VVDD: Van welke merk make-up heb jij het meeste?

Vandaag heb ik voor jullie weer een ‘vraag van de dag’. Ik heb een Malm kast thuis die inmiddels redelijk vol zit met make-up producten. Natuurlijk heb ik zo mijn favo merken zoals bijvoorbeeld: Too Faced, Benefit en MAC. Van die merken heb ik eigenlijk maar een paar producten, dat komt vast ook omdat het redelijk prijzige merken zijn. Na een kijkje in mijn kast viel het me op dat ik van één merk eigenlijk best veel heb. Welk merk dat is, dat ga ik jullie zo dadelijk vertellen en ook ben ik heel erg benieuwd van welke merk jij het meeste in je stash hebt zitten…

Het merk waarvan ik het meeste heb is ‘Catrice’. Op zich best wel logisch want het is mijn favoriete budgetmerk. En juist omdat het zo goedkoop is ben je ook sneller geneigd om producten te kopen. Ik heb behoorlijk wat lakjes, oogschaduw en lipproducten van het merk Catrice. Met al die spulletjes kan ik bijna een eigen drogisterij beginnen. Als het jullie trouwens leuk lijkt wil ik ook wel een keertje in een artikel/filmpje mijn Catrice stash laten zien.

Natuurlijk ben ik nu heel erg benieuwd van welke make-up merk jij het meeste in je stash hebt zitten. Komt dat bijvoorbeeld omdat het een budgetmerk is, of ben je echt enorme fan van het merk etc. etc. Laat het mij vooral weten bij de comments!