The Fashion Battle: Dress Like A Man!

Vandaag weer een nieuwe ‘The Fashion Batle’ en dit keer ‘strijd’ ik tegen Diana. Het thema van dit keer is ‘Dress Like A Man’. Je kunt dit natuurlijk op heel veel manieren interpreteren. Je kun natuurlijk compleet verkleed gaan maar ik heb het thema ‘man’ met een knipoog toegepast. Nieuwsgierig, lees dan snel verder…

En zie hieronder het resultaat! Bij ‘Dress Like A man’ had ik eigenlijk meteen het idee om een snorretje te tekenen omdat ik dit wel een grappig detail vind. Over de rest heb ik eventjes moeten nadenken en uiteindelijk ben ik blij met het eindresultaat.

Om mijn look lekker mannelijk te maken heb ik mijn haren strak achteruit gekamd en mijn wenkbrauwen donkerder en breder gemaakt (helaas zie je dit niet heel goed op de foto’s). Ik heb mijn boyfriend blazer van H&M aangetrokken, witte overhemd eronder, smalle stropdas, zwarte skinny en hoge hakken. Vrij vrouwelijke kledingstukken heb ik aan, maar de look heeft wel een behoorlijke mannelijke twist…

Blazer H&M/Witte Blouse H&M/ Stropdas WE/Skinny Only/Pumps H&M

Jullie zijn natuurlijk ook wel heel nieuwsgierig geworden naar mijn tegenstander ‘Diana’, kijk snel op haar site om het resultaat te bewonderen en laat vooral ook even bij haar weten wat je van haar look vindt.

Wederom vond ik het weer errug leuk en ik heb bij het maken van de foto’s compleet dubbel gelegen. Ik probeerde namelijk heel mannelijk en stoer te poseren met bijbehorende blikken, maar geloof me dat valt nog niet mee. De thema + tegenstander voor de volgende keer kun je binnenkort op mijn blog lezen. Mocht je zelf ook mee willen doen, opgeven kan nog steeds en dat doe je door even een email te sturen naar info@wearefashion.nl. Laat vooral even bij de comments weten wat je van onze looks vindt!

 

Dit vind je vast ook leuk...

32 Comments on The Fashion Battle: Dress Like A Man!

 1. Noortje
  8 februari 2012 at 08:01 (8 jaar ago)

  Hahaha, wat leuk zeg! Je kan het wel hebben als man! Maakt je vriend trouwens altijd je foto’s? :) En misschien een wat persoonlijkere vraag, maar ik vraag me iedere keer, als je het over je vriend hebt, af wat hij van je blog vindt? En dat je er zoveel mee bezig bent enzo? :)

  Beantwoorden
 2. Mar
  8 februari 2012 at 08:51 (8 jaar ago)

  Leuk gedaan, dat snorretje! Verder heb ik ook eventjes naar je tegenstander gekeken en vind haar look toch net iets geslaagder!
  Leuk item is dit! Jammer dat ik geen blog heb, anders had ik graag mee gedaan.

  Beantwoorden
 3. Anneke
  8 februari 2012 at 08:52 (8 jaar ago)

  Je staat er inderdaad nog erg vrouwelijk bij, haha. Het snorretje maakt ‘t wel helemaal af.

  Beantwoorden
 4. Frederique.
  8 februari 2012 at 09:48 (8 jaar ago)

  Haha! Het staat je leuk! De snorretje vind ik ook een leuk detail

  Beantwoorden
 5. Ilda
  8 februari 2012 at 09:58 (8 jaar ago)

  Wat ben ej een leuke man ;) Vooral die snor, die maakt het! Leuk Sanne!

  Beantwoorden
 6. megan
  8 februari 2012 at 11:17 (8 jaar ago)

  niet echt flauw bedoelt maar dat andere meisje is best dik.. dat is best wel lelijk in die kleren dan die van jou vind ik beter! gefeliciteerd!
  xx

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   8 februari 2012 at 11:40 (8 jaar ago)

   Ten eerste gaat deze battle niet over hoe slank iemand is, ten tweede ben ik het totaal niet met je eens en ten derde slaat je reactie nergens op, je probeert alleen maar iemand te kwetsen. Conclusie: Met respect reageren of gewoon het voor je houden, dank je!

   Beantwoorden
  • Diana
   8 februari 2012 at 12:04 (8 jaar ago)

   Omdat ik voller ben, betekend het niet meteen dat ik dik ben. Liever wat meer vlees op m’n botten dan bijna niets. Misschien moet je mijn post maar eens goed lezen meid! =)

   Beantwoorden
   • Joyce
    8 februari 2012 at 17:08 (8 jaar ago)

    Wat ben jij een stoere, zelfverzekerde dame Diana – petje af! Je ziet er prachtig uit en het feit dat je lekker in je vel zit, maakt je voor mij alleen maar mooier!

