Stylepage: Dress like a man!

Morgen komt er weer een nieuwe ‘The Fashion Battle’ online met als thema ‘Dress like a man’, spannend! Zo kwam ik ook op het idee om een stylepage te maken in deze stijl.

In best wel veel winkels zie je kleding wat geinspireerd lijkt te zijn door mannenmode. Zo zie je best veel pantalons, oversized blouses, boyfriend blazers en sieraden die zowel voor vrouwen als voor mannen leuk zijn. Natuurlijk hoef je je niet geheel te hullen in allemaal mannelijke kleding en accessoires maar je kunt natuurlijk wel wat mannelijk items toevoegen aan je outfit. Ik vind het in ieder geval best wel heel erg leuk! Mijn favorieten van deze stylepage zijn de pantalon, horloge en boyfriend blazer…

Vind jij het leuk om ‘mannelijke’ items toe te voegen aan je outfit of ga je toch voor vrouwelijk?