Mijn favo Youtube filmpjes van dit moment!

Normaal gesproken zien jullie op zondag een eigen filmpje, bijvoorbeeld een shoplog, tutorial of DIY. Maar vandaag laat ik jullie mijn favo Youtube filmpjes van dit moment zien. Het is namelijk zo, het volgende ‘eigen’ filmpje is mijn 100e. Uiteraard wil ik dit een beetje speciaal maken en op dit moment ben ik nog steeds heel druk bezig met het editen van deze video. En omdat ik ook dinsdag jarig ben, leek het mij wel leuk om deze twee ‘speciale’ dingen met elkaar te combineren en ik heb voor jullie ook nog een hele leuke winactie. Maar dat dus allemaal aanstaande dinsdag, voor nu gewoon mijn favoriete filmpjes. Fijne zondag!

Wauw dit filmpje zag ik gisteren op Dumpert en wat hebben ze dit leuk gedaan zeg!

Ik vind Beyonce echt een geweldige zangeres en met dit live optreden zonder microfoon bewijst ze wel dat ze echt een hele goede artiest is!

Ook Micheal Jackson heeft erg mooie muziek gemaakt en hieronder zie je een filmpje van een jongen die een medley heeft gemaakt. Zo ontzettend leuk gedaan!

Van de dames Pixiwoo ben ik een enorme fan. Ze maken zulke leuke en mooie make-up tutorials. Hieronder zie je een Mila Kunis tutorial. Het is zeker een aanrader om even een kijkje te nemen op hun kanaal.