Gisteren was het zover, eindelijk ging ik naar mijn aller eerste persevent. Vaker krijg ik uitnodigingen in mijn mailbox maar vaak sla ik ze af omdat ik het nog niet helemaal aandurf. Drie weken geleden toen ik de uitnodiging van Coty kreeg, ging er een knop bij mij om, ik moest en zou naar dit persevent gaan! Het was super spannend, maar eenmaal binnen viel het reuze mee en ik heb eigenlijk alleen maar genoten. Uiteraard maakte ik ook wat foto’s en het leek mij wel leuk om dit aan jullie te laten zien…

Misschien eerst wel even leuk om te vertellen wat Coty eigenlijk precies is. Coty is een bedrijf die verschillende mooie beautymerken in hun portfolio heeft van o.a Rimmel London, NYC, Miss Sporty, Sally Hansen en veel verschillende geurtjes. Deze middag stond eigenlijk in het teken van nieuwe lente/zomercollecties voor 2012. Dit lieten ze zien per merk en het was ontzettend leuk om op die manier alvast kennis te maken met de nieuwe collecties…

In de hal stonden gezellige statafels en hier stonden alle bloggers te wachten. Iedereen was gezellig met elkaar aan het kletsen onder het genot van een drankje en een hapje.

Er werd goed voor ons gezorgd, er stond een tafel vol met allemaal lekkere hapjes. Helaas door de zenuwen had mijn maag niet zoveel zin in het lekkers maar het zag er in ieder geval goed uit!

We werden in kleine groepjes verdeeld en ik zat in het ‘oranje’ groepje, gezellig samen met Desirée (Curvacious.nl), Elly (Prettyhappy.nl), Eve (Beautynl.nl) en Barbara (Cosmopinie.nl).

Hier zagen we wat nieuwe producten van Miss Sporty. Het zag er eigenlijk heel goed uit en ik ben best wel nieuwsgierig geworden naar verschillende producten. Vooral de oogschaduw paletjes en de lipgloss zagen er goed uit!

Ook NYC komt met enkele nieuwe producten voor de lente/zomer, waaronder deze super leuke lakjes in mooie pasteltinten.Vooral het koraal kleurig lakje vind ik erg mooi. Binnenkort kun je swatches op mijn blog zien van deze leuke lakjes!

Sally Hansen is een merk die ik eigenlijk alleen ken qua naam. Ik had er nog geen producten van maar ik ben vanaf nu fan! We kregen een mini workshop en hierbij maakte ik kennis met ‘Sally Hansen’. Ze hebben echt super fijne producten in het assortiment, waaronder een super fijne topcoat die super snel droogt (net wat voor mij) en ze hebben prachtige kleuren nagellak. Binnenkort kunnen jullie swatches op mijn blog zien van enkele nagellakken.

Druk bezig met onze nagels…

Terwijl we net bezig waren bij Rimmel moest ik even naar het toilet. Elly en Desirée leken mij wel de juiste personen om mijn camera bij achter te laten. Ik zei nog voor de gein tegen ze: “geen gekke foto’s maken he?!”. Later in de auto liet ik wat foto’s zien aan mijn vriend van het event toen ik ineens de foto hierboven tegenkwam. Ik moest echt super hard lachen, hadden de stiekemerds toch een foto gemaakt!

Andere meiden, waaronder Vera (Veracamilla.nl) druk bezig met de nagels…

Ook hier luisteren de meiden aandachtig naar de visagist van Rimmel London…

Omdat Coty ook verschillende geuren heeft, gingen we een soort van geur quiz doen. We kregen vijf verschillende geurtjes te ruiken, maar we wisten niet welke geur het was. We zagen wel de verpakkingen staan op tafel en aan de hand daarvan moesten we proberen te raden welke geur we dachten te ruiken. Ook moest je o.a. opschrijven waarmee je de geur associeerde. Het was heel erg leuk en leerzaam om te doen!

Uiteraard kregen we ook nog een goedgevulde goodiebag mee naar huis en binnenkort kunnen jullie dus artikelen verwachten van o.a. Rimmel, Sally Hansen, Miss Sporty en NYC.

Het Coty persevent was super geslaagd en ik vond het erg gezellig. Eindelijk heb ik ook een keer andere bloggers in het echt gezien en gesproken en ik vond alle meiden zo ontzettend leuk en lief! Vanaf nu ga ik zeker vaker naar dit soort events, want het is zeker interessant, leerzaam en leuk voor mijn blog!