Welke jas zou ik kiezen?

Gisteren was ik een beetje op het internet aan het rondkijken voor een mooie zomerjas. Het duurt waarschijnlijk nog wel even voordat een zomerjas gedragen kan worden, toch vind ik het al wel leuk om alvast een jas te kopen. Ik zag best wel veel leuke jassen voorbij komen maar ik heb nu drie in mijn hoofd waar ik eigenlijk niet zo goed uit kan kiezen. Daarom ben ik heel erg benieuwd naar jullie mening…

Jas 1 heb ik eigenlijk al een tijdje op het oog. Bij het zien van deze jas werd ik eigenlijk meteen verliefd. Toch twijfel ik want het is een vrij lichte kleur en dat is niet echt praktisch. Ik moet namelijk vaak Puck optillen als ik naar boven ga en dan wordt zo’n lichte jas wel heel snel vies. Jas 2 is eigenlijk een totaal ander soort jasje. Ik ben namelijk gek op bikerjackets en ik vind deze echt super tof! Vooral vanwege de kleur en de ritsjes. Toch twijfel ik ook bij deze omdat ik misschien toch liever een lange model jas prettiger vind. Wel leuk dat dit jasje ook bijvoorbeeld in de winter als ‘binnen’ jasje gedragen kan worden. Jas 3 vind ik ook erg mooi, vooral de kleur en het model van deze jas vind ik prachtig. Ik vind het ook leuk dat die vrij bol uit staat. Wat ik dan weer jammer vind is dat de jas vrij hoog sluit en met een grote buste is dat misschien niet heel mooi. Maar misschien kan ik ook wel de eerste twee knoopjes open laten…

Alle drie de jassen vind ik erg mooi, maar elke jas heeft voor mij een nadeeltje. Daarom ben ik super benieuwd welke jas jullie het leukste vinden. Help me!

1) Miss Selfridge £65,- 2) Miss Selfridge £52,- 3) Zalando €69,95 (de prijzen liggen trouwens ook allemaal heel dicht bij elkaar).