Beauty trendspotting: Neon Pink Lips!

Al een tijdje heb ik het item ‘Trendspotting’ op mijn site en dit gaat altijd over fashion trends. Vandaag bedacht ik mij ineens dat het misschien ook wel leuk is om af en toe wat beauty trends te laten zien. Want niet alleen zijn er modetrends, er zijn natuurlijk ook tig beautytrends. En ook hier wil ik heel graag jullie mening over lezen. Vandaag heb ik een trend uitgekozen die dit seizoen ook al hip is, namelijk fel gekleurde lippen. Maar je hoeft aankomend seizoen je felgekleurde lipproducten niet weg te gooien want ook aankomend seizoen mag jij je lippen laten knallen. En dan vooral de kleur roze is hot!

Gezien roze mijn lievelingskleur is, moet ik deze trend natuurlijk wel heel gaaf vinden. Gisteren droeg ik felroze lippen en het is even wennen maar het staat eigenlijk best wel heel tof. Nadeel is wel dat je tanden wat geler lijken dan dat ze eigenlijk zijn. Je kunt dan ook het beste een roze kleur uitkiezen met een blauwe ondertoon, want zo lijken je tanden juist optisch iets witter. In de winkels zie je veel lipsticks in verschillende roze tinten en finishes. Wat je vooral veel ziet is of glans of juist hele matte lippen. Vooral matte lippen vind ik eigenlijk wel heel gaaf, het staat wel heel ‘fashionable’ vind ik. Ook veel verschillende celebs zijn al gespot met een knalroze mond!

Ik vind deze trend dus wel geslaagd en natuurlijk ben ik heel benieuwd wat jij ervan vindt en of je het zelf zou dragen? Binnenkort trouwens op mijn blog een uitgebreid artikel over de beautytrends voor aankomend seizoen. Het wordt vergelijkbaar met het trend artikel van afgelopen juni, klik hier om het artikel te zien.

Voor merk en prijs, lees je snel verder…

  1. Paul & Joe Manhattan Collection Lipstick kleur ‘NYC’ €20,51
  2. Rimmel London Lasting Finish Lipstick kleur ‘Sweetie’ €6,40
  3. Barry M kleur ‘Vibrant Pink’ €5,77
  4. Catrice Ultimate Colour Lipstick kleur ‘Call The Ambulance’ €3,99
  5. NARS Semi-Matte Lipstick kleur ‘Funny Face’ €22,44