Review: Gosh ‘Brow Kit’

Voorheen gaf ik amper aandacht aan mijn wenkbrauwen, natuurlijk epileerde ik ze regelmatig maar daar bleef het ook bij. Sinds vier maanden kleur of teken ik mijn wenkbrauwen bij. Nu zit deze handeling vast in mijn make-up routine en als ik niets met mijn wenkbrauwen heb gedaan dan valt dat meteen op. Het maakt de look wat meer af en het ziet er gewoon wat netter uit. Je wenkbrauwen kun je bijtekenen met bijvoorbeeld een wenkbrauwpotlood, maar ook heb je poeders waarmee je de wenkbrauwen kunt inkleuren. Van de laatste variant ben ik vooral fan en meestal gebruik ik hiervoor mijn 88 Warm Palette. Ook gebruik ik regelmatig de ‘Brow Kit’ van het merk Gosh…

Hierboven zie je de ‘Brow kit’ van Gosh. Een handig palette met drie verschillende kleuren + wax cream om je wenkbrauwen in model te houden. Ik vind het paletje er mooi uitzien, simpel maar toch stijlvol. Wanneer je het doosje open doet, wat erg makkelijk gaat, zie je de drie kleuren en de wax cream. Ook heeft het doosje een spiegeltje en applicator, wat handig is als je onderweg bent of bijvoorbeeld op vakantie gaat. In het palette zitten drie verschillende kleuren, er is zowel aan blondines als aan donkerharige meiden gedacht. Ik moet wel zeggen dat ik slechts een kleur gebruik uit het palette, namelijk de kleur links bovenin. Dit is echt de perfecte kleur voor mijn wenkbrauwen en geeft een heel mooi natuurlijk effect.

Zoals je kunt zien zit er ook een applicator bij, wat handig is maar ik pak toch liever mijn eigen ‘angle’ brush die ik voor mijn wenkbrauwen gebruik. Ik vind het kwastje van de applicator iets te ‘fluffy’ en ik heb liever een wat steviger kwastje. Ik vind de poeder heel fijn werken. Ze zijn niet heel poederig en geven een heel mooi natuurlijk resultaat. Dat er een wax bij zit vind ik ook echt heel handig. Deze ‘wax cream’ zorgt ervoor dat je wenkbrauwen gedurende de hele dag mooi blijven zitten. Ik moet wel zeggen dat ik het niet dagelijks gebruik. Wat mij ook opvalt is dat de wenkbrauw poeder de hele dag perfect blijft zitten, aan het einde van de dag zien mijn wenkbrauwen er nog steeds mooi uit. Wel ben ik heel benieuwd wat er gebeurt met de kleur als het gaat regenen?

Hierboven zie je de kleuren en zoals je kunt zien zit er vast en zeker wel een kleur voor jou bij. Heb je bijvoorbeeld heel donker haar, misschien zelfs tegen het zwarte aan, dan staat de donkerste kleur je vast ook prachtig! Hieronder zie je mijn wenkbrauwen ingekleurd en al, persoonlijk vind ik het mooi staan en geeft het net dat beetje extra.

Conclusie: Zoals je hebt kunnen lezen ben ik meer dan tevreden over het Gosh wenkbrauw paletje. De kleuren zijn mooi en er zit ook precies een kleur bij die perfect bij mijn eigen wenkbrauwen past. Ook blijft het de hele dag goed op de plek zitten en de wax is een leuke toevoeging.ย De Gosh Brow Kit is te koop bij Kruidvat en kost โ‚ฌ9,99.

Ik ben heel erg benieuwd of jij je wenkbrauwen ook inkleurt/bijtekent?

101 Comments on Review: Gosh ‘Brow Kit’

 1. Laura
  4 november 2011 at 15:53 (11 jaar ago)

  Ik moet zeggen dat dit er echt goed uit ziet! Zeker omdat ik al een tijdje zit te denken om een wenkbrauw poeder te proberen. Vind het alleen wel jammer dat er in het palletje 3 kleuren zitten, want niemand heeft 3 kleuren nodig toch? ๐Ÿ˜‰ Ik zie dan liever 3 verschillende palletjes met ieder een wax en meer hoeveelheid!

  • Sanne van Huis
   5 november 2011 at 10:40 (11 jaar ago)

   Ja idd maar als de juiste kleur er niet in zit, zou je het wel eventueel kunnen ‘mixen’ ๐Ÿ™‚

 2. Miranda
  4 november 2011 at 16:10 (11 jaar ago)

  ohh dat ziet er echt goed uit. Ik gebruik hema wenkbrauw poeder ,ook erg fijn. Alleen heb je er 3 kleuren in zitten.

 3. Mirjam
  4 november 2011 at 16:31 (11 jaar ago)

  Mooi! Ik heb van mijzelf onzichtbare wenkbrauwhaartjes, ik moet ze dus altijd bijtekenen. Best veel werk, maar het resultaat mag er zijn door mijn Hema wenkbrauwpotloodje+Catrice wenkrauwpoeder!

 4. L&G
  4 november 2011 at 16:39 (11 jaar ago)

  Echt heel mooi ^^

 5. Desirรฉe
  4 november 2011 at 17:02 (11 jaar ago)

  Ik gebruik dit kitje ook, alleen dan de kleur rechtsbovenin met de wax. Werkt erg fijn!

 6. Sacha
  4 november 2011 at 17:18 (11 jaar ago)

  Eerlijk gezegd doe ik niet zo veel met m’n wenkbrauwen (naast epileren) maar ik wil ze eigenlijk wel bij gaan tekenen. Ik denk alleen dat m’n wenkbrauwen dan snel gaan overheersen.

  • Sanne van Huis
   5 november 2011 at 10:41 (11 jaar ago)

   Misschien heel subtiel met poeder, geeft namelijk best een natuurlijk effect ๐Ÿ™‚

 7. Suzanne
  4 november 2011 at 18:18 (11 jaar ago)

  Ooh die donkere kleur is precies goed voor me volgens mij! Ik vind het alleen zonde dat je dan met die andere kleuren zit..

 8. charile
  4 november 2011 at 18:36 (11 jaar ago)

  klinkt goed ๐Ÿ˜€ wel jammer dat als maar 1 kleur goed voor je is, je de rest over houdt
  x

 9. Nannick
  4 november 2011 at 19:14 (11 jaar ago)

  Ziet er mooi uit! Alleen jammer dat je eigenlijk maar 1 kleur gebruikt ;(

 10. Chantal
  4 november 2011 at 19:15 (11 jaar ago)

  ik teken ze zelf bij, en een tip voor het probleem van de andere kleurtjes: gebruik ze gewoon als oogschaduw! werkt prima

  • Sanne van Huis
   5 november 2011 at 10:41 (11 jaar ago)

   Idd, je kan het altijd gebruiken als oogschaduw. Leuke tip ๐Ÿ˜€

 11. Axelle
  4 november 2011 at 19:46 (11 jaar ago)

  Ik heb van mezelf al dunne wenkbrauwen dus heb ik daar geen werk aan. x

 12. Laura
  4 november 2011 at 19:57 (11 jaar ago)

  I always do my brows with a pencil but I should try eye shadow instead! Thanks for the tip, must try this Gosh kit.
  XXX

 13. steffie
  4 november 2011 at 20:06 (11 jaar ago)

  ziet er erg mooi uit! ik verf me wenkbrauwen altijd!!xxxx

 14. Lie
  4 november 2011 at 20:07 (11 jaar ago)

  Super, ik ga deze ook proberen!

 15. Vera
  4 november 2011 at 22:55 (11 jaar ago)

  Klinkt fijn, maar ik denk dat ik potlood toch wel wat fijner vind ๐Ÿ˜‰

 16. Marleen
  4 november 2011 at 23:09 (11 jaar ago)

  Ziet er goed uit!

  Ik heb amper wenkbrauwen, dat heeft het voordeel dat er voor mij heel weinig te epileren is. Heb nooit bijgetekend, dacht altijd dat het te overheersend zou zijn, maar toen ik een makeup advies kreeg, tekende ze bij mij wenkbrauwen. Vond het niet per direct mooi, maar ruim een half jaar later zijn ze niet meer weg te denken bij me ๐Ÿ™‚

  • Sanne van Huis
   5 november 2011 at 10:42 (11 jaar ago)

   Bij mezelf vond ik het eerst ook niet heel mooi, maar nu kan ik ook echt niet meer zonder ๐Ÿ™‚

  • Yasmine
   6 november 2011 at 12:39 (11 jaar ago)

   Ja precies, ik heb ook heeele lichte wenkbrauwen. Was ook een keer naar Mac geweest om advies te vragen en ze had ze gelijk helemaal ingekleurd met een lichte bruin.. Ik vond het zooo afschuwelijk! Ik leek boos, en ik vond het raar. Echt niks voor mij dacht ik.. Tot ik op school een shoot had, en iemand tegen me zei ; joh dat jij je wenkbrauwen niet inkleurd, je ziet ze bijna niet!
   Ontzettende kut comment vond ik dat, en maakte me best wel onzeker.. Dus ging ik gelijk naar de kruidvat en haalde een catrice brow kit.. Ik leer iedere dag iets meer en vind het nu ook wel beter staan (:

 17. Kelly
  4 november 2011 at 23:09 (11 jaar ago)

  Ik gebruik het liefst een oogschaduw kleur van MAC in Twinks. Het klinkt heel gek om een oogschaduw kleur als wenkbrauw poeder te gebruiken maar voor mij werkt dat heel goed.

  • Sanne van Huis
   5 november 2011 at 10:42 (11 jaar ago)

   Ik gebruik ook regelmatig oogschaduw uit mijn 88 warm palette en dat werkt perfect!

 18. Cynthiiaa
  4 november 2011 at 23:52 (11 jaar ago)

  Mooie kleuren voor je wenkbrauwen! Ik vind het mooier als de wenkbrauwen zijn bijgetekend, geeft toch net meer karakter aan het gezicht.

 19. Fleur
  5 november 2011 at 09:15 (11 jaar ago)

  Ik gebruik altijd de gel van de Hema, de middelste kleur. Ik teken ze bijna nooit en doe af en toe poeder erin. Ik heb vrij donkere wenkbrauwen van mezelf en de vorm is al goed, dus dat scheelt enorm.

 20. Danique
  5 november 2011 at 12:10 (11 jaar ago)

  Ik heb deze ook, en de middelste kleur is helemaal perfect voor mij, hij is nu helaas op en het nadeel is, dat ik aan het rest van het trio dus niks heb.. en voor 1 kleur vind ik โ‚ฌ9,99 te duur. Dus dat vind ik echt jammer

 21. LottedeJ
  5 november 2011 at 18:32 (11 jaar ago)

  Lijkt me wel een fijn kitje! Handig dat er meerdere kleuren bijzitten, maar eigenlijk heb je er maar eentje nodig natuurlijk. Ik vul mijn wenkbrauwen ook in, met een oogschaduw.

 22. xx_Patries_xx
  5 november 2011 at 23:06 (11 jaar ago)

  mooie set zeg… ik doe het eigenlijk niet

 23. Lauwchen
  6 november 2011 at 20:59 (11 jaar ago)

  die lijkt me leuk! Al ben ik voorlopig gesteld met die van Catrice ๐Ÿ˜€

 24. Lisette
  12 juni 2012 at 15:01 (11 jaar ago)

  wat nou als je heel licht blond haar hebt? Ik vind dit paletje meer geschikt voor meiden met bruin/donker haar!