoriete lente tot nu toe:-(
  Like op fb en ga zo als @schuitje75 tweeten:-), en volg op bloglovin

  • Pleun
   13 mei 2012 at 10:40 (10 jaar ago)

   Twitter als @schuijtje75 met een j ertussen, anders kun je me niet vinden

 85. Djayden
  13 mei 2012 at 11:15 (10 jaar ago)

  Ik vind zelf de lente het fijnste. Het is dan niet te koud en niet te warm. In de winter of herfst heb ik het al snel veel te koud en ga ik snotteren. In de zomer is het te warm en heb ik gewoon geen enegie meer om dingen te doen. En de lente? Die is gewoon PER-FECT! Het is dan meestal rond de 17 a 20 graden. En het is droog. (DAT HOORT ZO INIEDERGEVAL. in de hefst mag het regenen) En dan is het tijd om lente en zomer spullen te shoppen! I like ^^ hihi, x

 86. victoria
  13 mei 2012 at 12:16 (10 jaar ago)

  super leuk !
  ik heb eigenlijk niet een lievelings seizoen maar 2 ! 🙂 Zomer en Winter, misschien beetje cliche, maar oh wat hou van deze maanden. Elke keer verheug ik me er op. De Zomer voor een lekker bruin kleurtje, warmte, heel veel zwemmen, vakantie, festivals en nog veel meer. En de winter voor de sneeuw en gezelligheid. Lekker op de bank ploffen met warme chocomelk, open haard, dekentje, en een leuk boek er bij. woaah 🙂 ik heb er altijd zin in, maar ik geef toe de laatste paar weken van de winter en zomer heb ik er wel genoeg van en verheug ik me alweer op het andere seizoen 🙂 !
  ohja ik heb alles gedaan wat mocht en moest voor deze winactie 🙂
  xxxx liefs victoria

 87. Godderie Mark
  13 mei 2012 at 12:55 (10 jaar ago)

  DE LENTE ! Alles staat in bloei en groei !
  Na een lange, koude, donkere winter.
  Met het Lush pakket maken we ons mama blij !

 88. Lokke
  13 mei 2012 at 14:06 (10 jaar ago)

  Eigenlijk heb ik meerdere favoriete seizoenen

  Herfst: volgens mij ben ik zowat de enige in heel Nederland die de herfst geweldig vindt…
  I LOVE IT! de herfst is altijd geweldig weer om naar buiten te gaan, niet omdat het lekker warm en zonnig is, maar juist voor dat gure weer! Ik vind het heerlijk om in de herfst naar buiten te gaan en dan een wandeling in het bos/park te maken, het ruikt dan zoooo lekker! en dan, als je thuis komt, lekker joggingbroek en een trui aan, warme chocomelk, openhaard, lekker boek… GEWELDIG! nog leuker om met je vriendinnen (of je vriend) binnen te zitten samen onder een enorm grote deken en maskertjes te doen (met vriendinnen) of een romantische film kijken of gewoon kletsen!!

  maarja, dat lekkere weer in de zomer en de prachtige bloemen in de lente zijn ook te gek! En in de winter naar buiten in de sneeuw: allemaal super leuk!

  Naja, het pakket zou ik in ieder geval heel graag willen winnen!!

  x
  (super leuke winactie trouwens!) 🙂

 89. Amber
  13 mei 2012 at 15:40 (10 jaar ago)

  Mijn favourite seizoen is de zomer. Lekker warm weer, het zonnetje schijnt op z’n hardst, je kan weer leuke rokjes en jurkjes en shorts aantrekken en ik kan me s’ochtens opmaken bij daglicht! Iedereen wordt gewoon vrolijker door het mooie weer. Ook experimenteer ik graag met veel kleuren in de zomer. En je kan je huid weer laten zien die je het hele jaar mooi hebt verzorgd maar nooit hebt kunnen laten zien door de broeken die je aan moest doordat het weer te koud was..

 90. Bo.
  13 mei 2012 at 15:41 (10 jaar ago)

  Mijn favoriete seizoen? Dat is wel een moeilijke vraag!
  Iedereen houdt natuurlijk van de lente en zomer. Maar ik kies liever voor de winter. Nu denken de meeste mensen ‘He bah de winter?’. ‘En dan in de ochtend in de kou op de fiets naar school en dan later weer terug?’. Maar na school sprint ik met mijn bevroren neus naar boven om lekker een warm bad te nemen, heerlijk! En dan later voor de openhaard met een warme kop chocomel. En omdat het te koud is buiten gezellig met de hele famillie binnen. En dan vergeet ik bijna de feesten als Sinterklaas en Kerstmis. Hiervoor kan ik weer mijn mooiste jurkjes uit de kast halen! De winter is voor mij echt het meest gezellige seizoen.

  x Bo,
  (Je facebook pagina is trouwens geliked.)

 91. Janna
  13 mei 2012 at 15:42 (10 jaar ago)

  Zomer natuurlijk, vind die warmte echt heerlijk en dan ook nog eens vakantie erbij wat wil je nog meer! kan je weer lekker bruin worden, wordt er echt vrolijk van!
  (alleen jammer van de insecten)

 92. Lisa
  13 mei 2012 at 20:12 (10 jaar ago)

  Hele leuke actie. de zomer is mijn favouriete seizoen, lekker warm en lekker veel buiten doen.

