Mijn nieuwe favoriete webshop, Rozaria.nl!

Online winkelen doe ik graag en dus ook best wel vaak. Ik ben altijd op zoek naar de allerleukste webwinkels en ik heb inmiddels al heel veel favorieten. Sommige webwinkels zijn zo leuk dat ik ze graag met jullie wil delen. Rozaria.nl is ook zo’n webwinkel waar ik jullie graag kennis mee wil laten maken…

Als je op zoek bent naar leuke hippe mode accessoires en sieraden dan zit je zeker weten goed bij Rozaria.nl. Rozaria is opgericht door twee zussen die een goed gevoel voor mode hebben. Ze verkopen accessoires die fashionable zijn en waarmee je elke outfit opfleurt. Wekelijks komen er nieuwe producten in de shop en zo is er dus altijd wel voor iedereen wat te vinden. Ook de webwinkel zelf ziet er mooi uit, strak en daardoor straalt het rust uit. Niet alleen tijdens het online shoppen kijk ik naar het assortiment, ook kijk ik naar de uitstraling van een shop en dat zit bij Rozaria wel goed.

Betalen kan doormiddel van iDeal, bankoverschrijving en Rembours. Verzenden duurt gemiddeld tussen de 1 en 4 werkdagen. Ik kan mij heel goed voorstellen dat je benieuwd bent geworden naar de shop, klik hier om een kijkje te nemen. En wat vind je ervan, laat het vooral even weten bij de comments. Binnenkort ga ik ook wat weggeven van deze leuke shop, dus hou mijn blog in de gaten!

15 Comments on Mijn nieuwe favoriete webshop, Rozaria.nl!

 1. Myrthe
  5 september 2011 at 16:41 (9 jaar ago)

  Ik ben benieuwd ! Ik ga gelijk even kijken (:

  Beantwoorden
 2. Evi
  5 september 2011 at 17:14 (9 jaar ago)

  Ik vind die oorbellen echt leuk! Snel even een kijkje nemen. :)

  Beantwoorden
 3. Lisa
  5 september 2011 at 17:30 (9 jaar ago)

  Ziet er als een leuke webshop uit inderdaad! :) Bedankt voor de tip :)

  Beantwoorden
 4. Josephine
  5 september 2011 at 19:18 (9 jaar ago)

  Wat een leuke webshop, de oorbellen zien er gaaf uit. :)

  Beantwoorden
 5. Nannick
  5 september 2011 at 21:57 (9 jaar ago)

  Leuke webshop! Dankje voor de tip, ik kende het nog niet!

  Beantwoorden
 6. Dorien
  5 september 2011 at 23:18 (9 jaar ago)

  Mooie webshop, daar ga ik wel een keer wat bestellen!

  Beantwoorden
 7. Katinka
  6 september 2011 at 11:53 (9 jaar ago)

  Leuke spulletjes, ik vind vooral de armbanden mooi! Maar heb ook al een hele leuke tas gezien.

  Beantwoorden
 8. Annelies
  6 september 2011 at 19:08 (9 jaar ago)

  Ik kende hem nog niet, maar het ziet er leuk uit!

  Beantwoorden
 9. Femke
  6 september 2011 at 19:15 (9 jaar ago)

  Ga snel eventjes een kijkje nemen!

  Beantwoorden
 10. Angela
  6 september 2011 at 19:59 (9 jaar ago)

  mooi! ik vind je nieuwe profielfoto trouwens ook erg leuk, daar sta je mooi op!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *