Filmpje: 100e video + mijn verjaardag + winactie!

Whaah, dit is gewoon mijn honderdste filmpje! Op 5 april 2010 plaatste ik mijn allereerste filmpje, namelijk die van Chanel. Dit filmpje was eigenlijk meteen een succes en nog steeds wordt deze goed bekeken. Filmpjes maken vind ik erg leuk en daarom is het eigenlijk ook een vast item op mijn blog geworden. Elke zondag in principe plaats ik een filmpje en tussendoor ook regelmatig. Ter ere van mijn 100e video en omdat ik vandaag jarig ben (ik ben 26 geworden, ai) heb ik een leuke video in elkaar gezet en heb ik ook nog voor jullie een leuke winactie. Veel kijk plezier!

Wil je nog even rustig nalezen wat je moet doen om kans te maken op het Lush pakket, lees dan snel verder…

Er zijn dus twee dingen verplicht en natuurlijk mag je ook alles doen, graag zelfs! Even op een rijtje…

  • Abonneer sowieso op mijn Youtube kanaal en geef een duimpje omhoog voor deze video. Laat vooral ook even een reactie achter zodat ik weet dat je meedoet.

Je moet nog één ding doen en je mag kiezen uit de volgende drie dingen…

  • Heb je Facebook? Vind dan mijn Facebook pagina leuk (http://www.facebook.com/wearefashion)
  • Volg wearefashion.nl op Bloglovin en like dit artikel (Bloglovin.com/wearefashion)
  • Volg mij op Twitter en RT de volgende zin: Follow & RT @wearefashion om kans te maken op een Lush pakket http://wearefashion.nl/?p=14043

Meedoen kan tot en met dinsdag 24 januari en ik maak de winnaar bekent in een filmpje en diegene krijgt ook nog een mailtje (dus het is belangrijk om even een reactie te plaatsen zodat ik je email adres hebt). Veel succes allemaal!