Draag je shorts ook gewoon in de herfst!

Misschien heb jij op dit moment wel een short in de kast hangen die je afgelopen zomer hebt gedragen (of misschien ook niet vanwege het slechte weer) en doe je er helemaal niets mee. Dan heb ik voor jou goed nieuws! Je kunt namelijk ook prima je shorts in de herfst of zelfs in de winter dragen. Combineer de short met een panty of maillot en je short is helemaal ‘autumn proof’. Natuurlijk heb ik wat leuke setjes gemaakt als voorbeeld, bekijk ze op de volgende pagina…

Ik begin met een vrij casual setje, die ik persoonlijk heel leuk vind. Ik heb gekozen voor een kaki kleur short en heb dit gecombineerd met bijpassende stoere enkellaarzen en creme en zwarte accenten.

Het tweede setje is met een denim short. Afgelopen zomer was de denim short een grote trend en je kunt het ook nu nog prima dragen. Wil je de short iets meer ‘najaar achtig’ maken, pimp je broek dan met wat leuke studs. Dit is super makkelijk om te doen en geeft een heel leuk stoer effect. Voor de rest heb ik gebruik gemaakt van stoere accenten, zoals de laarzen en de ear cuffs. De panty met de hartjes maakt de outfit net weer wat liever en is ook wel een grappig detail…

Het derde setje kun je bijvoorbeeld dragen naar je werk of een ander formeel uitje. Een nette zwarte short met strik, strikken op de schoenen en een blouse met een strik zorgen ervoor dat de outfit een geheel wordt. Ik vind dit een mooie classy outfit!

Ben je meer een bohemian achtig meisje/vrouw dan vind je het setje hieronder vast leuk. Ik heb gekozen voor een denim short (je zou eventueel deze kunnen namaken door je oude jeans te verknippen). Omdat het met blote benen een beetje erg koud is kun je onder de shorts (huidkleurige)panty’s of een maillot dragen. Om je benen nog wat warmer te houden heb ik ook leuke wollen beenwarmers erbij gedaan. De laarzen, de oorbellen en het tasje maken de outfit helemaal ‘bohemian’.

Ten slotte is een short natuurlijk ook heel leuk om te dragen tijdens het uitgaan. Doe er je meest extravagante pumps onderaan en combineer het met feestelijke sieraden en accessoires. Zoals je ziet heb ik geen panty of maillot erbij gedaan maar op zich is het wel slim om iets onder je short te dragen anders krijg je geheid een verkoudheid of blaasontsteking, dat wil je vast niet. Het hoeft natuurlijk niet een hele dikke panty of maillot te zijn, want vaak is het tijdens het uitgaan erg warm!

Dit waren mijn vijf voorbeelden en zoals je kunt zien is een short goed te dragen tijdens het najaar. Dus trek je shorts maar weer uit de kast en ga er lekker mee combineren. Wat is jouw favoriete setje van deze vijf?