Scrapbook: Voor de maand april!

Wat vliegen de maanden voorbij, het is alweer bijna april. Leuk, want zo komen we ook steeds dichterbij de zomer en dat betekend fijne temperaturen. Maar eigenlijk is maart qua weer ook al best oké, we hebben immers al heel wat zonnige dagen achter de rug. Ook al wordt het aan het einde van de week ietsjes koeler en natter, ik ga er gewoon vanuit dat april een prachtmaand gaat worden! Daarom heb ik een echte lente outfit samengesteld voor de ‘scrapbook’ voor komende maand…

Ik ben echt gek op mouwloze blouses en vooral deze van Pull & Bear vind ik prachtig omdat de rug compleet bestaat uit een kanten stof, dat maakt de blouse net wat bijzonderder. Daarbij heb ik gekozen voor een vrij basic jeans maar je zou bij deze top natuurlijk ook kunnen gaan voor een gekleurde jeans. Omdat ik denk dat het in april lekker warm gaat worden heb ik de kleding gecombineerd met mooie sandaaltjes van het merk Supertrash. Om het geheel wat fleuriger te maken heb ik gekozen voor de kleur ‘oranje’. Dit is nog steeds een hele hippe kleur en past natuurlijk ook goed bij aankomende koninginnedag…

 

Wat vind jij van deze outfit, zou je het zelf aantrekken?

 

Dit vind je vast ook leuk...

18 Comments on Scrapbook: Voor de maand april!

 1. Samantha
  28 maart 2012 at 00:15 (8 jaar ago)

  Wat super mooi gedaan! Was ik maar zo goed met Photoshop (ik denk dat je dat gebruikt, haha?) En wat een leuke dingen!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   28 maart 2012 at 18:11 (8 jaar ago)

   Klopt, ik gebruik Photoshop. Op zich niet ene heel moeilijk programma maar je moet wel wat basis dingetjes weten en toen ik dat wist heb ik mezelf eigenlijk steeds meer geleerd.

   Beantwoorden
 2. Cynthiiaa
  28 maart 2012 at 01:10 (8 jaar ago)

  Oh my, wat een leuke kleuren zeg! De nagellak van OPI is echt amazing, no. die zonnebril!

  Beantwoorden
 3. Roos
  28 maart 2012 at 01:22 (8 jaar ago)

  Leuke samenstelling, vooral de tas is leuk!

  Beantwoorden
 4. Kiki
  28 maart 2012 at 09:07 (8 jaar ago)

  Die schoenen van supertrash! <3

  Beantwoorden
 5. Claudia
  28 maart 2012 at 09:16 (8 jaar ago)

  Erg mooi, helemaal mijn stijl en kleurtjes!
  Ik ben dit seizoen helemaal weg van de sandaaltjes en schoenen van supertrash, wat een mooie collectie!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   28 maart 2012 at 18:11 (8 jaar ago)

   Hele mooie collectie inderdaad, ik ben helemaal verliefd op de knalroze <3

   Beantwoorden
 6. sofija
  28 maart 2012 at 09:47 (8 jaar ago)

  Haaaj, woow wat een mooie collectie.
  Ik ben helemaal kapot van dat lakje van OPI.
  Zo zomers ik wil hem ook hebben :)

  Beantwoorden
 7. LottedeJ
  28 maart 2012 at 11:09 (8 jaar ago)

  Superleuke outfit! Ik vind die mouwloze blouses ook leuk. In het begin wist ik het niet zo zeker, maar nu ben ik ook om.

  Beantwoorden
 8. Lyanne
  28 maart 2012 at 11:10 (8 jaar ago)

  Ik zou het zo aantrekken! Heerlijke zomerse outfit.

  Beantwoorden
 9. Maaike
  28 maart 2012 at 12:42 (8 jaar ago)

  Leuke outfit, ik zou dit zeker kunnen dragen !
  Love the colors :)

  Beantwoorden
 10. Myrthe
  28 maart 2012 at 17:33 (8 jaar ago)

  Wow, wat gaat de tijd snel voorbij! Wat een mooie scrapbook weer, die tas en nagellak vind ik zo tof!

  Beantwoorden
 11. Amber
  28 maart 2012 at 19:25 (8 jaar ago)

  Ik vind deze kleren erg leuk maar het is niet helemaal mijn stijl. Gelukkig maar want als iedereen dezelfde kleren leuk zou vinden liep iedereen hetzelfde. Wel weer heeel leuk samengesteld!

  Beantwoorden
 12. Evi
  28 maart 2012 at 22:14 (8 jaar ago)

  Leuk ja!! Alleen zou ik voor een ander sjaaltje gaan, ik vind deze eerlijk gezegd een beetje te girly en te braaf! Misschien één met een sexy tijgerprint? Persoonlijk hou ik niet van houten armbanden, maar dat is natuurlijk ook een kwestie van smaak!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *