Catrice Limited Edition ‘Nymphelia’

De laatste tijd was ik niet zo heel enthousiast meer over de Limited editions van het merk Catrice, ik werd er in ieder geval niet warm van. In februari/maart 2012 ligt er een nieuwe collectie met de naam ‘Nymphelia’ in de winkels. In eerste instantie was ik hier ook niet zo heel enthousiast over maar bij nader inzien vind ik het toch wel een hele mooie collectie wat bestaat uit prachtige kleuren. Kijk snel verder om de ‘Catrice Nymphelia Limited Edition’ te bekijken…

Ik heb zelf al een tijdje de ‘Lashes to Kill’ mascara van Catrice in mijn bezit en ik kan niet anders zeggen dat het een hele fijne mascara is die veel volume geeft aan mijn wimpers. In de ‘Nymphelia’ collectie zit deze mascara ook in een zwart/groene kleur. Voor mij niet per se een musthave maar op zich lijkt het me wel een leuk product €3,99.

Ook al draag ik bijna nooit nepwimpers, ik vind ze wel heel erg leuk. Deze hieronder vind ik ook wel heel tof en je kunt zien dat ze geïnspireerd zijn door de natuur. Wel vraag ik me af hoe ze eruit zien op de ogen want ze lijken een beetje kaal €3,99.

De eyeliner pen van Catrice vind ik een erg fijn product dus van deze hieronder verwacht ik niets anders dan dat die ook fijn is. Net zoals de mascara heeft deze ook zwart/groene kleur €2,99.

De Catrice Intensif’Eye Wet & Dry shadow lijken mij ook hele fijne producten. Je hebt ze in de kleuren: 040 Have you seen Alice en 050 Charly’s Chocolate factory €3,79.

Laatst in mijn ‘smokey eyes’ filmpje liet ik dit palette al zien alleen dan met andere kleuren. Dit is de kleur 050 Love, Peas & Harmony en de kleurencombinatie vind ik in ieder geval erg mooi. De oogschaduw van Catrice zijn de laatste tijd allemaal heel goed gepigmenteerd, dus ik verwacht dat ook wel van dit product €4,49.

Eindelijk heeft Catrice een keertje een blush in de limited Edition zitten, deze ‘Unbeleaf’able blush’ in de kleur ‘Dancing Nymphs’ ziet er goed uit. Past wat mij betreft heel goed bij de collectie en ik ben heel erg benieuwd hoe die eruit ziet op de huid, dit wordt dan ook zeker een musthave €4,49.

Lipglossjes kunnen uiteraard niet ontbreken en er zitten maar liefst drie verschillende kleuren in de ‘Nymphelia’ collectie, namelijk: Spring kiss, Blossom & Nymph’s Glow. Vooral de kleur ‘Nymph’s Glow vind ik een erg mooi nude kleurige lipgloss €3,79.

Ten slotte zitten er ook nog hele mooie lakjes in deze collectie die ik ook allemaal wel wil hebben. De kleuren van links naar rechts zijn: Be Pool, It’s Rambo No. 5 (zit in de vaste collectie), Fred Said Red, Dulce & Havanna en Salmon & Garfunkel (wat een geweldige namen weer trouwens) €2,49.

Hieronder zie je nog een filmpje waarin je goed de sfeer ziet van de ‘Nymphelia limited edition’…

Persoonlijk vind ik dit dus een hele leuke collectie en ik ben ook heel erg benieuwd wat jij ervan vindt? Deze limited editie van Catrice vind je halverwege fabruari 2012 bij Kruidvat.