    Beantwoorden
 7. Diana
  8 februari 2012 at 12:06 (8 jaar ago)

  Sanne, heel erg leuk gedaan! Grappig om te zien dat we ongeveer hetzelfde hebben, hahah! Ik had ook bijna een witte blouse aan gedaan en een snor getekend! xD Ik vond het ieder geval erg leuk om te doen!

  Beantwoorden
 8. Kelly
  8 februari 2012 at 12:59 (8 jaar ago)

  Allebei heel leuk gedaan! Leuk snorretje ook haha

  Beantwoorden
 9. Marie
  8 februari 2012 at 13:03 (8 jaar ago)

  Dat snorretje is wel leuk, maar ik vind de look van het andere meisje geslaagder!

  Beantwoorden
 10. Cherel
  8 februari 2012 at 13:40 (8 jaar ago)

  Leuk zeg, vooral dat snorretje! Diana heeft het ook erg goed gedaan…

  Beantwoorden
 11. Milou
  8 februari 2012 at 13:52 (8 jaar ago)

  Beide erg goed gedaan hoor!! Moet wel zeggen dat mijn punt gaat naar Diana! ;-)
  Vind erg mooie combi en erg leuk neergezet! ;-)

  Beantwoorden
 12. Denise
  8 februari 2012 at 14:39 (8 jaar ago)

  Leuk gedaan dit! Ik vind het een leuke outfit with a little but of menliness haha!

  Beantwoorden
 13. Joany
  8 februari 2012 at 15:24 (8 jaar ago)

  Wat een leuke outfit, het snorretje is een leuke touch :) De foto’s van je tegenstander zijn ook wel heel erg gaaf :)

  Beantwoorden
 14. Christine
  8 februari 2012 at 16:37 (8 jaar ago)

  Leuk gedaan Sanne! Die broek is ge-wel-dig!!! Ben helemaal verliefd!!!

  Als ik heel eerlijk moet zijn, vind ik trouwens de versie van Diana nét iets leuker, zij is voor mij de winnaar van deze battle ;).

  Beantwoorden
 15. LottedeJ
  8 februari 2012 at 17:10 (8 jaar ago)

  Toffff! Die blazer is echt heel mooi, love it. Goed gelukt hoor, deze outfit!

  Beantwoorden
 16. Kiki
  8 februari 2012 at 18:10 (8 jaar ago)

  Ik vind die van Diana beter :). Jouwe is ook leuk, maar de skinny + roze blazer vind ik toch iets te vrouwelijk. En jullie dragen beide hakken, de dag dat mannen hakken gaan dragen wil ik graag meemaken :’)! Vind dit wel echt een heel leuk artikel! Beide leuk gedaan, maar mijn voorkeur is Diana ;).

  Beantwoorden
 17. Kim
  8 februari 2012 at 19:23 (8 jaar ago)

  Sanne, ik vind jou outfit de leukste! Ik vind het zo leuk omdat het allemaal vrouwelijke items zijn maar doordat je ze op deze manier combineerd is het toch mannelijk. Super leuk! (:

  Beantwoorden
 18. Laura
  8 februari 2012 at 20:23 (8 jaar ago)

  Haha echt super leuk gedaan! Origineel thema ook. :)

  Beantwoorden
 19. Cynthiiaa
  8 februari 2012 at 20:29 (8 jaar ago)

  Wauw, dit is toch wel de beste battle ever! Wat gaaf zeg, helemaal die snor erbij, gorgeous! Het is mannelijk, maar met een vrouwelijk randje.

  Beantwoorden
 20. Nina
  8 februari 2012 at 21:02 (8 jaar ago)

  Allebei een super leuke look. Ik kan niet kiezen, haha.

  Beantwoorden
 21. Josephine
  8 februari 2012 at 22:00 (8 jaar ago)

  Hele toffe look, ik denk dat ik die van Diana net iets leuker vind. :)

  Beantwoorden
 22. Diane
  8 februari 2012 at 23:26 (8 jaar ago)

  Sorry Sanne, maar voor mij heeft Diana dik gewonnen!

  Beantwoorden
 23. Lisa
  9 februari 2012 at 00:29 (8 jaar ago)

  Haha, wat leuk gedaan, vooral dat snorretje maakt het af :P :D

  Beantwoorden
 24. Marleen
  9 februari 2012 at 20:03 (8 jaar ago)

  Leuk! Beide outfits trouwens, maar ik vind dat de bretels bij Diana het helemaal af maken…

  Idd, leuk snorretje!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *