The fashion battle, leuk of niet?

Al een hele lange tijd ben ik aan het nadenken om een soort van battle te houden met mede bloggers. Het is natuurlijk super leuk en gezellig en het is natuurlijk ook goed voor de bekendheid van je blog. Waarschijnlijk kennen de meeste van jullie allemaal wel de make-up battle op Beautylab.nl en ik vind dit zo’n leuk idee! Dus de credits van het ‘battle’ idee gaan ook compleet naar Serena. Na een behoorlijke tijd nagedacht te hebben heb ik iets verzonnen wat goed past bij mijn blog namelijk een fashion battle…

Toen ik ruim 2,5 jaar geleden begon met bloggen, schreef ik voornamelijk over mode. Langzaam maar zeker begon ik beauty steeds leuker te vinden. Maar omdat ik toch ooit met mode ben begonnen heb ik ‘The fashion battle’ bedacht. In deze fashion battle ben ik op zoek naar bloggers die net als ik houden van mode en het wel aandurven om met mij te strijden. In grote lijnen heb ik bedacht om elke twee weken met een nieuwe blogger de strijd aan te gaan. Het is de bedoeling dat je voor jezelf een outfit samenstelt. Er is dan een kledingstuk verplicht wat je moet gebruiken, bijvoorbeeld een zwart jurkje. Dus in je outfit moet je een zwart jurkje gebruiken. Maar om het net wat moeilijker te maken is er ook een thema. Dit zou bijvoorbeeld: cocktail party, jaren 20, hippie etc. kunnen zijn. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je de outfit aan doet, je haar en make-up ook leuk en passend maakt en dat je zo op de foto gaat. De  bedoeling is echt dat je lekker crea bea een setje gaat samenstellen en je mag allerlei dingen uit de kast trekken om het zo tof mogelijk te maken. Dan plaats je de foto’s online, je linkt naar elkaar en vanaf dan kan er een week lang gestemd worden door onze bezoekers…

Dat is dus in grote lijnen mijn idee en ik ben natuurlijk heel benieuwd of hier animo voor is? Dus lijkt het je leuk om hier aan mee te doen laat het me dan vooral weten bij de reacties. Heb je geen blog, maar lijkt het je erg leuk om dit te zien laat dit dan vooral weten. Tenslotte mochten jullie nog leuke suggesties hebben, dan hoor ik dat ook graag uiteraard!

48 Comments on The fashion battle, leuk of niet?

 1. kimberly
  11 november 2011 at 15:27 (9 jaar ago)

  Top idee Sanne! Ik zou zeker een keer mee willen doen aangezien ik ook een fashion junkie ben ;-) Lijkt me erg leuk!

  Beantwoorden
 2. Caroline
  11 november 2011 at 15:50 (9 jaar ago)

  Hoii! Leuk idee! Dat lijkt mij ook wel leuk om aan mee te doen! =)

  Beantwoorden
 3. anne
  11 november 2011 at 16:01 (9 jaar ago)

  heel leuk idee, zeker doen ! :D

  Beantwoorden
 4. Isabel
  11 november 2011 at 16:02 (9 jaar ago)

  Te gek idee ^^! Zodra ik een een HQ camera heb ga ik mij hiervoor opgeven :)
  Succes ermee meid :D

  X

  Beantwoorden
 5. Sacha
  11 november 2011 at 16:04 (9 jaar ago)

  Wat ontzettend tof! Ik zou heel graag mee willen doen :) lijkt me echt ontzettend leuk!

  Beantwoorden
 6. Merel
  11 november 2011 at 16:09 (9 jaar ago)

  Heeel erg leuk idee! Ik ben benieuwd. Ik heb nu geen blog (meer) maar het kriebelt wel dus misschien dat ik binnenkort wel opnieuw start. Maar ik laat deze ronde even aan mij voorbij gaan. Misschien een volgend seizoen! ;)

  Beantwoorden
 7. Madelief
  11 november 2011 at 16:12 (9 jaar ago)

  Heb een klein mini-blogje dus lijkt me wel heel leuk! Maar ik ben pas 14, kan ik dan ook gewoon mee doen haha? Want het llijkt me ook heel tof om mee te doen namelijk!

  Beantwoorden
 8. fre
  11 november 2011 at 16:14 (9 jaar ago)

  Klinkt heel leuk,inegeval!x

  Beantwoorden
 9. Jacky
  11 november 2011 at 16:32 (9 jaar ago)

  Leuk idee maar ik denk wel dat de thema’s het mischien onmogelijk maken. Ik zou ook mee willen doen (site gaat binnekort online) maar als ik het thema cocktail of gala krijg kan ik niks, want ik heb niet zulke kleding. En andere mensen hebben misg niks gothic of skater.
  Ander idee is een kledingstuk kiezen en dan een assecoire, kan ook in zo’n fruitmachine. Dan krijg je misg: Zwart jurke – gympen / spijkerbroek – tailleriem oid :) Dan kan je nog grappige/originele creaties krijgen en je moet misg extra nadenken over je kleding. Of in overleg met diegene een een thema afspreken natuurlijk :)

  Ben benieuwd!

  Beantwoorden
  • Ilona
   12 november 2011 at 11:42 (9 jaar ago)

   Je hoeft ook geen gothic te zijn om die kleding te hebben.. Je moet je laten inspireren! Creatief zijn!! Om gewoon een gothic jurk aan te trekken met spijke sieraden vind ik geen battle!

   Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   14 november 2011 at 16:37 (9 jaar ago)

   Daarom moet je juist gewoon creatief zijn, als je geen jurkje hebt maak je er zelf een van bijvoorbeeld een oude t-shirt of van mij part een vuilniszak hihi :D

   Beantwoorden
 10. Kelly
  11 november 2011 at 17:06 (9 jaar ago)

  Ik zou het heel leuk vinden! Ik doe niet mee aangezien dit niks voor mij is, maar een leuk thema is bijvoorbeeld kerst, als het dalijk bijna kerst is.

  Beantwoorden
 11. Mar
  11 november 2011 at 17:28 (9 jaar ago)

  Ja, super leuk idee! Moet je zeker doen! :)

  Beantwoorden
 12. juliaa
  11 november 2011 at 17:47 (9 jaar ago)

  supergoed idee kan niet wachten!!!

  Beantwoorden
 13. Myrthe
  11 november 2011 at 17:53 (9 jaar ago)

  Wat een superleuk idee Sanne! Heel leuk bedacht. Ik ben heel benieuwd!

  Beantwoorden
 14. Milou
  11 november 2011 at 18:38 (9 jaar ago)

  Jaaa leuk!! Ben benieuwd!! :)

  Beantwoorden
 15. Wendy
  11 november 2011 at 19:11 (9 jaar ago)

  DOEN!

  Beantwoorden
 16. hoidoei
  11 november 2011 at 19:51 (9 jaar ago)

  Is dit niet een beetje nagedaan van the beautybattle van beautylab?

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   11 november 2011 at 19:54 (9 jaar ago)

   Als je de tekst had gelezen dan had je ook gezien dat ik naar haar link en dat zij de credits krijgt :)

   Beantwoorden
 17. LottedeJ
  11 november 2011 at 20:36 (9 jaar ago)

  Wat een leuk idee! Ik doe zelf niet mee, omdat ik niet zo goed ben in mode (haha, dat klinkt een beetje stom). Maar het lijkt me wel ontzettend leuk om te zien!

  Beantwoorden
 18. Lisa
  11 november 2011 at 20:58 (9 jaar ago)

  Klinkt erg leuk, veel succes voor degene die zullen meedoen :D

  Beantwoorden
 19. Diana
  11 november 2011 at 21:28 (9 jaar ago)

  Ohh, wat leuk zeg! Ik zou dan wel kiezen voor OF een thema OF een bepaald kleding stuk. Het lijkt me leuk om mee te doen. Waar kan ik me opgeven? =P Hihi

  Beantwoorden
  • Diana
   11 november 2011 at 21:31 (9 jaar ago)

   Ik denk trouwens dat het kiezen tussen thema’s wel voor iedereen mogelijk is. =) Aangezien niet iedereen ‘alles’ in haar kast heeft hangen.

   Beantwoorden
 20. Sophie
  11 november 2011 at 22:10 (9 jaar ago)

  Woohoow! De fashion battle wat een gaaf idee! Ik zou er zeker aan mee willen doen!

  Beantwoorden
 21. Shna
  11 november 2011 at 23:10 (9 jaar ago)

  Hm, ik denk dat er al genoeg battle gebeuren is op de blogs.

  Beantwoorden
 22. Maaike
  11 november 2011 at 23:35 (9 jaar ago)

  Ik ben nog niet echt een grote blog, maar zou het leuk vinden om er aan mee te doen.
  Ben in het degelijks leven niet heel erg crea maar heb genoeg om leuke outfits mee te creeren! En bovendien is deze uitdaging aangaan ook gewoon heel leuk ! :D
  So let the battle begin ;)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   14 november 2011 at 16:38 (9 jaar ago)

   Dat maakt niets uit hoor, alleen maar heel leuk als je mee doet!

   Beantwoorden
 23. xx_Patries_xx
  12 november 2011 at 10:46 (9 jaar ago)

  leuk hoor, ik ben niet zo van de fashion maar misschien steek ik er nog wat van op hihi

  Beantwoorden
 24. Victoria
  12 november 2011 at 13:00 (9 jaar ago)

  Echt een ontzettend leuk idee, heb zelf wel een blog maar ben echt te jong denk ik haha. Kom ik aan met mijn 13 jarige leeftijd 8)

  Maar ik wel het zeker nog eens terug zien op je blog!

  Beantwoorden
 25. Chantal
  12 november 2011 at 16:50 (9 jaar ago)

  Leuk! Ik zou graag een battle aan willen gaan tegen je!

  Liefs,
  Chantal (L)

  Beantwoorden
 26. marie
  13 november 2011 at 09:53 (9 jaar ago)

  oh superleuk! hier zou ik wel eens aan willen meedoen :)

  Beantwoorden
 27. Kiki
  14 november 2011 at 20:20 (9 jaar ago)

  Klinkt als een leuk idee!

  Beantwoorden
 28. Silke
  18 november 2011 at 16:46 (9 jaar ago)

  Lijkt me erg leuk!
  Ik zou graag mee willen doen. :D

  Liefs

  Beantwoorden
 29. Fidel Carp
  11 augustus 2020 at 23:54 (3 dagen ago)

  I just want to tell you that I am new to blogs and seriously liked your web site. Likely I’m likely to bookmark your blog . You really come with really good well written articles. Cheers for revealing your web-site.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *