Scrapbook: Voor de maand februari!

De eerste maand van het nieuwe jaar is alweer bijna voorbij, het is al bijna februari. Tijd dus voor een nieuwe scrapbook! Meestal ga ik voor rustige poederkleuren maar ik zag zoveel leuke items in felle kleurtjes dat ik er helemaal vrolijk van werd. En omdat februari best wel een beetje donkere maand is vind ik dat deze maand wel wat kleur kan gebruiken. Wanneer je deze outfit aantrekt weet ik zeker dat je van oor tot oor glimlacht…

De oranje boyfriend blazer van Topshop vind ik erg mooi en kun je ook op heel veel verschillende manieren combineren. Voor deze outfit koos ik voor schoenen met een hoge hak maar natuurlijk kun je ook gaan voor platte schoenen als je hakken niet zo comfortabel vindt. Ik ben zelf gek op dunne armbandjes, vooral in combinatie met een gouden horloge. Ook al zijn het dit keer geen poederkleuren, ik zou de outfit zo aantrekken!

Word jij ook zo blij van deze scrapbook en zou je dit setje aantrekken?