Filmpje: Een kijkje in mijn badkamer!

Afgelopen zondag had ik geen filmpje vandaar dat ik het met jullie ‘goed’ maak. Vandaag heb ik mijn camera meegenomen naar de badkamer en laat ik mijn verzorgingsproducten aan jullie zien. Heel veel kijkplezier!

Voor dat ik er vragen over krijg ik heb ook wel bodylotions etc. maar deze staan in mijn slaapkamer en dit gebruik ik vaak voordat ik me aankleed.

 

Dit vind je vast ook leuk...

17 Comments on Filmpje: Een kijkje in mijn badkamer!

 1. Nina
  16 augustus 2011 at 15:53 (9 jaar ago)

  Leuk filmpje! Ik kan niet wachten tot je stash filmpje :D.

  Beantwoorden
 2. charile
  16 augustus 2011 at 15:56 (9 jaar ago)

  Leuk filmpje :D
  Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe stash filmpje :D
  x

  Beantwoorden
 3. Demi
  16 augustus 2011 at 16:11 (9 jaar ago)

  Hej, ik vind je een hele leuke meid en je hebt een super blog alleen ik heb een puntje kritiek. Namelijk de kwaliteit van je filmcamera. In zo’n filmpje als nu heb ik er geen last van alleen wel in een tutorial of een nailart.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   18 augustus 2011 at 11:17 (9 jaar ago)

   Maar vind je dat altijd of alleen van deze video? Want voor mijn make-up tutorials gebruik ik een andere camera ;)

   Beantwoorden
   • Demi
    19 augustus 2011 at 17:21 (9 jaar ago)

    Van je make-up tutorials ook. Maar misschien ligt het aan het licht?

    Beantwoorden
 4. Hande
  16 augustus 2011 at 18:19 (9 jaar ago)

  leuk filmpje! ik zou als kijker wel willen dat je wat minder snel praatte .. :)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   18 augustus 2011 at 11:18 (9 jaar ago)

   Ik ga er op letten maar het is zo lastig omdat dit gewoon mijn spraaktempo is, haha

   Beantwoorden
 5. Nannick
  16 augustus 2011 at 18:26 (9 jaar ago)

  Ik kan niet wachten tot je make- up stash, dat vind ik altijd het leukste om te zien! Ik vind trouwens echt niet dat je snel praat, misschien omdat ik het gewend ben. Omdat ik ook heel snel praat haha, vooral als ik enthousiast ben. Dan kom ik niet eens uit mijn woorden (: Maar leuk filmpje!

  Beantwoorden
 6. berber
  16 augustus 2011 at 18:39 (9 jaar ago)

  leuk filmpje . maar kun je misschien proberen om de volgende keer iets minder snel te praten?

  Beantwoorden
 7. Lisa
  16 augustus 2011 at 19:07 (9 jaar ago)

  Leuk filmpje. Ik vind de snow fairy van lush ook zooo lekker!! Alleen is hij er alleen in de winter :( En ik vind niet dat je te snel praat hoor, vind het wel fijn dat het een beetje vlot gaat allemaal. Anders duurt het filmpje zolang en je bent gewoon jezelf, als je langzaam moet praten maar dat eigenlijk nooit doet, is dat erg moeilijk. En ik ben ook erg benieuwd naar je stash filmpje + eentje met Puck in de hoofdrol :P

  Beantwoorden
 8. Aranka
  16 augustus 2011 at 20:09 (9 jaar ago)

  Ontzettend leuk filmpje! Alleen je praat echt heel erg snel! Niet negatief bedoeld hoor ;)

  Beantwoorden
 9. fre
  21 augustus 2011 at 14:07 (9 jaar ago)

  Leuk,dat smeltende hartje heb ik ook. Maar alle lushproducten vind ik wel leuk.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *