Leuke goedkope casual outfits!

Jullie zijn ongetwijfeld al wel bijgekomen van al het gefeest afgelopen maand. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind het nu heerlijk om lekker casual en warm gekleed te gaan. Inmiddels is bij de meeste winkels ook al de sale begonnen dus je kunt soms voor een ‘prikkie’ hele leuke items scoren. Het leek mij wel leuk om een artikel te maken met budget vriendelijke kleding en accessoires, sommige setjes zijn zelfs in het totaal heel goedkoop uitgevallen. Lees snel verder om mijn vijf casual maar toch hippe outfits te bekijken…

Het setje hieronder is lekker warm, zit comfortabel en is geschikt voor bijv. naar school. De trui vind ik erg leuk, wel simpel maar daardoor zeker niet minder mooi. Ook de tas vind ik erg leuk en ik moet toch nog maar op zoek gaan naar een bruine satchel tas…

Ben je meer van de stoere stijl dan denk ik dat je het setje hieronder wel kunt waarderen. Geruite blouses vind ik heel erg leuk maar mij staat totaal niet. Als ik andere meiden erin zie lopen dan vind ik het eigenlijk altijd erg leuk staan. Onder de lange blouse heb ik gekozen voor een hele basic zwarte legging. Ik draag regelmatig zelf leggings maar zorg wel altijd dat de trui/blouse/hemd etc. lang genoeg is. De oorbellen en de stoere tassen maken de outfit compleet!

Hieronder heb ik ook weer gekozen voor een lekker zittend casual setje. Het vest houdt je in ieder geval lekker warm en is ook flink afgeprijsd. Eigenlijk heeft dit setje sowieso heel veel sale items en zo zie je maar dat je met kleding en accessoires uit de sale erg leuke setjes kunt maken!

Draag je meer jurkjes dan broeken dan denk ik dat je het setje hieronder ook wel heel erg leuk vindt. Een jurkje vind ik zelf ook altijd wel heel erg lekker zitten. De ‘blouse’ jurk vind ik altijd een heel leuk item en is netjes maar toch ook wel weer casual. Je kunt het in ieder geval op verschillende manieren combineren. Wil je juist dat het wat netter lijkt, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor wat nettere schoenen eronder. Ik heb gekozen voor stevige enkellaarsjes die qua kleur heel goed passen bij het jurkje en zorgen dat het stoere outfit wordt. Erg leuk setje en ook nog eens super goedkoop…

Ten slotte nog een setje die ik zelf ook wel heel erg leuk vind. Misschien weinig kleur, alhoewel de shirt en de nagellak zorgen wel voor wat kleur en pit, maar wel lekker basic. Het jasje heb ik zelf ook (binnenkort te zien in OOTD) en is erg leuk om te dragen als een soort van ‘blazer’. Wedges zijn ook nog steeds heel erg hip en ik begin ze steeds leuker te vinden, zo ook deze!

Dit waren de vijf verschillende outfits en in elke setje zat wel een sale item(s). Zo zie je maar dat je echt met weinig geld best wel heel erg leuk gekleed kan gaan dus mocht je gaan sale shoppen, kijk dan heel goed om je heen. Wat is jouw favoriete setje?

26 Comments on Leuke goedkope casual outfits!

 1. Ilda
  13 januari 2012 at 16:20 (9 jaar ago)

  Ik vind het eerste setje leuk; lekker casual! Alleen pas ik nooit in zulke schoenen, zelfs al pas ik een grotere maat…

  Beantwoorden
 2. Helmi
  13 januari 2012 at 16:20 (9 jaar ago)

  Wat een leuke setjes heb je weer uitgezocht! Ik word er een beetje hebberig van :)

  Beantwoorden
 3. Emma
  13 januari 2012 at 16:33 (9 jaar ago)

  leuke setjes, voor die laatste!

  Beantwoorden
 4. Roos
  13 januari 2012 at 16:48 (9 jaar ago)

  superleuk artikel! Ik zou het allemaal dragen denk ik

  Beantwoorden
 5. Cynthiiaa
  13 januari 2012 at 16:57 (9 jaar ago)

  Mooie outfits, de nagellakken passen er goed bij. Ik ben voor de geruite blouse van de tweede collage. :)

  Beantwoorden
 6. Noortje
  13 januari 2012 at 17:11 (9 jaar ago)

  Leuk artikel! Ik vind dat zwarte nepleren jasje van de H&M ook zo leuk, maar ik vind hem steeds niet op de site. Het zal vast aan mij liggen, maar heb jij misschien een link? :)

  Beantwoorden
 7. Diana
  13 januari 2012 at 17:25 (9 jaar ago)

  Het laatste setje zou ik zo aantrekken.

  Beantwoorden
 8. frederique
  13 januari 2012 at 17:46 (9 jaar ago)

  leuk artikel weer! Mijn favo setje is de 1e,want ik heb namelijk zo iets vergelijkbaars in mijn kast hangen. Een blauwe cropped trui met zilver er in, love it! Maar 2e vind ik ook heel leuk!

  Beantwoorden
 9. Mirjam
  13 januari 2012 at 18:20 (9 jaar ago)

  Wat een leuke outfits! Waar kan je het merk Dorothy Perkins kopen? Ik vind de jurk/blouse van de 4e outfit erg mooi, goedkoop ook!

  Beantwoorden
 10. steffie
  13 januari 2012 at 18:44 (9 jaar ago)

  ben voor de eerste en tweede sett!!! leukk

  Beantwoorden
 11. amanda
  13 januari 2012 at 18:50 (9 jaar ago)

  Dat leren jasje van de h & m vind ik echt prachtig!

  Beantwoorden
 12. Esmay
  13 januari 2012 at 19:24 (9 jaar ago)

  De blouse uit de vierde collage vind ik leuk! :D

  Beantwoorden
 13. LottedeJ
  13 januari 2012 at 19:27 (9 jaar ago)

  Wat is Dorothy Perkins een leuk, goedkoop merk! Ik kende het nog niet, maar nu ik het zo vaak in jouw artikelen zie staan ben ik maar eens gaan kijken en ze hebben echt superleuke dingen!

  Beantwoorden
 14. Milou
  13 januari 2012 at 21:24 (9 jaar ago)

  WAUWIE… leuk samengesteld .. ik ga voor set 1 en de laatste ;-) hihi

  Beantwoorden
 15. Nannick
  14 januari 2012 at 10:24 (9 jaar ago)

  Die laatste outfit vind ik het leukst ;D

  Beantwoorden
 16. Myrthe
  14 januari 2012 at 11:26 (9 jaar ago)

  Wat een leuke outfits! Ik vind het fijn om casual outfits naar school te dragen, omdat ik wel wil dat het gewoon lekker zit, haha. Ik vind het eerste -en laatste setje het leukst, denk ik! :)

  Beantwoorden
 17. Lianne
  14 januari 2012 at 11:40 (9 jaar ago)

  Ik vind set 3 het leukst !
  Ik vond die blouse zo leuk van set 3
  Ik wilde hem gaan kopen maar ik kan hem niet vinden op de site ): .

  Beantwoorden
  • Lianne
   14 januari 2012 at 11:40 (9 jaar ago)

   Ik bedoel de vierde set $

   Beantwoorden
 18. Josefien
  14 januari 2012 at 21:52 (9 jaar ago)

  Ik heb even een vraagje: hoe kom jij aan die €19.70 bij die roze trui van setje 1? Want op de site van Dorothy Perkins staat dat hij 25 pond kost… Kun je hem ergens anders goedkoper krijgen? x

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   14 januari 2012 at 23:56 (9 jaar ago)

   Aaaah dat komt omdat ik via dorothyperkins.com de trui heb gevonden, daar kost die namelijk 25 dollar :)

   Beantwoorden
 19. loesje85
  14 januari 2012 at 23:43 (9 jaar ago)

  nr 1 en 2 vind ik wel leuk en met name de blousjes.
  Het zijn weer leuke combinaties :-D

  Beantwoorden
 20. Marina
  15 januari 2012 at 07:45 (9 jaar ago)

  Ik hou van deze artikelen!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *