5 x Leuke festival outfits!

Het festivalseizoen breekt weer bijna aan en daarom heb ik allemaal leuke outfits samengesteld die goed passen bij het bezoeken van een festival. Het was nog best wel lastig omdat er op dit moment zoveel geschikte leuke fashion items zijn dat het lastig kiezen was. Maar uiteindelijk is het mij gelukt en heb ik vijf leuke setjes samengesteld. Lees snel verder en laat je inspireren…

Het eerste setje is wat mij betreft meteen typisch festivalachtig door de romantische top, veterlaarsjes en jeans short. Absoluut een setje die ik zelf aan zou trekken!

Natuurlijk kun je ook gaan voor een comfortabele playsuit en deze van denim vind ik erg leuk! Een leuke sjaal, de perfecte sandaaltjes een goed bijpassende tas en roodgekleurde nagels maken deze outfit helemaal af!

Ben je niet zo’n short type dan kun je ook gaan voor een leuk bloemetjesjurk. Om het geheel iets minder ‘lief’ te maken, zocht ik er een denim gilet bij en maakte ik de outfit af met stoere accessoires van natuurlijke materialen…

Hou je van wat meer kleur? Dan vind je het setje hierboven vast wel heel erg leuk! Ik vind dit een setje voor een wat stoerdere meid en ik zie dit setje wel voor mij op bijvoorbeeld ‘Lowlands’…

Het laatste setje is vrouwelijk maar toch ook wel stoer door de studs op de short en sandaaltjes. Ik ben trouwens helemaal verliefd op de short en deze is gewoon te koop bij H&M, echt een super tof kledingstuk! Ook een heel leuk setje wat goed past bij mijn stijl!

Wat vinden jullie van deze ‘festival’ outfits en wat is jouw favoriete?