 93. Fleur
  13 mei 2012 at 22:19 (10 jaar ago)

  Ik doe heel graag mee aan deze actie. Ik was dit weekend niet bij mijn moeder maar zie haar wel snel en wil haar dan graag een moederdag cadeau geven. De badspullen zou ze heerlijk vinden! Ik heb het bericht op twitter geplaatst en volgde je al op je facebookpagina. Erg leuk dat je ons weer verwend met een winactie!

  • Fleur
   13 mei 2012 at 22:19 (10 jaar ago)

   Oeps, vergeten antwoord te geven! De zomer! Dan ben ik jarig en ik hou van zonnig weer. Lekker buiten zitten genieten van lange avonden, I <3 the summer!

 94. Julia...
  14 mei 2012 at 02:29 (10 jaar ago)

  Ik volg je op twitter en facebook.
  tweet: https://twitter.com/#!/juliakuijpers/status/201829644981374977
  Mijn favo seizoen is de lente. De zomer vind ik meestal te warm en ik kan niet goed tegen de hitte. De lente is veel fijner. Ik vind het mooi om te zien dat de planten weer gaan groeien. Bloemen in mooie kleuren, geel, paars en wit. En de mooie roze bloesem in de bomen. En natuurlijk alle jonge diertjes die geboren worden, vooral de lammetjes. En ik ben jarig in de lente. 14 mei 🙂

 95. christi
  14 mei 2012 at 12:09 (10 jaar ago)

  zomerrr!!! dan ben ik jarig hihi! getweet & followed. ook geliked op facebook! xx

 96. Bianca
  14 mei 2012 at 14:47 (10 jaar ago)

  Zomer! Want dan lijkt de wereld wel op zn mooist, de mensen het vrolijkst, uitjes het leukst, de sfeer het best en mijn lijf het bruinst!

  (maar om mijn lijf in zomerconditie te krijgen, is een Lush setje geen overbodige luxe 😉 )

 97. DalaLuz
  14 mei 2012 at 15:57 (10 jaar ago)

  Ik hou het meest van de herfst maar dan aan de Oostkust in de VS. Ik hou sowieso al ontzettend veel van bomen, maar bomen in de Indian Summer zijn gewoon overweldigend mooi. Het is dan alsof alle heuvels en bergen in vuur en vlam staan en een overweldigend mooie kleurensymphonie spelen. <3 Tel daar de heerlijke temperatuur bij op (geen jas aan i oktober!), de strakblauwe luchten, de stralende zon en het ontbreken van alles wat vliegt en steekt met dank aan de koude nachten en je hebt het over puur geluk en niets dan geluk. Deze herfst kan ik er eindelijk weer van proeven en ik kijk er nu al naar uit!

 98. Jantje
  14 mei 2012 at 16:30 (10 jaar ago)

  Leuke winactie Sanne! Ik ga voor de zomer, omdat ik dan aan vakanties denk en ik denk dan altijd aan mijn super vakantietour door Engeland, heerlijk briesje, veel lush winkeltjes, lekker shoppen en geweldige mensen! Ik heb trouwens je facebookpagina geliked. 🙂

 99. Naomi
  14 mei 2012 at 17:05 (10 jaar ago)

  Wat een leuke winactie, ik hou echt van de geuren van Lush. En mijn favoriete seizoen is de zomer! Vanwege de zomervakantie en omdat ik net daarna jarig ben. En natuurlijke het lekkere weer en alles wat erbij hoort; ijsjes, korte broeken, lange stranddagen en gewoon een happy gevoel 🙂

 100. Jiamin
  14 mei 2012 at 20:07 (10 jaar ago)

  Heeeej 😀
  Ik weet niet of ik te laat ben maarja.
  Mijn favoriete seizoen is Lente omdat er dan bloemtjes volop gaan bloeien en dan is het weer eens warm. Je kunt ook lekker buiten spelen want het is dan best warm. Lente is ook altijd vrolijk en mooi. Het is dan niet TE warm want dan verbrand je en dan is het niet fijn dus een perfecte tijd. In de lente is er mooie natuur en frisse gras. En dat was het
  XxX Miijjjjjj

 101. karin
  14 mei 2012 at 22:44 (10 jaar ago)

  Mijn favoriete seizoen is de zomer. De zon die dan lekker schijnt. De vakantie valt altijd in de zomer. Lekker buiten zitten en eten ( bbq). Gewoon een heel gezellig seizoen

 102. Elna!
  31 mei 2012 at 20:36 (10 jaar ago)

  Het leukste seizoen? Dan ga ik toch zeker weten voor de herfst! Dan heb je namelijk de allemachtig mooie kleuren van de bomen en planten, alle dieren zijn druk bezig hun winter voorraad te maken en natuurlijk het allerbelangrijkste: je hebt de zomer achter de rug! Dit betekent dus dat je een héérlijk kleurtje hebt en je een (waarschijnlijk) een fantastische vakantie met vreselijk veel leuke herinneringen hebt gehad! In de herfst kun je dus weer lekker in de “chill-modus” en geniet je er volop van om lekker voor de open-haard met je laptop op schoot (natuurlijk surfend op wearefashion.nl) aan je warme chocolade melk met slagroom te nippen.

  Liefs!

 103. jellypie
  20 november 2012 at 08:44 (10 jaar ago)

  can’t believe those stuff are all for use~ really cute~

 104. jellypie
  26 november 2012 at 11:57 (10 jaar ago)

  love these pictures~ I like to see things like this~ different colors make me feel happy~