Trendspotting: Polkadots!

Heel jaren 50 maar nu helemaal terug van weggeweest ‘de polkadots’. Ineens zie je heel veel gestippelde patroontjes op kleding en ook op accessoires. Het doet mij ook echt meteen denken aan de jaren 50 en aan knalrode lippen die er heel goed bij passen. Vooral Britse modeketens hebben een ruim assortiment aan ‘polkadots’, mocht je het leuk vinden dan weet je in ieder geval waar je moet zijn.

Maar wat vind ik ervan? Een gestippeld jurkje zou ik niet zo snel aan trekken. Op zich vind ik polkadots een leuke print maar vaak zie je wel ietwat tuttige model jurkjes voorbij komen met stippen, wat dan gewoon niet helemaal mijn smaak is. Het doet mij dan een beetje te Engels aan, als je snapt wat ik bedoel. Voor op een sjaal of andere accessoires vind ik het dan wel weer heel erg leuk. Het geeft mij in ieder geval een heel vrolijk en speels gevoel. Trouwens het jurkje (nummer 3) vind ik stiekem toch wel heel erg leuk. Zoals altijd wil ik ook heel graag jullie mening lezen, so tell me…Voor verkoopinfo lees je snel even verder…

 1. Miss Selfridge €5,-
 2. H&M €19,95
 3. Axparis.co.uk €29,25
 4. Asos €25,64

 

Dit vind je vast ook leuk...

20 Comments on Trendspotting: Polkadots!

 1. Mirjam
  27 september 2011 at 16:33 (9 jaar ago)

  Ik ben het met je eens, op accesoires is het erg leuk!

  Beantwoorden
 2. Josephine
  27 september 2011 at 17:03 (9 jaar ago)

  Ik vind het zo leuk! Sommige die ik ken, vinden het vreselijk en dan vraag ik aan hun een mening tussen een effen jurkje of eentje met polkadots, dan kies die altijd voor het ander jurkje omdat ze polkadots niet leuk vinden. :’)

  Beantwoorden
 3. Johanne
  27 september 2011 at 19:38 (9 jaar ago)

  hmm, ik weet niet zo goed wat ik ervan vind..
  opzich vind ik stippen best leuk op een rokje van een wat stevigere stof, de stof van het jurkje in combinatie met die fladderige mouwen maakt het net iets te tuttelig voor mij, denk ik!

  Beantwoorden
 4. Marjolein
  27 september 2011 at 19:47 (9 jaar ago)

  Supervet, ik wil ook zo’n leuk jurkje met stipjes.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   27 september 2011 at 20:48 (9 jaar ago)

   Bij de Britse modeketens (asos, Dorothy Perkins, Topshop etc.) hebben ze echt heel veel jurkjes met stipjes!

   Beantwoorden
 5. Jennifer
  27 september 2011 at 20:01 (9 jaar ago)

  Stipjes is niet mijn ding. Ik vind het een beetje … kak, ofzo. Ik weet niet hoe ik het noemen moet, maar het past gewoon niet bij mij.

  Beantwoorden
 6. Christel van Hoof
  27 september 2011 at 20:03 (9 jaar ago)

  Hoi Sanne,

  Ik heb je een paar mailtjes gestuurd maar ik vroeg me af of je die wel gelezen hebt. Er kwam namelijk ook geen leesbevestiging. Misschien is er iets niet goed gegaan. Hoe dan ook, zou je mij een mailtje kunnen sturen?

  Alvast bedankt!!

  Groetjes,
  Christel

  Beantwoorden
 7. Nannick
  27 september 2011 at 20:51 (9 jaar ago)

  Ik vind het niet zo heel erg leuk. Niet mijn stijl ;)

  Beantwoorden
 8. Elien
  27 september 2011 at 22:15 (9 jaar ago)

  I like!

  Beantwoorden
 9. Claudia
  27 september 2011 at 22:19 (9 jaar ago)

  Ik vind het leuk! Ik zelf heb de blouse (nummer 2) in het zwart en draag het dan juist weer wel met stoere laarzen.

  Afgelopen juni was ik op Ibiza en daar liepen inderdaad alle Engelse meiden in deze stijl, compleet met gestipt sjaaltje als haarband gestrikt, dat vond ik zelf wat minder.

  Beantwoorden
 10. Lisa
  27 september 2011 at 23:00 (9 jaar ago)

  Leuk dat het weer terug komt ^^

  Beantwoorden
 11. Desirée
  28 september 2011 at 07:16 (9 jaar ago)

  Hmmm ik heb er niet zo heel erg veel mee..

  Beantwoorden
 12. Ruth
  28 september 2011 at 09:23 (9 jaar ago)

  Ah leuk! Kan ik mijn 5 jaar oude jurkje weer eens aan. Bij wijze van dan, ik droeg ‘m toch wel ;)

  Beantwoorden
 13. fre
  28 september 2011 at 15:31 (9 jaar ago)

  wat leuk! hou echt van stippels,ruitjes enz. vind die van h&m ook leuk!^^

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *