Mijn Sinterklaas cadeautjes!

Afgelopen weekend heb ik eigenlijk helemaal onverwacht toch nog Sinterklaas gevierd. Dit deed ik bij mijn oudste zus en zwager en kindertjes en ook mijn ouders waren erbij. Wat ik ook totaal niet had verwacht waren de cadeautjes die ik van Sint heb gekregen. Maar blijkbaar ben ik afgelopen jaar heel lief geweest, want ik heb erg leuke dingetjes gekregen en het leek mij wel leuk om dit even aan jullie te laten zien…

Ik ben echt gek op geurkaarsjes en dagelijks brandt er dan ook wel eentje. Van mijn favo merk kreeg ik drie verschillende geurtjes en vooral ‘Applepie’ is nu zwaar favoriet…

Sint weet natuurlijk alles en dus blijkbaar ook dat ik een nagellak verslaving heb. Ik kreeg twee hele mooie lakjes uit de Catrice ‘Las Vegas collectie’.

Ook kreeg ik een klein doosje van Essence met daarin mini lipgloss. Dit zit sinds kort in het assortiment en het ziet er erg leuk uit. Het zijn hele kleine lipglosjes, dus makkelijk om mee te nemen in je tas.

Haarbanden zijn altijd handig en ik kreeg twee hele mooie. Volgens mij zijn ze gekocht bij de Hema. De haarbandjes bestaan uit soort van parelachtige kraaltjes, ik vind ze heel erg leuk!

Ook van armbandjes heb ik natuurlijk nooit genoeg en ik kreeg twee hele leuke nepleren armbandjes met bedeltjes eraan. Deze armbandjes zijn gekocht bij Zeeman en de opbrengst van deze bandjes gaat ook nog naar het goede doel.

Ik kreeg ook nog een mooi hart van hout en zink en deze is leuk om ergens in huis op te hangen. Waar ik het hart ga hangen weet ik nog niet, maar ik denk aan een deurklink of aan mijn kledingkast.

Tenslotte kon een chocoladeletter natuurlijk niet ontbreken. Ik vind het knap van mezelf dat ik de letter nog niet heb opgegeten maar daar komt vandaag denk ik wel verandering in…

Dit waren mijn cadeautjes en het is natuurlijk altijd leuk als je cadeautjes krijgt, terwijl je dit niet verwacht. Zelfs Puck had een cadeautje gekregen van Sint maar helaas heeft hij zijn balletjes alweer kapot gebeten. Blijkbaar waren ze niet helemaal ‘Puckproof’.

Ik heb in ieder geval een hele leuke en gezellige Sinterklaas gehad en ik ben natuurlijk ook heel benieuwd of jullie nog wat hebben gekregen van de lieve oude man?

Off-topic: Helaas heb ik even geen internet thuis en daar baal ik natuurlijk stevig van. Dit artikel is dan ook voor mij online gezet (heb het wel zelf geschreven uiteraard) maar ik weet niet of er vanmiddag een tweede update komt. Natuurlijk hoop ik dit wel maar ik kan het niet beloven. En anders alvast, sorry!

35 Comments on Mijn Sinterklaas cadeautjes!

 1. Tedje
  6 december 2011 at 12:15 (9 jaar ago)

  Leuke cadeautjes! Ben benieuwd naar de nagellakjes!

  Beantwoorden
 2. Helen
  6 december 2011 at 12:17 (9 jaar ago)

  Wat ben je lekker verwend zeg! Ben benieuwd naar de lakjes :D

  Beantwoorden
 3. Paola
  6 december 2011 at 12:20 (9 jaar ago)

  Wat een leuke dingen heb je gekregen!

  Beantwoorden
 4. Myrna
  6 december 2011 at 12:40 (9 jaar ago)

  Wat een leuke spulletjes heb je gekregen! De geurkaarsjes lijken mij erg lekker!

  Beantwoorden
 5. laura-maradam
  6 december 2011 at 13:26 (9 jaar ago)

  Awww you got really lovely presents :) I am celebrating my first Sinterklaas ever tonight :)
  xxx

  Beantwoorden
 6. NINA.
  6 december 2011 at 14:01 (9 jaar ago)

  Leuke spulletjes heb je gehad!

  Beantwoorden
 7. Mar
  6 december 2011 at 14:47 (9 jaar ago)

  Wat een ontzettend leuke kadootjes zeg! Je hebt het beter voor elkaar als ik, ik kreeg allemaal afschuwelijke dingen, haha.
  Vind vooral die armbandjes erg leuk! Ga snel eens bij de Zeeman kijken of ook op m’n lijstje voor Kerst zetten!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   7 december 2011 at 18:25 (9 jaar ago)

   Die zijn inderdaad heel leuk en waarschijnlijk ook hartstikke goedkoop :D

   Beantwoorden
 8. Eve
  6 december 2011 at 15:29 (9 jaar ago)

  Wat een leuke kadootjes! Die kaarsjes lijken me heerlijk om bij te cocoonen.

  Beantwoorden
 9. Joyce
  6 december 2011 at 15:41 (9 jaar ago)

  Wat ben je heerlijk in de watten gelegd, het zijn ook echte Sanne-cadeautjes! Wij hebben bij mij thuis het dobbelspel gespeeld, waarvoor iedereen 3 cadeautjes voor € 5 moest kopen en bij Sebas hebben we gezellig gegourmet. Het was zeker een leuke Sinterklaas.

  Beantwoorden
 10. kim
  6 december 2011 at 16:15 (9 jaar ago)

  Erg leuke cadeautjes :) Waarschijnlijk ben ik dit jaar niet zoet geweest haha!

  Beantwoorden
 11. Lisanne
  6 december 2011 at 16:24 (9 jaar ago)

  Hele leuke dingetjes! Ik heb zelf de parfum van Beyoncé gehad, Heat Rush en ben er erg blij mee :)

  Beantwoorden
 12. Mirjam
  6 december 2011 at 16:54 (9 jaar ago)

  Superleuk! Ik ga eens kijken bij de Zeeman, hele leuke armbandjes!

  Beantwoorden
 13. Josephine
  6 december 2011 at 17:21 (9 jaar ago)

  Wat een leuke dingen! Ik vind de haarbandjes erg cute en de armbandjes zijn leuk!

  Beantwoorden
 14. Milou
  6 december 2011 at 17:57 (9 jaar ago)

  Super leuke dingen gekregen. Ik mag pas lekker met de kerst uitpakken! ;-)

  Beantwoorden
 15. LottedeJ
  6 december 2011 at 19:11 (9 jaar ago)

  Wat een mooie spulletjes heb je gekregen! Ik ben ook gek op geurkaarsen, ik ben er eentje aan het branden nu ik dit typ, haha. Er staat trouwens ‘ik weet nog niet waar ik DE hart…’ in je artikel, het moet HET hart zijn, denk ik.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   7 december 2011 at 18:26 (9 jaar ago)

   Oeps even veranderen…Dank je wel, de en het blijft soms lastig!

   Beantwoorden
 16. Cynthiiaa
  6 december 2011 at 19:26 (9 jaar ago)

  Wat een leuke Sinterklaas cadeautjes! Die lipglosstesters van Essence zijn een leuk cadeau. :)

  Beantwoorden
 17. Myrthe
  6 december 2011 at 20:00 (9 jaar ago)

  Wat een leuke spulletjes heb je gekregen! Wij vieren het dit weekend pas, jammer genoeg. Die lipglosses zijn echt schattig, zo leuk! :)

  Beantwoorden
 18. Lisa
  7 december 2011 at 02:40 (9 jaar ago)

  Leuke cadeaus heb je gekregen :D

  Beantwoorden
 19. Cindy
  7 december 2011 at 15:46 (9 jaar ago)

  Ik ben gek op die kaarsjes, ze zijn echt héérlijk :D

  Beantwoorden
 20. Maaike
  8 december 2011 at 16:51 (9 jaar ago)

  Wat een super leuke cadeautjes allemaal ! :)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *