Trendalert Kiboots & de look-a-likes!

Was ik maandenlang verliefd op het ‘hartjes’ horloge van Asos, heb ik nu alweer een nieuwe verliefdheid ontwikkeld. Namelijk voor de kiboots of kelim boots, je kent ze vast al wel. Het zijn namelijk die laarzen die gemaakt zijn van Kelim tapijt en leer. Het is zelfs zo erg dat ik er woensdagnacht over heb gedroomd, hoezo obsessed? Bijna overal zijn de laarzen in mijn maat uitverkocht, blijkbaar zijn meer mensen fan van deze stoere laarzen. De laarzen zijn behoorlijk prijzig en daarom heb ik voor jullie ook nog wat look-a-likes gevonden…

Maar eerst nog even wat meer info over kiboots/kelim boots. Het zijn hele leuke gekleurde laarsjes die dus gemaakt zijn van Kelim tapijt en leer. De tapijten die zijn gebruikt bestaat uit heel veel verschillende kleurtjes en patroontjes en daarom is elke laars heel uniek. Ook worden de boots helemaal handgemaakt en daardoor zijn ze waarschijnlijk ook behoorlijk aan de prijs. Op dit moment heb je nog maar een paar verschillende modellen. Zo heb je puntige en ronde neuzen en boots met of zonder hoge hak. Volgens mij zijn de kiboots/kelim boots alleen nog maar online verkrijgbaar en dat is best jammer. Vaak wil ik toch graag schoenen echt aan passen, vooral ze redelijk duur zijn. Wel gaan er geruchten rond dat er een Concepstore komt dus wie weet in de toekomst. Hieronder zie je de echte originele exemplaren die ik zelf allemaal heel erg mooi vind.

En hieronder de look-a-likes die ik heb gevonden. Toch vind ik de ‘echte’ wel net iets mooier. En als je kijkt naar de prijzen van de look-a-likes dan zijn die toch ook behoorlijk hoog. Ik denk dat ik liever eventjes doorspaar en voor de echte ga!

Nu ben ik heel erg benieuwd wat jullie van de kiboots/kelim boots trend vindt en of jezelf ook graag deze laarsjes wilt hebben?