Scrapbook: Voor de maand mei!

Het is alweer bijna mei en ik heb onwijs veel zin in deze maand! Ten eerste wordt het hopelijk mooier weer, ten tweede ga ik verhuizen en dat is super leuk (en een beetje spannend) en ten derde heb ik erg veel zin in 3 of 4 mei maar dat blijft nog eventjes geheim (sorry).

Ik hoop dus op mooi weer en dat is ook wel te zien aan de ‘scrapbook’ voor de maand mei. Misschien een beetje te positief maar je kunt dit setje natuurlijk ook op andere manieren combineren, bijvoorbeeld met een jeans, laarsjes en een stoer jasje. Maar ik ga er gewoon vanuit dat mei een heerlijke zonnige maand gaat worden. Ook het festival seizoen begint zo langzaam maar zeker en daar is het onderstaande setje ook uitermate geschikt voor. Er zijn trouwens zoveel leuke ‘festivalachtige’ items verkrijgbaar dat er binnenkort een artikel online komt met 5 x leuke festival outfits, ik kon er namelijk niet genoeg van krijgen. Eigenlijk vind ik dit keer stiekem alles even leuk, ik zou het zo aantrekken!

Vind jij deze outfit ook geslaagd en zou je het zelf dragen?