Dank jullie wel!

Gisteren plaatste ik een artikel waarin ik me afvroeg waarom jullie wel of niet een comment plaatsen op mijn blog. Ik ben eigenlijk altijd bezig om mijn site te verbeteren. Nooit ben ik tevreden en ik wil het liefst alles zo goed mogelijk doen en zo fijn mogelijk voor jullie maken. Als het op mijn blog aankomt ben ik echt een ‘Pietje precies’ en ben ik niet snel tevreden. Omdat ik zag dat ik wat minder comments kreeg de laatste tijd, vroeg ik me af hoe dit komt en of ik hier zelf misschien iets aan kan doen…

Wat mij echt opviel aan jullie comments en dat had ik ook wel een klein beetje verwacht , dat is ‘tijd’. Veel van jullie hebben eigenlijk geen tijd om een comment achter te laten. En dat snap ik ook heel goed want ik volg ook heel veel blogs en helaas heb ik het vaak ook te druk om reacties achter te laten. Ook waren er veel meiden die zeiden dat een reactie vaak niet meer echt een toegevoegde waarde heeft omdat het al paar keer eerder is gezegd. Toch vind ik het alsnog heel leuk om jouw mening te lezen. Maar er zijn ook redenen gegeven waar ik zelf wat aan kan doen…

Laat ik trouwens eerst even zeggen dat ik echt elke comment lees, ik vind dat namelijk zo leuk! Zo weet ik jullie mening en leer ik jullie ook soort van ‘kennen’. Het is soms best wel raar dat jullie eigenlijk best veel van mij weten maar dat ik maar weinig weet over mijn lezers. Maar wat ik ook wel af en toe bij de comments las is dat jullie het vaak jammer vinden dat ik niet altijd reageer en dan vooral niet op vragen die jullie stellen. Natuurlijk doe ik dit niet bewust want ik wil graag op jullie reageren en jullie vragen graag beantwoorden. Eerst kwamen alle reacties in mijn mailbox terecht maar dit heb ik sinds gisteren uitgezet. Als er voorheen namelijk een reactie binnen kwam via de email en er stond bijvoorbeeld een vraag in, dan dacht ik ‘oh dat doe ik straks wel’, met als gevolg dat ik het weer vergat. Vanaf nu lees ik mijn reacties via de ‘achterkant’ van mijn blog en ga ik zo snel mogelijk vragen beantwoorden en het niet meer uitstellen. Verder las ik ook dat jullie sowieso meer interactie willen met mij en dat ga ik vanaf nu ook meer doen. Want het is ook gewoon heel leuk als de schrijver achter een blog reageert op jouw comment. Ook ga ik kijken of er een plugin bestaat zodat wanneer er op je comment wordt gereageerd dat je daar eventueel via de email een berichtje van krijgt.

Voor de rest wil ik jullie heel erg bedanken voor het reageren op mijn artikel want ik heb er echt veel aan gehad. Ik weet in ieder geval dat mijn artikelen leuk zijn en dat mijn commentsysteem gewoon goed en fijn werkt. Nogmaals voel je niet verplicht om te reageren, maar ik vind het wel heel erg leuk om reacties te krijgen. Ook omdat ik er zo achter komt wie mijn lezers zijn. En onthou dit, ik lees echt iedere comment en waardeer elke bezoeker!

Strakjes en vanmiddag gewoon nog twee ‘normale’ artikelen :)

24 Comments on Dank jullie wel!

 1. Bayla
  27 september 2011 at 08:09 (9 jaar ago)

  Goeiemorgen Sanne,
  Wat lief en betrokken van je dat je zo’n uitgebreidde reactie geeft, het geeft wat mij betreft aan dat je heel goed bezig bent. Je blog is leuk, fris en je hebt een goede smaak. Blijf vooral doen waar jij je goed bij bij voelt.

