Stylepage: Kom maar op met de kou!

Gisteren tijdens het uitlaten van Puck had ik het best wel heel erg koud en ik besefte dat mijn dunne zomerjasje eigenlijk niet meer kon. Ik moet dan ook nodig op zoek gaan naar een leuke winterjas en ik heb tot nu toe nog niet echt wat gevonden. Ik ben ook nog wel heel erg aan het twijfelen tussen een parka of een trenchcoat, dus ik denk er gewoon nog even rustig over na.

Omdat de herfst nu toch echt is begonnen, leek het me wel leuk om een stylepage te maken met een fijne herfst outfit. Een outfit die lekker warm is en wel tegen wat wind en regen kan. Voor deze stylepage heb ik een mooie parka gebruikt van Topshop en het is een stoere outfit geworden door de laarzen en de tas. Ik zie mezelf zo in deze outfit lopen…

Wat zijn jouw favoriete items? Ik vind vooral de jas en de tas helemaal geweldig!