Op vakantie!

Vanavond laat vertrek ik met een groep vrienden naar Oostenrijk om heerlijk vakantie te vieren! Ik heb hier enorm zin in, ook al vind ik het wel een beetje spannend. De reden dat ik hier even een artikel aan wijd is omdat ik een paar ‘huishoudelijke’ mededelingen heb…

Vanavond vertrek ik dus naar Oostenrijk en ik blijf hier een weekje. We gaan naar het plaatsje Solden. Ik ga proberen heerlijk te genieten, gewoon even helemaal ‘niets’ doen. Lekker films en series kijken, boeken lezen, wandelen, in bad gaan, warme choco drinken, kortom chillen! Wel ga ik filmen en foto’s maken zodat ik een leuke vakantieverslag voor op mijn blog kan maken maar dat is dan ook het enige wat ik qua blog gerelateerde dingen ga doen. Na een heftig jaartje ben ik best wel toe aan een vakantie en helemaal omdat vorig jaar wintersport ook al niet doorging ivm straatvrees etc. Wel moet ik helaas Puck voor een weekje achterlaten, wat ga ik mijn maatje missen! Gelukkig gaat mijn Puck gezellig bij mijn ouders logeren, dus ik laat hem wel met een gerust gevoel achter.

Ik heb de afgelopen week behoorlijk hard gewerkt en daardoor staan er gewoon net als altijd twee artikelen per dag klaar. Dus blijf vooral komen en natuurlijk comments achterlaten (ik heb wel internet en daardoor kan ik jullie reacties gewoon lezen).

Helaas aankomende zondag geen filmpje maar ik heb al wel een ander leuk artikel klaar staan. Volgende week zondag als het goed is wel een video, namelijk een vakantie vlog!

Ook kun je me nog steeds een mailtje sturen als je vragen, tips etc. hebt, deze vragen beantwoord ik dan wel pas na de vakantie.

De komende week verschijnen er ook twee winacties en hier kun je uiteraard ook gewoon aan meedoen. Mensen die nog hun prijzen verwachten, ik stuur dit op na mijn vakantie (want ik doe dit het liefste allemaal in een keer!).

Ik wens jullie een super fijne week toe en tot over een weekje!