  Beantwoorden
 2. Romy
  27 september 2011 at 08:37 (9 jaar ago)

  Goed dat je er meteen alles aan wil doen om je bezoekers het naar hun zin te maken!Je bent erg goed bezig =) Ik zal vaker een reactie achter proberen te laten, trouwens ;)

  Beantwoorden
 3. naomi
  27 september 2011 at 08:42 (9 jaar ago)

  ik weet heel goed wat je bedoelt! Ik heb zelf ook een blog en er is een tijd geweest dat ik gewoon geen reacties kreeg. gewoon 0. Ik wilde toen niet eens meer bloggen want het kost veel tijd en moeite en ik dacht ‘niemand leest het toch’. Maar nu heeft mijn beste vriendin ook een blog en plaatsen we reacties bij elkaar! Superleuk en ik doe het met veeel meer plezier! En ik krijg nu ook een paar andere ‘vaste bezoekers’ :D

  Xxxxx

  Beantwoorden
 4. Desirée
  27 september 2011 at 08:51 (9 jaar ago)

  Leuk dat je er zo op terugkomt! En er bestaat idd een plugin (Comment Reply Notification) waarbij lezers een mailtje krijgen als jij of een andere lezer op ze reageert : )

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   27 september 2011 at 13:19 (9 jaar ago)

   Dank je wel, dan hoef ik niet meer te zoeken ;). Ik wist ook wel dat het bestond want ik krijg van jouw site ook altijd een mailtje als je bijvoorbeeld op mij hebt gereageerd :)

   Beantwoorden
 5. Ruth
  27 september 2011 at 09:25 (9 jaar ago)

  Wat iedereen hier boven ook al zei eigenlijk ;) Leuk dat je er zo positief op terugkomt en het lijkt me idd ook nogal druk voor je, 2 artikelen op een dag en dan nog alles wat erbij hoort. Succes!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   27 september 2011 at 13:18 (9 jaar ago)

   Het is idd best druk, maar ik vind het echt super om te doen!

   Beantwoorden
 6. G.
  27 september 2011 at 10:33 (9 jaar ago)

  Meestal lees ik je artikelen op school dus had ik er niet echt veel tijd voor om commenta te plaatsen. Jou blog hoort in mijn ’3 favorite blogs’ rijtje. Ik vind je site echt leuk geschreven, ik geniet van mooie foto’s en prachtige looks en de stylepages die je altijd maakt vind ik altijd tof om te zien. Ga zo door Sanne, je bent top!

  Beantwoorden
 7. Femke
  27 september 2011 at 10:45 (9 jaar ago)

  Graag gedaan hoor…zo te zien heb je er iets aan gehad. En ik zal proberen meer te reageren

  Beantwoorden
 8. Fleur
  27 september 2011 at 11:38 (9 jaar ago)

  Klinkt goed allemaal! Ik probeer altijd wel een reactie te plaatsen wanneer ik een artikel lees op iemands blog. Ik lees niet heel veel blogs, maar ik lees wel dezelfde blogs. Als ik blogs echt leuk vind, kom ik meerdere keren per maand terug om weer nieuwe artikels te lezen. Soms plaatst ik geen reactie, maar dat gebeurd niet heel vaak. Dat is dan of omdat ik haast heb en de deur uit moet ofzo of omdat ik gewoon niets zinnigs erbij kan zetten als reactie. Dat kan komen omdat het artikel mij niet aansprak, maar wanneer ik het mooi vond en interessant en bijna iedereen meldt dat in de comments, dan wil ik toch vaak de moeite nemen om dat in mijn eigen woorden toch erbij te zetten. Je wilt inderdaad toch graag feedback krijgen (heb zelf een blog dus weet hoe het voelt) en ik geef het graag =) Je hebt een mooie site meis!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   27 september 2011 at 13:17 (9 jaar ago)

   Dank je wel voor je compliment! En jij plaatst ook gewoon heel vaak reacties bij mijn artikelen, hartstikke leuk! Ik lees ook regelmatig jouw blog en ik vind die erg leuk :)

   Beantwoorden
 9. Bram
  27 september 2011 at 12:38 (9 jaar ago)

  Hey Sanne,

  Kun je mij nog even een mailtje sturen? Ik heb je vandaag weer gemaild over iets. Thanks!

