Leuke lente outfits #2

Na de kou in Oostenrijk afgelopen week ben ik officieel klaar met de winterse temperaturen, wat mij betreft mag de lente gauw komen! Hoe gek ik ook ben op de winter, omdat ik dan de kleding heel leuk vind, stiekem ben ik ook wel heel erg fan van de lente. Vaak is het in de lente niet te koud en niet te warm, zodat je lekker buiten kunt genieten. Maar dat niet alleen, ook de lentecollecties voor aankomend seizoen zien er veelbelovend uit. Omdat ik de lente al behoorlijk in mijn bol heb, heb ik mij alvast weer uitgeleefd in Photoshop en wat leuke lente outfits samengesteld…

Het setje hieronder is wel echt ‘Sanne’, eigenlijk zijn ze dat allemaal wel. Ik ben gek op pasteltinten en ik wil dan komende lente/zomer ook zeker een mintgroene broek. Ik combineerde de broek met een leuk tuniekje in een zachtroze kleur en verder koos ik voor bijpassende accessoires…

Een iets stoerder setje met wat ‘hardere’ kleuren maar ook perfect voor de lente. Ik vind de gympen van Pull & Bear echt heel erg leuk en past ook mooi bij de outfit. Ik ben de laatste tijd helemaal into biker jackets en ook dit model van Topshop is erg mooi, hebbuh!

Ik hou van een romantische stijl en koos voor een vestje van Welikefashion en deze is compleet gemaakt van kant. Ik combineerde de vest met een lichtroze skinny met daaronder bruine sandalen. Het setje maakte ik af met een leuke rugtas (helemaal hip) en mintgroene nagels mogen natuurlijk ook niet ontbreken…

Hieronder zie je meer een casual outfit die ik ook zo ontzettend leuk vind! Het roze jasje van H&M staat hoog op mijn wishlist en deze combineerde ik met een basic jeans, top en schoenen. Uiteraard mocht de Asos horloge die ook op mijn wishlist stond niet ontbreken!

Ten slotte ook nog een kanten jurkje en ook deze stond al op mijn wishlist. Kant is vrij ‘lieflijk’ en daarom heb ik het gecombineerd met wat stoerdere accessoires. Korte laarsjes vind ik eigenlijk altijd wel leuk staan bij een jurkje, vooral deze stoere kiboots staan erg stylish. Ook het tasje past er helemaal perfect bij! Dit is wel een outfit voor een hele mooie warme lentedag.

Wat werd ik ontzettend hebberig bij het maken van dit artikel. Er is zo ontzettend veel mooie kleding en accessoires voor aankomende lente dat ik maar snel een geldboom moet gaan planten ;D. Mijn favoriete setjes zijn nummers: 1, 3, 5. Wat is die van jouw?