What to wear? To the gym!

Vandaag weer een splinternieuwe ‘What to wear?’. Dit keer laat ik aan jullie zien wat leuk is om aan te trekken tijdens het sporten. Op dit moment sport ik zelf niet maar in het verleden heb ik wel een blauwe maandag op fitness gezeten. Dit vind ik zelf eigenlijk niet zo heel erg leuk. Oke, het is goed voor je conditie en je blijft goed in shape maar wat mij betreft is dat ook meteen het enige positieve. Ik hou gewoon niet zo van fitnessen. Doe mij maar een sport in de buitenlucht, zoals bijvoorbeeld paardrijden! Maar ik weet zeker dat veel van mijn bezoekers bijvoorbeeld op fitness zitten, of dansen of misschien wel gewoon een rondje gaan joggen en daarom leek het mij wel leuk om een sportoutfit bij elkaar te zoeken…

Ik vind het zelf wel een hele hippe sportoutfit geworden, lekker girly maar toch ook wel een beetje stoer. Vind jij het ook een leuk setje?