Lookbook Miss Selfridge Herfst/winter collectie

De nieuwe collectie voor aankomend seizoen van Miss Selfridge is geïnspireerd door de 30,40 & 70 jaren. Dit zie je voornamelijk aan de kleuren maar herken je ook aan bepaalde stoffen en patronen. Niet alleen Miss Selfridge heeft zich laten inspireren door de hier bovengenoemde jaren, ook zag ik het al bij veel andere modeketens. Persoonlijk vind ik het wel heel mooi en dan vooral vanwege het kleurgebruik.

Veel kledingstukken van Miss Selfridge vind ik leuk alleen hou ik niet van alle combinaties zoals ze dat hieronder hebben gedaan. Een deel van de collectie is al te koop in de webshop van Miss Selfridge. Mijn persoonlijk favorieten zijn: Het jurkje met bloemenprint, de skinny, de donkerrode sandalen met hak en de oranje trui (zie volgende pagina)…Lees snel verder…

Persoonlijk vind ik het wel een leuke collectie want er zitten zeker mooie items tussen. Ik heb nu al verschillende lookbooks op mijn blog geplaatst en zo langzaam maar zeker kun je echt gaan zien wat de trends worden voor aankomend seizoen. Binnenkort een uitgebreid artikel op mijn blog over de trends voor de herfst/winter 2011.