Review: Gosh ‘Brow Kit’

Voorheen gaf ik amper aandacht aan mijn wenkbrauwen, natuurlijk epileerde ik ze regelmatig maar daar bleef het ook bij. Sinds vier maanden kleur of teken ik mijn wenkbrauwen bij. Nu zit deze handeling vast in mijn make-up routine en als ik niets met mijn wenkbrauwen heb gedaan dan valt dat meteen op. Het maakt de look wat meer af en het ziet er gewoon wat netter uit. Je wenkbrauwen kun je bijtekenen met bijvoorbeeld een wenkbrauwpotlood, maar ook heb je poeders waarmee je de wenkbrauwen kunt inkleuren. Van de laatste variant ben ik vooral fan en meestal gebruik ik hiervoor mijn 88 Warm Palette. Ook gebruik ik regelmatig de ‘Brow Kit’ van het merk Gosh…

Hierboven zie je de ‘Brow kit’ van Gosh. Een handig palette met drie verschillende kleuren + wax cream om je wenkbrauwen in model te houden. Ik vind het paletje er mooi uitzien, simpel maar toch stijlvol. Wanneer je het doosje open doet, wat erg makkelijk gaat, zie je de drie kleuren en de wax cream. Ook heeft het doosje een spiegeltje en applicator, wat handig is als je onderweg bent of bijvoorbeeld op vakantie gaat. In het palette zitten drie verschillende kleuren, er is zowel aan blondines als aan donkerharige meiden gedacht. Ik moet wel zeggen dat ik slechts een kleur gebruik uit het palette, namelijk de kleur links bovenin. Dit is echt de perfecte kleur voor mijn wenkbrauwen en geeft een heel mooi natuurlijk effect.

Zoals je kunt zien zit er ook een applicator bij, wat handig is maar ik pak toch liever mijn eigen ‘angle’ brush die ik voor mijn wenkbrauwen gebruik. Ik vind het kwastje van de applicator iets te ‘fluffy’ en ik heb liever een wat steviger kwastje. Ik vind de poeder heel fijn werken. Ze zijn niet heel poederig en geven een heel mooi natuurlijk resultaat. Dat er een wax bij zit vind ik ook echt heel handig. Deze ‘wax cream’ zorgt ervoor dat je wenkbrauwen gedurende de hele dag mooi blijven zitten. Ik moet wel zeggen dat ik het niet dagelijks gebruik. Wat mij ook opvalt is dat de wenkbrauw poeder de hele dag perfect blijft zitten, aan het einde van de dag zien mijn wenkbrauwen er nog steeds mooi uit. Wel ben ik heel benieuwd wat er gebeurt met de kleur als het gaat regenen?

Hierboven zie je de kleuren en zoals je kunt zien zit er vast en zeker wel een kleur voor jou bij. Heb je bijvoorbeeld heel donker haar, misschien zelfs tegen het zwarte aan, dan staat de donkerste kleur je vast ook prachtig! Hieronder zie je mijn wenkbrauwen ingekleurd en al, persoonlijk vind ik het mooi staan en geeft het net dat beetje extra.

Conclusie: Zoals je hebt kunnen lezen ben ik meer dan tevreden over het Gosh wenkbrauw paletje. De kleuren zijn mooi en er zit ook precies een kleur bij die perfect bij mijn eigen wenkbrauwen past. Ook blijft het de hele dag goed op de plek zitten en de wax is een leuke toevoeging. De Gosh Brow Kit is te koop bij Kruidvat en kost €9,99.

Ik ben heel erg benieuwd of jij je wenkbrauwen ook inkleurt/bijtekent?