  Beantwoorden
 10. Miranda
  27 september 2011 at 13:02 (9 jaar ago)

  Hoi Sanne,

  Ik vind je blog echt superleuk en lees je artikelen iedere dag. Maar inderdaad “tijd”is een issue waardoor ik er inderdaad niet aan toe kom om een comment achter te laten. Maar bij deze, ik hoop dat je nog heel lang blijft doorgaan met je blog!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   27 september 2011 at 13:15 (9 jaar ago)

   In ieder geval leuk dat ik nu toch een reactie van je lees en ik ga zeker nog heel lang door met mijn blog :)

   Beantwoorden
 11. lindab
  27 september 2011 at 13:07 (9 jaar ago)

  Weet dat ik je blog met veel plezier en interesse volg, ook al comment ik niet bij ieder artikel, ik lees het wel! Ik vind je blog leuk om te volgen door de interessante en leuk geschreven artikelen en je foto’s en filmpjes leuk om te zien!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   27 september 2011 at 13:14 (9 jaar ago)

   Sowieso goed om te lezen dat je mijn blog met veel plezier volgt en daar gaat het natuurlijk ook om :)

   Beantwoorden
 12. Sandra3619
  27 september 2011 at 13:07 (9 jaar ago)

  Graag gedaan :-) en dankjewel voor je artikel van vandaag.

  Beantwoorden
 13. Mirjam
  27 september 2011 at 15:04 (9 jaar ago)

  Graag gedaan meid! Fijn dat je er ook wat mee gaat doen! ;)

  Beantwoorden
 14. Emma
  27 september 2011 at 21:53 (9 jaar ago)

  Ik ben zelfs vergeten bij dat artikel over de comments een reactie achter te laten.. oeps!
  Sinds een paar maanden woon ik op mezelf en studeer ik aan de uni, ik merk nu echt een verschil in mijn ‘blog-lees-gebruik’! Op bloglovin’ klik ik artikels eerder weg en soms heb ik mijn laptop ook een aantal dagen niet aan voor de blogs vanwege tijdgebrek.. erg jammer!

  Ik moet wel toegeven dat de meeste artikels die ik ‘laat staan’ als ongelezen van jouw site komen, sanne! ik vind je artikels erg leuk, origineel en afwisselend :) ik doe mijn best zo vaak mogelijk een comment achter te laten, vooral nu ik merk hoe leuk dat voor de blogger zelf is!

  Beantwoorden
 15. Nannick
  27 september 2011 at 21:55 (9 jaar ago)

  Graag gedaan! Goed dat je dit bespreekt (:

  Beantwoorden
 16. fre
  28 september 2011 at 15:23 (9 jaar ago)

  Wat leuk dat je dit zegt!
  ik vind het leuk dat je echt iedere comment lees soms laat ik een reactie achter bij een website en dan denk ik wordt dit eigenlijk wel gelezen?

  Beantwoorden
 17. Blewvielayvax
  29 juni 2020 at 18:11 (1 maand ago)

  Hey there retributory desirable to create you a little heads up and let you eff a few of the images aren’t loading correctly. I’m not careful why but I cerebrate its a linking issue. I’ve tried it in two dissimilar browsers and both demonstrate the self results. https://www.embromix.com

  Beantwoorden
 18. Blewvielayvax
  15 juli 2020 at 20:39 (3 weken ago)

  Thanks for the prudent criticism. Me & my individual were honourable preparing to do whatever explore virtually this. We got a take a fact from our local aggregation but I believe I scholarly solon light from this stake. I am rattling cheerful to see specified magnificent content being mutual freely out there.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *