Fijne beauty producten bij prettyplease.nl!

Een tijdje terug nam Christine van Prettyplease.nl contact met me op. Ze vroeg aan mij of ik het leuk zou vinden om wat beauty spulletjes uit haar shop te reviewen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen, een tijdje later ontving ik een pakketje met hele fijne beauty producten. Vandaag review ik deze verzorgingsproducten, maar vertel ik jullie ook wat meer over de webshop ‘Pretty Please’…

Laat ik eerst eens wat meer vertellen over de webshop van Christine. Pretty Please heeft in april 2011 haar virtuele deuren geopend. De webshop zit vol met allemaal heerlijke beauty producten, van cosmetica tot en met huidverzorgingsproducten. Wat ik vooral heel erg leuk vind aan deze webshop is dat ze producten verkopen die afkomstig zijn uit het buitenland. Beautyproducten waar je hier in Nederland niet zo gemakkelijk aan kunt komen. Ze verkopen merken van o.a. Victoria’s Secret, Smashbox, Sleek, Rosebud Salve en Africa’s Best. Ook verkoopt Pretty Please heel veel verschillende oogschaduw palettes voor fijne prijzen. Ik zie ontzettend veel mooie producten in de webshop waar ik eerlijk gezegd behoorlijk hebberig van word. Hieronder kun je lezen wat ik van de ontvangen producten vind…

Sinds kort verkoopt Pretty Please ook verzorgingsproducten van Victoria’s Secret en dat is best wel uniek. Ze verkoopt verschillende producten van bodybutters tot lekkere geurtjes. Ik ontving een Body Mist in de geur ‘Pure Seduction’.

Het flesje is lekker groot en bevat maar liefst 250 ml. Het flesje is van plastic en de vloeistof zelf is roze van kleur. Dit geeft een leuk effect aan het flesje. Body Mist is wel het soort geur wat snel vervliegt, omdat er zoveel product in het flesje zit kun je gerust meerdere keren per dag even het geurtje opspuiten. De geur is echt heerlijk! Precies mijn smaak, het is namelijk lekker zoet maar toch ook wel een beetje fris en absoluut niet zwaar. Deze bodymist heeft de geur van meloen, pruim en freesia. Normaal gesproken ben ik niet zo’n fan van meloen in geurtjes, maar ik ruik de meloen amper en het geeft juist het geurtje wat meer frisheid. Ik ben in ieder geval heel tevreden over deze body mist en het zorgt er voor dat ik ook nieuwsgierig ben geworden naar de andere geurtjes in de shop. Helaas zie ik deze variant nu niet in de webshop, ze hebben wel in het assortiment vier andere Body Mist van Victoria’s Secret. Voor een flesje van 250 ml, waar je een hele tijd mee vooruit kan, betaal je €14,99.

Ook ontving ik twee hele leuke zepen. Ik vind zeep altijd een heel leuk product, eigenlijk net wat leuker dan een douchegel. Het is misschien iets minder gemakkelijk in gebruik, maar het geeft wel een beetje een ‘nostalgisch’ gevoel. Vooral de zeep ‘Sweetheart’ vind ik erg lekker. Ik hou nou eenmaal van zoete geurtjes en daar voldoet deze zeker aan. De zeep ‘Starry Night’ vind ik ook wel lekker, maar doet mij een beetje denken aan mannen douchegel qua geur. Mijn vriend vind deze dan ook heel erg lekker. Zelf vind ik de geur net iets te kruidig. Wanneer ik ga douchen neem ik niet het hele zeepje mee onder de douche. Voordat ik ga douchen snij ik er een stukje vanaf. Zo blijft de zeep wat langer goed en is op die manier ook wat fijner in gebruik. De zeep schuimt goed en hierdoor krijg ik er een lekker schoon gevoel van. Het laat verder geen vettig of plakkerig laagje achter op mijn huid. Ook dit product, dan vooral de geur ‘Starry Night’, vind ik erg fijn en kost per stuk maar €1,99. Ook super leuk om cadeau te doen, misschien een leuke tip voor Sinterklaas of Kerst?

Tenslotte heb ik nog een body moisturiser van het merk Jergens Naturals. Dit is een lotion die je elke dag kunt gebruiken en zorgt voor een zichtbaar gladdere en zachte huid. Het merk test niet op dieren en bestaat uit 97% natuurlijke ingrediënten. Kijk, hier word ik nou blij van! In de moisturiser zit açai bessen, cranberry en mangisboom extract. De lotion ruikt lekker zoetig en ik herken inderdaad wel de geur van bessen. Het product zit in een tube en dat vind ik ook wel heel erg fijn. Het is gemakkelijk in gebruik maar ook heel hygienisch. De moisturiser is niet heel dun maar ook zeker niet dik van structuur, hierdoor is die goed te doseren. Ik vind het heel fijn om mijn huid ermee in te smeren. Het smeert heel prettig en trekt snel in mijn huid. Wat ik erg positief vind is dat die geen plakkerig laagje achterlaat. Of mijn huid ook echt op langer termijn beter wordt kan ik nu nog niet zeggen, maar het zorgt er in ieder geval voor dat mijn huid minder droog en zacht aanvoelt. Voor een tube van 200 ml betaal je €6,99.

Over de vier ontvangen producten uit de shop ben ik erg positief. Ik kan me voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden naar ‘Pretty Please’ dus neem vooral een kijkje, het is zeker de moeite waard!

Ook leuk om nog even te vermelden is dat ze tot en met 30 november geen verzendkosten berekenen als je boven de 35 Euro besteld.

76 Comments on Fijne beauty producten bij prettyplease.nl!

 1. Desirée
  21 november 2011 at 14:57 (11 jaar ago)

  Oehhh die Body Mist van Victoria’s Secret! ^^

 2. Bertine
  21 november 2011 at 15:06 (11 jaar ago)

  Wat een fijne producten lijken mij dat! Ze zien er ook schattig uit!!

  • Sanne van Huis
   21 november 2011 at 23:33 (11 jaar ago)

   Klopt, vooral de zeepjes!

 3. charile
  21 november 2011 at 16:02 (11 jaar ago)

  leuke producten!

 4. Myrthe
  21 november 2011 at 16:02 (11 jaar ago)

  Lijken me erg fijne producten van Pretty Please! Ziet er goed uit ook. 🙂

 5. Miranda
  21 november 2011 at 16:39 (11 jaar ago)

  dit lijken me echt heerlijke producten!

  • Sanne van Huis
   21 november 2011 at 23:34 (11 jaar ago)

   Zijn het ook echt, stuk voor stuk 😀

 6. Nannick
  21 november 2011 at 16:57 (11 jaar ago)

  Wat een fijne producten!

 7. fre
  21 november 2011 at 17:17 (11 jaar ago)

  Ziet er indd leuk uit!

 8. Josephine
  21 november 2011 at 17:19 (11 jaar ago)

  Wat gaaf dat ze ook Victoria Secret verkopen! De zeepjes zien er cute uit ^^

  • Sanne van Huis
   21 november 2011 at 23:34 (11 jaar ago)

   Dat vind ik ook echt heel tof, want VS heeft echt heerlijke beauty producten 🙂

 9. Laura_Fash
  21 november 2011 at 17:41 (11 jaar ago)

  Ahhh wat fijn!!!! Ik ga nu net naar haar webshop! x

 10. Madelief
  21 november 2011 at 18:01 (11 jaar ago)

  Heb laatst een sleek palette bij haar gekocht en een cute eyeliner, kreeg het in een superleuk pakketje met lekker zeepje, echt top!

 11. Cynthiiaa
  21 november 2011 at 20:38 (11 jaar ago)

  Ah, wat een leuk stukken zeep! Ik houd echt van die brokken zeep, I love it!

 12. Maaike
  21 november 2011 at 22:21 (11 jaar ago)

  Die zeepjes zijn echt heel leuk!
  Ik ga maar eens kijken op prettyplease.nl !

 13. LottedeJ
  22 november 2011 at 21:05 (11 jaar ago)

  Leuk dat ze ook Victoria’s Secret verkopen, ik wil al heel lang iets van dat merk proberen. Ik ga zeker even een kijkje nemen!