Win een Casio Horloge!

Omdat ik nog steeds mijn driejarig blog bestaan vier, heb ik vandaag voor jullie weer een super te gekke winactie! Vanaf vandaag maak je namelijk kans op een Casio horloge die ik in samenwerking met Horloges.nl weggeef. Casio horloges zijn super hip en ik ben stiekem wel een beetje ‘jaloers’ dat ik zelf niet mee mag doen ;D. Lees snel verder om te lezen wat je moet doen om kans te maken…

Omdat ik niet precies weet welke variant jullie het leukste vinden, mag de winnaar zelf een Casio uitkiezen. Hieronder zie je de Casio’s waaruit je mag kiezen…

Wat moet je doen?

  • Maak een collage (dit mag in Paint, Polyvore, Word, Photoshop, op papier waar je dan weer een foto van maakt etc. etc.) waarin jij je kledingstijl laat zien, en laat ook zien waarom een Casio horloge goed bij je stijl past. Je hoeft echt geen uren bezig te zijn met je collage maar zorg er gewoon voor dat je stijl duidelijk naar voren komt.
  • Plaats deze collage ergens op het internet (bijv. Twitter, Facebook, tmblr, Pinterest, je eigen blog, Hyves etc etc.) en link daarbij even naar dit artikel (http://wearefashion.nl/?p=14753)
  • Laat even een comment achter waarin je verteld waar je collage staat en zo weet ik ook meteen dat je meedoet!

Ik kies de winnaar uit. Het gaat er echt niet om wie de mooiste maakt want ik begrijp best dat niet iedereen bijvoorbeeld kan Photoshoppen, doe gewoon je best en wees creatief! Omdat ik me voor kan stellen dat je iets langer de tijd nodig hebt om een collage te maken en ergens te plaatsen, kun je meedoen tot en met maandag 27 februari.

Meiden heel erg veel plezier & succes bij het maken van de collage!